PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ!

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ!

Share This To YourBlog.biz

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΟΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΥΧΌΝ "ΑΤΥΧΗΜΑ"
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ!!! Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ "ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
Colpo Grosso ένα απο τα πολλά που πληρώνει ο Ελλην


Γιώργος ΒουλγαράκηςοMister «Άκης»της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;


ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ!Η ΠΡΩΤΗ ΕΔΩ:Οι Απειλές σας είναι στο κενό!!! ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΆΔΟΣΗ

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!ΟΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΥΧΌΝ "ΑΤΥΧΗΜΑ"
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ!!! Η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ "ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
Colpo Grosso ένα απο τα πολλά που πληρώνει ο Ελλην


Γιώργος ΒουλγαράκηςοMister «Άκης»της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;


ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ!Η ΠΡΩΤΗ ΕΔΩ:Οι Απειλές σας είναι στο κενό!!! ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΆΔΟΣΗ

25 σχόλια:

  1. Μη χαμπαριάζεις ...
    έχουμε πολύ βρώμα να βγει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΛΗΣΗΣ...

      Διαγραφή
    2. Δε λέγεσαι Δελλατόλας..
      τι να σου κάνουνε και αυτοί ρε παιδί μου..

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ....ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ...

      Διαγραφή
  2. Η ΔΙΑΥΘΟΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΠΑΝΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ.... ΧΩΡΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΟΥΝ ΙΣΙΧΟΣ ΠΟΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΠΛΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...
    ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΥΓΗ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...
    ΦΤΑΝΟΥΝ Η ΜΕΡΕΣ..... ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΡΦΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  3. εκτός ότι σας φοβούνται δηλώσαν και βλάκες χιχχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην μασας ειναι τρολλερς.....
    Εσυ το πατριωτικο... βιολί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Α-λήθεια, ΔΕΝ σταματάει με απειλές,

    εκφοβισμούς και πρακτοριλίκια.

    Βγαίνει πάντα στον αφρό. Κι όσο πιότερο

    πολεμιέται,τόσο πιότερο τυφλώνει,κατακαίει

    και καταλύει,με τη λάμψη της.

    Σέβας, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω οτι προς αυτον που ενδιαφερθηκε αμεσα για το ποιος σε απειλησε (ειναι αυτος στον οποιο αποτανθηκα εγω ) ητανε σαφεστατος.Οπως θα αντεληφθηκες η αντιδραση ητανε αμεση και η απειλη εντεχνα και ευγενικα αλλαξε κατευθυνση.Πιστευω οτι δυο καλα λογια στον μπλογκερ αυτον εγω στην θεση σου θα τα ελεγα. Στεργιος τριανταφυλλου (επωνυμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και είναι πάντα ευχάριστο το να σε στηρίζουν φίλοι! από εκει και πέρα, δείχνει ο φίλος μας,πως έχει γνώση για το από που έχουν φύγει τα μηνύματα.... ζητάω διευκρινίσεις λοιπόν ώστε να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει.

      " η απειλη εντεχνα και ευγενικα αλλαξε κατευθυνση"δηλαδη;;;;προς τα που πηγε;και βασικα απο που ξεκινησε

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Παναγιώτη,

      Το ίντερνετ γενικότερα, και η μπλογκόσφαιρα ειδικότερα, για εμάς τους ενεργούς ερασιτέχνες μπλόγκερς πρέπει να χρησιμοποιούνται έτσι ώστε, πρωτίστως να μας προσφέρουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση για αυτό που αποφασίσαμε να κάνουμε.

      Άν ο καθένας μας περιοριστεί -σάν μπλόγκερ- σ' αυτό που ΞΕΡΕΙ να κάνει, σ' αυτό που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και σ' αυτό που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κάνει, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα για τους άλλους, γι' αυτούς που ΞΕΡΟΥΝ, που ΜΠΟΡΟΥΝ και που γνωρίζουν τί ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κάνουν και πρωτίστως ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, τότε το "ίντερνετ" θα είναι για όλους μας κατά το πλείστον ένα ευχάριστο χόμπυ.

