PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: ΜΚΟ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΝΑ ΦΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ…

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΜΚΟ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΝΑ ΦΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ…

Share This To YourBlog.biz

 Της Φαίης

Οι Αμερικανοί πράκτορες της υπονόμευσης, χλευάζουν το νομοσχέδιο των Ρώσσων για τις ΜΚΟ. Οι διπρόσωποι πραγματευτές της διαφάνειας και της ‘ανοιχτής κοινωνίας’ πνίγονται μέσα στο ίδιο τους το φάρμακο.
του Tony Cartalucci

Στην εικόνα: Μία οπτική αναπαράσταση των δεσμών του Διοικητικού Συμβουλίου, των εταιρειών που χρηματοδοτούν το National Endowment for Democracy.
Μακριά από τους “υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Αυτά τα θέματα αναμοχλεύονται για να συγκαλύψουν αυτό που πραγματικά επιδιώκουν, παγκόσμια ηγεμονική επέκταση των εταιρειών.


14 Ιουλίου του 2012 – Μια αυτοκρατορία που επιδιώκει να κάνει μια συγκεκαλυμένη επιδρομή σε ένα στοχοποιημένο έθνος, ιδανικό θα ήταν να το πράξει με ένα κίνημα αντιπολίτευσης που θα αποκρύπτει τους δεσμούς του με όλους τους ξένους χορηγούς του. Για αιώνες, αυτό ακριβώς συνέβαινε με την  Αυτοκρατορία της Βρετανίας και τώρα πλέον με την πρόσφατη μετενσάρκωσή της, την αγγλο-αμερικανική ‘παγκοσμιοποίηση’. Για αιώνες, ομάδες της αντιπολίτευσης καθοδηγούμενες από πράκτορες ξένων συμφερόντων, έχουν καλλιεργήσει οπαδούς με αγνές προθέσεις, τους οποίους στην ουσία εκμεταλλεύονται για να εκτελούν τα σχέδιά τους.


Ωστόσο, στην εποχή της πληροφόρησης, η δυνατότητα να αποκαλυφθούν αυτοί οι δεσμοί έχει διευκολυνθεί. Καθώς αυξάνεται η ανεξάρτητη εναλλακτική πληροφόρηση σε παγκόσμιο επίπεδο πέρα από τη σκιά της κρατικής προπαγάνδας, επεκτείνεται και η δυνατότητα ενημέρωσης μεγαλύτερων τμημάτων του πληθυσμού για αυτούς τους δοκιμασμένους γεωπολιτικούς και δημόσιους επιδέξιους χειρισμούς.


Στην πραγματικότητα, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει τόσο αποτελεσματικά που φλερτάρουν με την πιθανότητα να αναιρέσουν όλο το σύστημα αυτής της αυτοκρατορικής απάτης. Αν η Ρωσσία είχε προσπαθήσει να περάσει ένα νέο νομοσχέδιο στο παρελθόν στο οποίο θα απαιτούσε από όλες τις ξένες ΜΚΟ να αποκαλύψουν την χρηματοδότησή τους και τους ξένους χορηγούς τους σε όλα τα ιστολόγιά τους και στα έγγραφα διανομής τους, και απαιτούσε να εγγραφούν ως “ΜΚΟ που εκτελούν υπηρεσίες ως ξένοι αντιπρόσωποι”, ο ισχυρισμός της Δύσης ότι αυτός ο νόμος θα προέβαλλε εμπόδια στο Διαδίκτυο, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στους ακτιβιστές θα έμενε αναπάντητος και μια αδικία θα επικρατούσε στην δημόσια αντίληψη.


Ωστόσο, τώρα που η εφημερίδα LA Times επιχειρεί να χαρακτηρίσει τη νέα νομοθεσία της Ρωσσίας ως τέτοια, όπως έκανε και σε ένα άρθρο με τίτλο:  Οι Ρώσσοι εγκρίνουν εμπόδια στα μέσα ενημέρωσης, στο Διαδίκτυο και στους ακτιβιστές”, μπορεί να επισημανθεί ότι ο νέος νόμος απαιτεί στην πραγματικότητα ακριβώς αυτήν την διαφάνεια που αυτές οι υποτιθέμενες ΜΚΟ ζητούν ‘ρητορικά’ από την Ρωσσία στην προσπάθειά τους να την υπονομεύσουν εις το όνομα μιας πιο ‘ανοικτής’ κοινωνίας.