      Θέλω να πιστεύω πώς, όταν αποφάσισες ν' ανοίξεις το μπλόγκ αυτό, σίγουρα δέν είχες κατά νού οτι θα φτάσει μιά μέρα σάν τη σημερινή όπου εσύ να αγωνιάς, αφ' ενός μέν για το πώς θα βρείς "τρανταχτά κι αποκλειστικά ειδησεογραφικά θέματα" κι αφ' ετέρου για το άν και σε ποιό βαθμό θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπ' όψιν σου τις "απειλές" που δέχθηκες.
      Κάτι τέτοιο, νομίζω οτι ξεφεύγει πλέον απο τη σφαίρα της ερασιτεχνικότητας και της ευχαρίστησης και μπαίνει σέ αλλονών "χωράφια", εκεί όπου απαιτούνται πλέον άδειες εξασκήσεως του Δημοσιογραφικού Λειτουργήματος, στήριξη απο τον πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό φορέα δημοσιογράφων της περιοχής σου κλπ - κλπ.

      Μου ζητάς "διευκρινίσεις", ΔΗΜΟΣΙΑ, για το προηγηθέν μήνυμά μου (που το διέγραψα μόλις επετέλεσε τον σκοπό του, ήτοι μόλις ειδοποιήθηκα οτι το διάβασε ο αποδέκτης προς οίον αυτό απευθυνόταν).
      Η δημόσια απάντηση που μπορώ να σου δώσω απο εδώ, είναι οτι δέν είναι η δουλειά μου να δώσω δημόσια τέτοιες διευκρινίσεις και δέν είναι η δουλειά σου να τις ζητάς.

      Εν κατακλείδι, αυτό που προτείνω εγώ είναι ο αυτοπεριορισμός μας σ' αυτές τις ιντερνετικές δραστηριότητες που μας ευχαριστούν και που δέν μας εκθέτουν σε κίνδυνο μηνύσεων, αγωγών, συλλήψεων, αυτοφώρων κλπ, άν και όταν κάποιος εκ των θιγομένων απο τις αναρτήσεις σου, θεωρήσει οτι πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο και να συμβουλευθεί τον δικηγόρο του για περαιτέρω εναντίον σου ενέργειες.
      Και πίστεψέ με, αυτός είναι ένας -ίσως ο μόνος- πραγματικός και υπαρκτός κίνδυνος που διατρέχεις.

      Με κάθε φιλική διάθεση,
      Γρηγόρης Νάκος,
      Διαχειριστής του http://greg61.gr

      Διαγραφή
    3. καλημερα αγαπητε φιλε Γρηγορη.Αν θες ,μπορεις να μου στειλεις προσωπικο mail στην παραπανω διευθυνση του μπλογκ,ωστε να μου εξηγησεις αυτα που δεν μπορεις να μου πεις δημοσια.Αν καταλαβα καλα με συμβουλευεις,λογο του οτι δεν ειμαι επαγγελματιας δημοσιογραφος να μην βγαζω στην επιφανεια "καυτα"θεματα που μπορει να ενοχλουν καποιους και να τα αφησω σε επαγγελματιες του ειδους....Δεν ξερω αν το εχουν κανει αυτοι τοσα χρονια οποτε λεω καλλιτερα να συνεχισω,μηπως και οι εισαγγελεις τουτης της χωρας ξυπνησουν.Επιπλεον υποννοεις πως εχεις γνωση για το ποιος η απο που εχουν φυγει οι απειλες.

      Ολα ειναι σεβαστα και θα σε παρακαλεσω να διαβασεις αφενος τις προηγουμενες απειλες και επειτα ,να μελετησεις την λιστα που περιεχει η αναρτηση με τις "αναρτησεις που εφεραν τις απειλες"ΕΔΩ:http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8005.html#.UA5ZTrTHW1g.

      Αν θεωρεις πως δεν αξιζουν τον κοπο και ειχες γνωση για αυτα τα θεματα το σεβομαι.αν δεν ειχες γνωση για τις απατες που συμβαινουν σε αυτον τον τοπο και τα λαμογια που μας πινουν το αιμα και αναγνωριζεις πως οι αποκαλυψεις αξιζουν τον κοπο και τον κινδυνο,με την ελπιδα να υπαρξει καθαρση,τοτε θα με καταλαβεις ελπιζω.

      Δεν εχω χορηγους για το μπλογκ,καθως ουτε διαφημίσεις οπως μπορεις να δεις και μονος σου.Δεν ειμαι σε κομματικα pay roll για να εχω καποια πηγη χρηματοδοτησης και κανω οτι κανω μαζι με τους συνεργατες μου για ιδεολογικους σκοπους.

      Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αγαπητε Γρηγορη.