Το άρθρο των LA Times στην πραγματικότητα δείχνει πόσο απολύτως απαραίτητη είναι αυτή η νομοθεσία. Αφού πρώτα ισχυρίστηκε ότι “τα νομοσχέδια που ψηφίζει η Κρατική Δούμα της Ρωσσίας θεωρούνται ως η τελευταία προσπάθεια να παταχθεί η αντίσταση στην εξουσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν”, η εφημερίδα εν συνεχεία παραθέτει την αντίθεση της “Ομάδας Ελσίνκι της Μόσχας” (MHG – Moscow Helsinki Group) στο νομοσχέδιο χωρίς να αναφέρει όμως πουθενά ότι το  MHG είναι ένας άμεσος αποδέκτης χρημάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ μέσω του National Endowment for Democracy (NED) – και αντ ‘αυτού, περιορίζεται στο να αναφέρει ότι δέχεται “επιχορηγήσεις από το εξωτερικό”. Επιπλέον, το NED αποτυγχάνει να ενημερώσει ορθά το κοινό, σχετικά με τα οικονομικά συμφέροντα των εταιρειών (όχι τα ‘ανθρώπινα’ η τα ‘δημοκρατικά δικαιώματα’) που εκπροσωπούνται από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του.


Αυτή η εξαπάτηση και οι σκόπιμα ασαφείς διαστρεβλώσεις έχουν επιτρέψει στο NED και στις μυριάδες των λεγομένων μη κυβερνητικών οργανώσεων που αυτό καλλιεργεί, όχι μόνο να υπονομεύσουν το έθνος των Ρώσσων, αλλά
και άλλα έθνη σε όλον τον κόσμο, με το να παγιδεύουν καλοπροαίρετους ανθρώπους να ενταχθούν στον σκοπό τους εξυπηρετώντας τα αισχρά συμφέροντά τους. Εάν οι άνθρωποι γνώριζαν ότι η αντίθεση του Ρώσσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν εστιάζεται στις οργανώσεις που πραγματοποιούν συχνά ταξείδια για να συναντηθούν με το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, χρηματοδοτούνται εξ’ ολοκλήρου και διοικούνται από αυτό, θα μπορούσαν να σχηματίσουν μια γνώμη που θα αφήνε το αντι-Πούτιν κίνημα αποφασιστικά πιο αδύναμο και θα εξασθενούσε την ατζέντα της Δύσης για την επίτευξη μιας παγκόσμιας ηγεμονίας.


Οι ΜΚΟ που υπερασπίζονται δήθεν την ελευθερία, την δημοκρατία και πάνω απ’ όλα την  διαφάνεια, χλευάζουν τη νέα νομοθεσία ως “κατάπτυστη”, όπως  έκανε η Lyudmila Alekseyeva του MHS, τη στιγμή που αυτή η νομοθεσία θέτει τα ίδια κριτήρια για τις χρηματοδοτούμενες από ξένους ΜΚΟ με αυτά που αυτές απαιτούν από τη Ρωσσική κυβέρνηση. Αυτή η στάση αποκαλύπτει σε ένα βαθμό τα δύο μέτρα και τα δυο σταθμά τους. Τέτοιες παράλογες και υποκριτικές αντιδράσεις δεν υπονομεύουν μόνο τα χρηματοδοτούμενα των ΗΠΑ μέτωπα, όπως το MHS (Ομάδα Ελσίνκι της Μόσχας), αλλά και τις νόμιμες ΜΚΟ που εργάζονται πραγματικά για αυτά τα ιδανικά και δουλεύουν ανεξάρτητα για το καλό της Ρωσσίας και όχι για τα συμφέροντα των αλλοδαπών.


Η Ομάδα του Ελσίνκι της Alekseyeva δεν είναι η μόνη. Κατά τη διάρκεια των εκλογών στη Ρωσσία, είχε αναφερθεί ευρέως ότι η “ανεξάρτητη δημοσκοπική οργάνωση” GOLOS είχε επιλεχθεί και τιμωρηθεί από τη Ρωσσική Κυβέρνηση επειδή αποπειράθηκε να θέσει υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητα του Πούτιν και τη νίκη του κόμματός του. Η GOLOS ωστόσο δεν είναι καθόλου ανεξάρτητη μιας και είναι επίσης πλήρως  χρηματοδοτούμενη και κατευθυνόμενη από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Η Lililya Shibanova της GOLOS, μια από τους πολλούς ηγέτες της ‘αντιπολίτευσης’ πιάστηκε στα πράσα την ώρα που κατέθετε έγγραφα στην Αμερικανική Πρεσβεία νωρίτερα τον ίδιο χρόνο.


Η οργάνωση Strategy 31, οι Alexey Navalny, Vladimir Ryzhkov, Boris Nemtsov και Ilya Yashin είναι όλοι το ίδιο επιδοτούμενοι η/και μέλη της Wall Street-London και υποστηρίζονται από τη Wall Street-London, μια χρηματοδοτική ελίτ εταιρειών που προσπαθεί να υπονομεύσει, να ανατρέψει και να αναδιατάξει τη Ρωσσία, σύμφωνα με τα σχέδια των χορηγών της – σχέδια, τα οποία είχαν προβληθεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας των ολιγαρχών στη δεκαετία του 1990.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.


Αυτό που έκανε η Ρωσσία ήταν να επωφεληθεί από ένα αυξανόμενα έξυπνο κοινό που είχε τη δυνατότητα να κατανοήσει ότι η κίνηση εναντίον εκείνων των μετώπων που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών
των ΗΠΑ δεν είναι απαραίτητα και κίνηση εναντίον του νόμιμου ακτιβισμού – ειδικά αν η Ρωσία κάνει βήματα για να δημιουργήσει και να αναπτύξει τα δικά της εγχώρια ιδρύματα έτσι ώστε να διατηρείται μια δίκαιη ισορροπία της εξουσίας σε ολόκληρη την κοινωνία.


Τα πλοκάμια του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ φτάνουν πολύ πιο πέρα από τη Μόσχα. Η Αίγυπτος έχει επίσης ασχοληθεί με αυτήν την αδικαιολόγητη ξένη επιρροή και έχει επίσης λάβει  μέτρα κατά των ξένων χρηματοδοτούμενων και υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ ανταρσιών που μεταμφιέζονται ως “ΜΚΟ”.


Ο William Hague παραδίδει στην Suu Kyi το “Βραβείο του Chatham House.” Τίποτα δεν λέει καλλίτερα “προώθηση της δημοκρατίας” όσο ένα βραβείο από μια οργάνωση που αποτελείται από τις: Goldman Sachs, Morgan Stanley, BP, Exxon, Chevron, BAE, Boeing, Lockheed, και πολλές άλλες. Αυτή είναι απλώς η τελευταία επίδειξη, σε μια μακρά σειρά ακροβατικών αυτο-επιβεβαίωσης,  που η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί για να αποκτήσει μια – αλλιώς ανύπαρκτη – ‘νομιμότητα’ και να  παρασύρει καλοπροαίρετους ανθρώπους να υπηρετήσουν τις υποθέσεις τους.


Στη Μαλαισία υπάρχει η Bersih, στην Ταϊλάνδη υπάρχει η Prachatai και στη Μιανμάρ (που εξακολουθείται να ονομάζεται με την βρετανική αποικιακή ονομασία “Burma” – Μπούρμα) υπάρχει η Aung San Suu Kyi και ολόκληρο το πολιτικό της κόμμα, που είναι από την κορυφή ως τα νύχια δημιουργία της Wall Street, εταιρικών ιδρυμάτων που χρηματοδοτούνται από το Λονδίνο και λαμβάνει και κυβερνητική χρηματοδότηση.


Ένα σημαντικό βήμα είναι η επιμόρφωση των πολιτών και η επιταγή ότι οι ΜΚΟ είναι υποχρεωμένες να παρουσιάζουν την ίδια διαφάνεια και ειλικρίνεια που απαιτούν από τις κυβερνήσεις. Η θέσπιση αυστηρών κυρώσεων κατά των μη κυβερνητικών οργανώσεων που εσκεμμένα εξαπατούν, αποκρύπτουν την χρηματοδοτησή τους ή την ατζέντα τους, ή παρουσιάζουν μια παραποιημένη εικόνα του εαυτού τους στον κόσμο που προσπαθούν να επηρρεάσουν,  συμπεριλαμβανομένων και των ποινών που θα αντιμετωπίζουν οι ενέργειες απάτης ως και οι ενέργειες ανταρσίας  θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψιν.