      Διαγραφή
    4. Παναγιώτη,

      Καλό κουράγιο το λοιπόν και καλή συνέχεια!

      Γράφω και δυό - τρία πραγματάκια που τα ξέρεις μέν, αλλά έτσι, για τη συνέχιση της κουβέντας:

      1. Στα περισσότερα άρθρα σου, δέν αναφέρεις ούτε τις πηγές σου, ούτε τον τρόπο και το βαθμό πρόσβασής σου στα δεδομένα που δημοσιεύεις. Συνεπώς, κάποιος -όποιος- που τυχόν θα ενδιαφερθεί για τα όσα δημοσίευσες, θα πρέπει να μπεί ο ίδιος στη διαδικασία να βρεί μόνος του στοιχεία αντιπαραβολής - αποδείξεως των ισχυρισμών σου.
      Μήν περιμένεις απο κανέναν να το κάνει αυτό. Όλοι μας -και οι εισαγγελείς- έχουμε κάποιον αυτόματο news reader στους υπολογιστές μας. Άν δέν δούμε παραπομπές προς έγκυρους και αναγνωρισμένους ιστοτόπους, ή άν δέν δούμε την "είδηση" σε περισσότερα απο 2-3 sites, πολύ απλά δέν δίνουμε σημασία και προχωράμε παρακάτω.

      2. Άν και γνωρίζεις πολύ καλά οτι η ΙΡ σου, δια της οποίας διαχειρίζεσαι το μπλόγκ σου, καθώς και τα λοιπά σου στοιχεία που δήλωσες στη Google κατά τη δημιουργία του ιστολογίου σου, είναι γνωστά στην ΕΕΤΤ, ιδίως τώρα που το μπλόγκ σου έχει κατάληξη .gr, εν τούτοις παντού στο ιστολόγιό σου αυτό αναφέρεσαι ως "πάνος κάποιος".
      Πόσοι απ' αυτούς που δέν σε γνωρίζουν, νομίζεις οτι θα κάτσουν ν' ασχοληθούν με τα γραπτά σου, όταν γνωρίζουν πώς οι μόνοι απο τους οποίους μπορείς (?) να κρυφτείς, είναι αυτοί οι ίδιοι οι αναγνώστες σου;
      Εγώ πάντως, με ανώνυμα γραπτά και ανώνυμα μπλόγκς, δέν κάθομαι ν' ασχοληθώ. Εξαίρεση αποτελείς εσύ και το μπλόγκ σου, λόγω της ύπαρξης κοινού μας φίλου που με συνήγειρε χθές το βράδυ μετά τα όσα δημοσίευσες περί "απειλών" κατά της ζωής σου.

      3. Εξ όσων είδα με μιά προσεκτικότερη ματιά, το πλείστον των δημοσιεύσεών σου στη λίστα που έβαλες παραπάνω, αποτελεί αναπαραγωγή στοιχείων που υπήρχαν ήδη στο διαδίκτυο, ή που εν πάσει περιπτώσει, σε μένα τουλάχιστον ήταν ήδη γνωστά. Άν έχεις κάποια δημοσίευση που δέν υπάρχει πουθενά αλλού στο ίντερνετ, είμαι πράγματι πολύ περίεργος να την δώ, μαζί με τα στοιχεία που την υποστηρίζουν.
      _____________________
      Αγαπητέ Παναγιώτη,
      Σταματώ εδώ και δέν θα επανέλθω. Ο λόγος είναι οτι έχω ένα πολύ μεγάλο ΑΥΤΟΝΟΜΟ Site, σε νοικιασμένο σέρβερ, που πρέπει να δουλεύω συνεχώς επάνω του. Και σε διαβεβαιώνω οτι τέτοια Sites απαιτούν πράγματι πάρα πολλές ώρες εργασίας καθημερινά, ιδίως "πίσω απο την κουρτίνα". Ελπίζω οτι ο λόγος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ν' ασχοληθώ με αλληλογραφίες και "εξηγήσεις", έχει ήδη γίνει κατανοητός: ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ δυστυχώς να διαθέσω αλληλογραφώντας δεξιά κι αριστερά, εις βάρος της δικής μου δουλειάς.

      Και πάλι σου εύχομαι καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.
      Χαιρετώ.