Οι τοπικοί ακτιβιστές παραβλέπονται κάτω από τη σκιά αυτών των αναξιόπιστων ΜΚΟ που ανακατεύονται στη χώρα τους με τα χρήματα των ξένων και πρέπει να αναζητήσουν τρόπους όχι μόνο για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους, αλλά και για να αποκαλύπτουν την επικίνδυνη και ανατρεπτική φύση αυτών των οργανώσεων. Το δόλωμα των μεγάλων χρηματικών ποσών, οι σκηνοθετημένες επευφημίες και η ευκαιρία να βρεθείς με διασημότητες και άλλους ‘σημαντικούς’ ανθρώπους, έχουν χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τον συμβιβασμό και τον σφετερισμό καλοπροαίρετων ανθρώπων για να ανακατευθύνουν τις προσπάθειές τους από πραγματικά προοδευτικές προσπάθειες σε ξενοκινούμενες ψευτοπροοδευτικές ατζέντες.


Το προηγούμενο που θέτει η Ρωσσία θα πρέπει να αγκαλιαστεί από τους πραγματικούς ακτιβιστές που αληθινά επιδιώκουν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, τις οποίες ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν – είναι απολύτως σαφές ότι όσοι έχουν κάτι να κρύψουν και συγκεκριμένα εκείνοι που λαμβάνουν ύπουλη ξένη υποστήριξη, το έχουν ήδη καταγγείλει. Η Ρωσσία δεν μπορεί παρά να προχωρήσει μπροστά με αυτήν την νομοθεσία που στοχεύει στην διαφάνεια των ξένων χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ και το γεγονός ότι οι διαμαρτυρίες των εταιρειών μέσω της μηχανής της ενημέρωσης δεν πείθει, είναι η απόδειξη ότι ήδη συντελλείται μια στροφή και ότι το κοινό έχει αρχίσει να κατανοεί σιγά σιγά τον τρόπο που η εξουσία χειραγωγεί και εξαπατά, και πάνω απ’ όλα ότι Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΑΔΥΝΑΜΗ’ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://averoph.wordpress.com/ .ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ!


ΠΗΓΗ: Land Destroyer Report

 Της Φαίης

Οι Αμερικανοί πράκτορες της υπονόμευσης, χλευάζουν το νομοσχέδιο των Ρώσσων για τις ΜΚΟ. Οι διπρόσωποι πραγματευτές της διαφάνειας και της ‘ανοιχτής κοινωνίας’ πνίγονται μέσα στο ίδιο τους το φάρμακο.
του Tony Cartalucci

Στην εικόνα: Μία οπτική αναπαράσταση των δεσμών του Διοικητικού Συμβουλίου, των εταιρειών που χρηματοδοτούν το National Endowment for Democracy.
Μακριά από τους “υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Αυτά τα θέματα αναμοχλεύονται για να συγκαλύψουν αυτό που πραγματικά επιδιώκουν, παγκόσμια ηγεμονική επέκταση των εταιρειών.


14 Ιουλίου του 2012 – Μια αυτοκρατορία που επιδιώκει να κάνει μια συγκεκαλυμένη επιδρομή σε ένα στοχοποιημένο έθνος, ιδανικό θα ήταν να το πράξει με ένα κίνημα αντιπολίτευσης που θα αποκρύπτει τους δεσμούς του με όλους τους ξένους χορηγούς του. Για αιώνες, αυτό ακριβώς συνέβαινε με την  Αυτοκρατορία της Βρετανίας και τώρα πλέον με την πρόσφατη μετενσάρκωσή της, την αγγλο-αμερικανική ‘παγκοσμιοποίηση’. Για αιώνες, ομάδες της αντιπολίτευσης καθοδηγούμενες από πράκτορες ξένων συμφερόντων, έχουν καλλιεργήσει οπαδούς με αγνές προθέσεις, τους οποίους στην ουσία εκμεταλλεύονται για να εκτελούν τα σχέδιά τους.


Ωστόσο, στην εποχή της πληροφόρησης, η δυνατότητα να αποκαλυφθούν αυτοί οι δεσμοί έχει διευκολυνθεί. Καθώς αυξάνεται η ανεξάρτητη εναλλακτική πληροφόρηση σε παγκόσμιο επίπεδο πέρα από τη σκιά της κρατικής προπαγάνδας, επεκτείνεται και η δυνατότητα ενημέρωσης μεγαλύτερων τμημάτων του πληθυσμού για αυτούς τους δοκιμασμένους γεωπολιτικούς και δημόσιους επιδέξιους χειρισμούς.


Στην πραγματικότητα, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει τόσο αποτελεσματικά που φλερτάρουν με την πιθανότητα να αναιρέσουν όλο το σύστημα αυτής της αυτοκρατορικής απάτης. Αν η Ρωσσία είχε προσπαθήσει να περάσει ένα νέο νομοσχέδιο στο παρελθόν στο οποίο θα απαιτούσε από όλες τις ξένες ΜΚΟ να αποκαλύψουν την χρηματοδότησή τους και τους ξένους χορηγούς τους σε όλα τα ιστολόγιά τους και στα έγγραφα διανομής τους, και απαιτούσε να εγγραφούν ως “ΜΚΟ που εκτελούν υπηρεσίες ως ξένοι αντιπρόσωποι”, ο ισχυρισμός της Δύσης ότι αυτός ο νόμος θα προέβαλλε εμπόδια στο Διαδίκτυο, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στους ακτιβιστές θα έμενε αναπάντητος και μια αδικία θα επικρατούσε στην δημόσια αντίληψη.


Ωστόσο, τώρα που η εφημερίδα LA Times επιχειρεί να χαρακτηρίσει τη νέα νομοθεσία της Ρωσσίας ως τέτοια, όπως έκανε και σε ένα άρθρο με τίτλο:  Οι Ρώσσοι εγκρίνουν εμπόδια στα μέσα ενημέρωσης, στο Διαδίκτυο και στους ακτιβιστές”, μπορεί να επισημανθεί ότι ο νέος νόμος απαιτεί στην πραγματικότητα ακριβώς αυτήν την διαφάνεια που αυτές οι υποτιθέμενες ΜΚΟ ζητούν ‘ρητορικά’ από την Ρωσσία στην προσπάθειά τους να την υπονομεύσουν εις το όνομα μιας πιο ‘ανοικτής’ κοινωνίας.


Το άρθρο των LA Times στην πραγματικότητα δείχνει πόσο απολύτως απαραίτητη είναι αυτή η νομοθεσία. Αφού πρώτα ισχυρίστηκε ότι “τα νομοσχέδια που ψηφίζει η Κρατική Δούμα της Ρωσσίας θεωρούνται ως η τελευταία προσπάθεια να παταχθεί η αντίσταση στην εξουσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν”, η εφημερίδα εν συνεχεία παραθέτει την αντίθεση της “Ομάδας Ελσίνκι της Μόσχας” (MHG – Moscow Helsinki Group) στο νομοσχέδιο χωρίς να αναφέρει όμως πουθενά ότι το  MHG είναι ένας άμεσος αποδέκτης χρημάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ μέσω του National Endowment for Democracy (NED) – και αντ ‘αυτού, περιορίζεται στο να αναφέρει ότι δέχεται “επιχορηγήσεις από το εξωτερικό”. Επιπλέον, το NED αποτυγχάνει να ενημερώσει ορθά το κοινό, σχετικά με τα οικονομικά συμφέροντα των εταιρειών (όχι τα ‘ανθρώπινα’ η τα ‘δημοκρατικά δικαιώματα’) που εκπροσωπούνται από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του.


Αυτή η εξαπάτηση και οι σκόπιμα ασαφείς διαστρεβλώσεις έχουν επιτρέψει στο NED και στις μυριάδες των λεγομένων μη κυβερνητικών οργανώσεων που αυτό καλλιεργεί, όχι μόνο να υπονομεύσουν το έθνος των Ρώσσων, αλλά
και άλλα έθνη σε όλον τον κόσμο, με το να παγιδεύουν καλοπροαίρετους ανθρώπους να ενταχθούν στον σκοπό τους εξυπηρετώντας τα αισχρά συμφέροντά τους. Εάν οι άνθρωποι γνώριζαν ότι η αντίθεση του Ρώσσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν εστιάζεται στις οργανώσεις που πραγματοποιούν συχνά ταξείδια για να συναντηθούν με το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, χρηματοδοτούνται εξ’ ολοκλήρου και διοικούνται από αυτό, θα μπορούσαν να σχηματίσουν μια γνώμη που θα αφήνε το αντι-Πούτιν κίνημα αποφασιστικά πιο αδύναμο και θα εξασθενούσε την ατζέντα της Δύσης για την επίτευξη μιας παγκόσμιας ηγεμονίας.