      Επώνυμα,
      Γρηγόρης Νάκος.
      http://greg61.gr

      Διαγραφή
    5. αγαπητε Γρηγορη,αν τα δικογραφα απο δικαστηρια καθως και οι εκθεσεις απο φορεις οπως to TAXIS JUSTICE NETWORK ΕΔΩ:http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/07/21-offshore-offshore.html#.UA6EgbTHW1g καθως και της Feerostaal για παραδειγμα ΕΔΩ:http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/06/top-secret.html#.T-hP1LXHW1i η οποια ειναι απο τον ΙΔΙΟ UPLOADER,απο οπου και την πηρανε -ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ SITES,- δεν ειναι ντοκουμεντα για εσενα,δεν υπαρχει προβλημα.

      Αν παλι τα βρισκεις στο διαδυκτυο,καλο ειναι πρωτα να κοιταξεις τον αρχικο uploader ωστε να καταλαβεις ποιος τα εχει ανεβασει και γιατι δεχεται ααπειλες.Οσων αφορα το οτι τα εχουν παρει και αλλα ιστολογια δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εξηγηση νομιζω.

      Πηγες ειναι τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ SITES και ΜΜΕ που επικαλείσαι!!!Οσο για την ανωνυμια μου δεν νομιζω οτι εχεις ψαξει πολυ και χωρις ιδιαιτερο κοπο.Το μαιλ μου ειναι στην διαθεση ολων και ειναι ευκολο αν εχεις ενδιαφερον να ψαξεις.Αυτα τα ολιγα και ελπιζω στην ασχολια σου καθε καλο...

      Διαγραφή
    6. Παναγιώτη,

      Προκειμένου να προσπαθήσω να σε "μπάσω" επ' ολίγον στο "κλίμα", με αναγκάζεις να επανέλθω στη συζήτηση και να σε ρωτήσω ευθέως:

      Άν έρθουν άνδρες των αρμοδίων υπηρεσιών σήμερα, αύριο ή του χρόνου ένα βράδυ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ (εφόσον η όποια ανάρτηση συνεχίζει δημοσίως υπάρχουσα, το αδίκημα χαρακτηρίζεται διαρκώς ως αυτόφωρο και ως υπεύθυνος διαχειριστής του μπλόγκ σου συλλαμβάνεσαι εσύ) με βάση την ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ σου που ενυπάρχει στο προηγούμενο σχόλιό σου οτι, εσύ πρώτος ανέβασες στο ίντερνετ αυτά τα στοιχεία που χρησιμοποίησαν εν συνεχεία όλοι οι υπόλοιποι μπλόγκερς... άν επαναλαμβάνω... έχεις αναρρωτηθεί τότε τί θα απαντήσεις ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ - ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας που θα εποπτεύει εκείνη την ημέρα το "ηλεκτρονικό έγκλημα", σχετικά με τον τρόπο και τον βαθμό πρόσβασής σου στα στοιχεία αυτά που δημοσίευσες;
      Είσαι σίγουρος οτι, αυτή η υπερασπιστική γραμμή που έχεις μέσα στο ηρωϊκό μυαλό σου στέκει και νομικά;
      Τα συζήτησες τα θέματα αυτά με κανέναν ΣΧΕΤΙΚΟ δικηγόρο πρίν προβείς σε τέτοιου είδους αποκαλύψεις και δημόσιες ομολογίες των πράξεών σου που παρουσιάζεις δημόσια εδώ ως προσωπικό σου επίτευγμα;

      Παναγιώτη...
      Τα πράγματα με τις "αποκαλύψεις" και τις "δημοσιοποιήσεις" και τα "uploads" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ όσο θέλεις να τα φαντάζεσαι.
      Διότι, άν δέν δικαιούσαι εκ του νόμου κι εξ επαγγέλματος να προβείς σε διενέργεια έρευνας και να δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία ή/και το αποτέλεσμα της έρευνάς σου αυτής, τότε...
      ...και με πολύ απλά λόγια, κινδυνεύεις να βρεθείς ανά πάσα στιγμή ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ KAI ΑΘΕΜΙΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ίσως και εις βάρος πιθανής δικαστικής διερεύνησης επι συγκεκριμένου αντικειμένου που εσύ δέν είναι δυνατόν να γνωρίζεις οτι ίσως διενεργείται, και με όποιες άλλες συνέπειες πιθανόν αυτό να συνεπάγεται για σένα.

      Τροφή για σκέψη και περισυλλογή τα παραπάνω.
      Απο κεί κι έπειτα, "το κάθε αρνάκι απ' το ποδαράκι του κρέμεται". Έτσι έλεγε ο Παππούς μου. Πράξε το λοιπόν, κατά πώς εσύ νομίζεις καλύτερα.

      Γρηγόρης Νάκος,
      http://greg61.gr

      Διαγραφή
    7. ευχαριστώ που έμμεσα επιβεβαιώνετε την γνησιότητα των ντοκουμέντων.Θα έχω τις παραινέσεις σας υποψιν, αλλά εχω απορρια,στο γιατι αντι να κανετε το παν ωστε να βγει η αληθεια στο φως που τα εγκυρα κατ'εσας συμβατικα ΜΜΕ αποκρυπτουν,επανερχεστε με παραινεσεις διαγραφης η αποκρυψης των στοιχειων..Πιθανοτατα να θελετε να με προστατεψετε...Ευχαριστω λοιπον για το ενδιαφερον σας!

      Υ.Γ αν δικαστω,θα δικαστω για αποφασεις δικαστηριων,οποτε θα ειναι μια καλη ευκαιρια να ερευνηθουν και απο τις Ελληνικες δικαστικες αρχες τα δικογραφα των ξενων δικαστηριων που στην Ελλαδα ξεχαστηκαν...

      Διαγραφή
  9. Αγαπητε Γρηγορη λαμβανω πολυ σοβαρα υπ οψιν την αμεση ανταποκριση σου στην ενημερωση που σου εστειλα οτι "καποιος δικος μας απειληθηκε".Οσον αφορα την απειλη στον Πανο, κατανοησα και εγω οτι ητανε μια φουσκα που κακως ελαβε υπ οψιν του ο Πανος.Εν πασει περιπτωσει πιστευω οτι ο πανος για να καλυφθει ο ιδιος απο μηνυσεις και απο θηγεντες αλλα και απο αυτους που κανανε την πρωτη αναρτηση αλλα δεν αναφερθηκαν στην νεα αναρτηση πρεπει να αναφερει τα στοιχεια του πρωτου αναρτησαντα και αυτα για να εχει το κεφαλι του ησυχο.Φιλικα και στους δυο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενημερώνω -ως έχων υποχρέωση- οτι το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου η ανωτέρω συνομιλία - ανταλλαγή σχολίων, κατεγράφησαν ως έχουν την 24.1733Jul12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και καλα κανεις,καθως και το σχολιο που εσβησες,ειναι κρατημενο στον Η/Υ σε περιπτωση που το χρειαστεις!

      Διαγραφή
  11. Επειδή υπήρξαν διάφορα σχόλια για το ποιος είμαι και γιατί κάνω τις οποίες αποκαλύψεις κάνω με το ταπεινό μου ιστολογιο, νιώθω υποχρεωμένος να πω:

    α)Δεν είμαι δημοσιογράφος
    β)Δεν είμαι δικηγόρος η δικαστής
    γ)Δεν έχω καμιά νομική αδεία που να μου παρέχει την δημοσιογραφική η νομική κάλυψη.

    αλλά....ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ που σύμφωνα με την μεγίστη επιταγή των Ελλήνων,το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ και σύμφωνα με το αρθ.120, προσπαθώ να ενεργοποιήσω συν Ελληνες που βλέπουν την καταστροφή τούτου του ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ από ληστές, απατεώνες και συνεργάτες τους!!! Συνεπώς με το αρθ.120 να προστατεύει τις όποιες αποκαλύψεις γίνονται, θα απαντάω εφ'εξης στις όποιες παραινέσεις φιλικές η μη...

    1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
    2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
    3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τωρα μη το μεγαλωνωμε το θεμα.Ειπωθηκαν σωστα πραγματα για την διαφυλαξη απο κακοτοπιες του καθ ενος μας απο κακοηθειες (γιατι παντα ο κλεφτης φωναζει και κανει μηνυσεις στον εντιμο και αθωο που καταγγελει) αλλα εληφθησαν υπ οψιν και οι στασεις ατομων αγανακτισμενων που μεσα στην οργη τους απο τα συμβαινοντα μπορει να ακολουθουν την πορεια που καποια λαμογια επιθυμουν για να αντεπιτεθουν οταν θελησουν.Θελει προσοχη και οχι οπισθοχωρηση.Καλη συνεχεια,μαχητικα και με νομικα καλυμμενο τροπο.

      Διαγραφή