Οι ΜΚΟ που υπερασπίζονται δήθεν την ελευθερία, την δημοκρατία και πάνω απ’ όλα την  διαφάνεια, χλευάζουν τη νέα νομοθεσία ως “κατάπτυστη”, όπως  έκανε η Lyudmila Alekseyeva του MHS, τη στιγμή που αυτή η νομοθεσία θέτει τα ίδια κριτήρια για τις χρηματοδοτούμενες από ξένους ΜΚΟ με αυτά που αυτές απαιτούν από τη Ρωσσική κυβέρνηση. Αυτή η στάση αποκαλύπτει σε ένα βαθμό τα δύο μέτρα και τα δυο σταθμά τους. Τέτοιες παράλογες και υποκριτικές αντιδράσεις δεν υπονομεύουν μόνο τα χρηματοδοτούμενα των ΗΠΑ μέτωπα, όπως το MHS (Ομάδα Ελσίνκι της Μόσχας), αλλά και τις νόμιμες ΜΚΟ που εργάζονται πραγματικά για αυτά τα ιδανικά και δουλεύουν ανεξάρτητα για το καλό της Ρωσσίας και όχι για τα συμφέροντα των αλλοδαπών.


Η Ομάδα του Ελσίνκι της Alekseyeva δεν είναι η μόνη. Κατά τη διάρκεια των εκλογών στη Ρωσσία, είχε αναφερθεί ευρέως ότι η “ανεξάρτητη δημοσκοπική οργάνωση” GOLOS είχε επιλεχθεί και τιμωρηθεί από τη Ρωσσική Κυβέρνηση επειδή αποπειράθηκε να θέσει υπό αμφισβήτηση τη νομιμότητα του Πούτιν και τη νίκη του κόμματός του. Η GOLOS ωστόσο δεν είναι καθόλου ανεξάρτητη μιας και είναι επίσης πλήρως  χρηματοδοτούμενη και κατευθυνόμενη από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Η Lililya Shibanova της GOLOS, μια από τους πολλούς ηγέτες της ‘αντιπολίτευσης’ πιάστηκε στα πράσα την ώρα που κατέθετε έγγραφα στην Αμερικανική Πρεσβεία νωρίτερα τον ίδιο χρόνο.


Η οργάνωση Strategy 31, οι Alexey Navalny, Vladimir Ryzhkov, Boris Nemtsov και Ilya Yashin είναι όλοι το ίδιο επιδοτούμενοι η/και μέλη της Wall Street-London και υποστηρίζονται από τη Wall Street-London, μια χρηματοδοτική ελίτ εταιρειών που προσπαθεί να υπονομεύσει, να ανατρέψει και να αναδιατάξει τη Ρωσσία, σύμφωνα με τα σχέδια των χορηγών της – σχέδια, τα οποία είχαν προβληθεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας των ολιγαρχών στη δεκαετία του 1990.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.


Αυτό που έκανε η Ρωσσία ήταν να επωφεληθεί από ένα αυξανόμενα έξυπνο κοινό που είχε τη δυνατότητα να κατανοήσει ότι η κίνηση εναντίον εκείνων των μετώπων που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών
των ΗΠΑ δεν είναι απαραίτητα και κίνηση εναντίον του νόμιμου ακτιβισμού – ειδικά αν η Ρωσία κάνει βήματα για να δημιουργήσει και να αναπτύξει τα δικά της εγχώρια ιδρύματα έτσι ώστε να διατηρείται μια δίκαιη ισορροπία της εξουσίας σε ολόκληρη την κοινωνία.


Τα πλοκάμια του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ φτάνουν πολύ πιο πέρα από τη Μόσχα. Η Αίγυπτος έχει επίσης ασχοληθεί με αυτήν την αδικαιολόγητη ξένη επιρροή και έχει επίσης λάβει  μέτρα κατά των ξένων χρηματοδοτούμενων και υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ ανταρσιών που μεταμφιέζονται ως “ΜΚΟ”.


Ο William Hague παραδίδει στην Suu Kyi το “Βραβείο του Chatham House.” Τίποτα δεν λέει καλλίτερα “προώθηση της δημοκρατίας” όσο ένα βραβείο από μια οργάνωση που αποτελείται από τις: Goldman Sachs, Morgan Stanley, BP, Exxon, Chevron, BAE, Boeing, Lockheed, και πολλές άλλες. Αυτή είναι απλώς η τελευταία επίδειξη, σε μια μακρά σειρά ακροβατικών αυτο-επιβεβαίωσης,  που η παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί για να αποκτήσει μια – αλλιώς ανύπαρκτη – ‘νομιμότητα’ και να  παρασύρει καλοπροαίρετους ανθρώπους να υπηρετήσουν τις υποθέσεις τους.


Στη Μαλαισία υπάρχει η Bersih, στην Ταϊλάνδη υπάρχει η Prachatai και στη Μιανμάρ (που εξακολουθείται να ονομάζεται με την βρετανική αποικιακή ονομασία “Burma” – Μπούρμα) υπάρχει η Aung San Suu Kyi και ολόκληρο το πολιτικό της κόμμα, που είναι από την κορυφή ως τα νύχια δημιουργία της Wall Street, εταιρικών ιδρυμάτων που χρηματοδοτούνται από το Λονδίνο και λαμβάνει και κυβερνητική χρηματοδότηση.


Ένα σημαντικό βήμα είναι η επιμόρφωση των πολιτών και η επιταγή ότι οι ΜΚΟ είναι υποχρεωμένες να παρουσιάζουν την ίδια διαφάνεια και ειλικρίνεια που απαιτούν από τις κυβερνήσεις. Η θέσπιση αυστηρών κυρώσεων κατά των μη κυβερνητικών οργανώσεων που εσκεμμένα εξαπατούν, αποκρύπτουν την χρηματοδοτησή τους ή την ατζέντα τους, ή παρουσιάζουν μια παραποιημένη εικόνα του εαυτού τους στον κόσμο που προσπαθούν να επηρρεάσουν,  συμπεριλαμβανομένων και των ποινών που θα αντιμετωπίζουν οι ενέργειες απάτης ως και οι ενέργειες ανταρσίας  θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψιν.


Οι τοπικοί ακτιβιστές παραβλέπονται κάτω από τη σκιά αυτών των αναξιόπιστων ΜΚΟ που ανακατεύονται στη χώρα τους με τα χρήματα των ξένων και πρέπει να αναζητήσουν τρόπους όχι μόνο για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους, αλλά και για να αποκαλύπτουν την επικίνδυνη και ανατρεπτική φύση αυτών των οργανώσεων. Το δόλωμα των μεγάλων χρηματικών ποσών, οι σκηνοθετημένες επευφημίες και η ευκαιρία να βρεθείς με διασημότητες και άλλους ‘σημαντικούς’ ανθρώπους, έχουν χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τον συμβιβασμό και τον σφετερισμό καλοπροαίρετων ανθρώπων για να ανακατευθύνουν τις προσπάθειές τους από πραγματικά προοδευτικές προσπάθειες σε ξενοκινούμενες ψευτοπροοδευτικές ατζέντες.


Το προηγούμενο που θέτει η Ρωσσία θα πρέπει να αγκαλιαστεί από τους πραγματικούς ακτιβιστές που αληθινά επιδιώκουν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, τις οποίες ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν – είναι απολύτως σαφές ότι όσοι έχουν κάτι να κρύψουν και συγκεκριμένα εκείνοι που λαμβάνουν ύπουλη ξένη υποστήριξη, το έχουν ήδη καταγγείλει. Η Ρωσσία δεν μπορεί παρά να προχωρήσει μπροστά με αυτήν την νομοθεσία που στοχεύει στην διαφάνεια των ξένων χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ και το γεγονός ότι οι διαμαρτυρίες των εταιρειών μέσω της μηχανής της ενημέρωσης δεν πείθει, είναι η απόδειξη ότι ήδη συντελλείται μια στροφή και ότι το κοινό έχει αρχίσει να κατανοεί σιγά σιγά τον τρόπο που η εξουσία χειραγωγεί και εξαπατά, και πάνω απ’ όλα ότι Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΑΔΥΝΑΜΗ’ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ http://averoph.wordpress.com/ .ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ!


ΠΗΓΗ: Land Destroyer Report

1 σχόλιο:

  1. Δημοσίευση στο blog σας ότι διάβασα και στο blog σας είναι πολύ κατατοπιστική και χρήσιμη, κάνατε πολύ καλή δουλειά, η

    εκτίμηση πράγματι σε θέση να το κρατήσει και ελπίζω να κάνει το blog κατατοπιστική και ενδιαφέρουσα, και γι 'αυτό θα

    εργαστούμε σκληρά.
    καλή τύχη
    http://www.isongs.pk/2002-movies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή