PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

Share This To YourBlog.biz
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !
Δημοσιεύτηκε από την Χριστίνα Σαλεμή
Προς: Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC)
Περιοχή : κόσμος
Ιστορικό (Προοίμιο):
english version here (αγγλικά)
Ως γνωστό, εδώ και περίπου τρία χρόνια, όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα και η γενική εντύπωση είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση μάχεται να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία και την καταστροφή (!). Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που όλον αυτόν τον καιρό, μάχονται να καταστρέψουν την χώρα και το λαό της και ήδη κατάφεραν πάρα πολλά
.Συγκεκριμένα, από το 2009, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα και βάση σχεδίου, την διαλύουν μεθοδικά.
Μερικά μόνο από τα ως τώρα επιτεύγματά τους είναι αυτά: Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές και δακτυλοδεικτούμενη, έχει χάσει το κύρος και την κυριαρχία της, έχει προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους με αποτέλεσμα να έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει και να βρίσκεται πια υπό ξένη διοίκηση. Ο κυβερνητικός δανεισμός αυξήθηκε κατακόρυφα και το δημόσιο χρέος είναι μη βιώσιμο, οι δείκτες επιχειρηματικότητας και η αγορά κατέρρευσαν,  το ΑΕΠ συρρικνώθηκε σημαντικά, η αξία της δημόσιας περιουσίας μειώθηκε δραματικά, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, η ανεργία αυξήθηκε κατά 242% και για πρώτη φορά στην ιστορία, οι απασχολούμενοι είναι λιγότεροι από εκείνους που δεν έχουν κανένα εισόδημα.
Η πλειοψηφία ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν την ελευθερία τους επειδή δεν έχουν πια καμία φοροδοτική ικανότητα. Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή και ιατρική περίθαλψη. Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε γκέτο, σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν, γονείς αναγκάζονται να αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τα συντηρήσουν, ενώ μαθητές δεν έχουν σχολικά βιβλία και λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία.
Το ελληνικό ενεργειακό σύστημα κατάρρευσε, άρχισαν διακοπές ηλεκτροδότησης, ο τουρισμός που είναι η ” βαριά βιομηχανία” της χώρας δέχτηκε μεγάλο πλήγμα και άλλα πολλά. Τέλος, λόγω της φτώχειας, των λαθρομεταναστών και της ελλιπέστατης υγειονομικής περίθαλψης επανεμφανίστηκαν ξεχασμένες ασθένειες και οι μεγάλες πόλεις γέμισαν αστέγους. Η κοινωνία ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί και ο λαός υποφέρει από εθνική κατάθλιψη.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή επειδή έως τώρα, κατά περίπτωση, πολλοί άνθρωποι επιβίωσαν είτε ζώντας από οικονομίες που ακόμα είχαν, είτε ξεπουλώντας περιουσιακά στοιχεία, είτε στηριζόμενοι από την οικογένεια τους, είτε χωρίς χρήματα με ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών, είτε λόγω της αλληλεγγύης, καθώς η κοινωνία ευαισθητοποιήθηκε και φρόντισε αμέσως τα αδύναμα μέλη της. Σε αυτό το πλαίσιο, συσσίτια, τράπεζες τροφίμων, κοινωνικά παντοπωλεία, ιατρεία και φαρμακεία στήθηκαν σε όλη τη χώρα και διένειμαν δωρεάν προϊόντα και παροχές σε όσους τα χρειάζονταν. Για να λειτουργήσουν όλα αυτά τα τελευταία, λήφθηκε πολλή βοήθεια και από το εξωτερικό. Από την Ομογένεια, από την Εκκλησία της Κύπρου και της Ρωσίας, από οργανώσεις όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και οι Γιατροί του Κόσμου κλπ.
Έχοντας όμως υπόψη ότι, οι δυσμενείς συνέπειες των πράξεων τους στην οικονομία και στην κοινωνία, αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου λογαριθμικά, σύντομα, ούτε καν αυτό το ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ μοντέλο επιβίωσης θα λειτουργεί πια.
Αν σκεφτούμε όμως ότι ήδη καταγράφηκε ραγδαία αύξηση της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας, των εκτρώσεων, της υπογεννητικότητας, των αυτοκτονιών, των ασθενειών και των ψυχασθενειών, των θανάτων από μη φυσικά αίτια, της μετανάστευσης Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας στο εξωτερικό, η ερώτηση είναι: τι ακολουθεί;
Μα σίγουρα η πλήρης καταστροφή. Το ολοκαύτωμα, και δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Δεδομένου ότι  ένα μέρος του ντόπιου πληθυσμού καταστράφηκε ήδη, ότι ένα άλλο μέρος αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, ότι μεγάλο μέρος του υπολοίπου έχει ήδη πρόβλημα επιβίωσης αλλά πάρα ταύτα  καινούργιες επιδρομές  είναι έτοιμες να ξεκινήσουν συντομότατα, όλα είναι ξεκάθαρα.
Τι είδος επιδρομές;; Μα οι ίδιες με τις έως τώρα. Σε ένα φόντο συνεχόμενων παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άσκησης αφόρητης ψυχολογικής βίας, θα γίνουν συντομότατα οι ήδη νομοθετημένες κατά των εισοδημάτων όλων εκείνων που ακόμα διαθέτουν κάτι τέτοιο. Καινούργιες αυξήσεις της φορολογίας, καινούργιες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, καινούργιες αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και πρόσθετες απολύσεις 15.οοο ατόμων για το 2012 και άλλων 150.000 μέχρι το 2015.
Σε αυτό το σημείο και για να γίνουν  καλύτερα αντιληπτές οι προθέσεις και οι συνέπειες, υπενθυμίζω μερικές μόνο από τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής πραγματικότητας :
- είμαστε οι μόνοι που ουσιαστικά υποχρεωνόμαστε να αγοράζουμε από το κράτος το δικαίωμα στην ηλεκτροδότηση. Η τιμή του δικαιώματος για ένα χρόνο, κυμαίνεται από 3 ως 16 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (Βλπ Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ). Το ίδιο ισχύει και για το δικαίωμα στην αυτοαπασχόληση/επιχειρηματικότητα,  το οποίο το αγοράζουμε έναντι τουλάχιστον 400 ευρώ ανά έτος (βλπ. τέλος επιτηδεύματος ). Έπειτα, παρότι είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε  ασφάλεια από το δημόσιο, και όχι της επιλογής μας, αυτή δεν μας καλύπτει, και πρέπει έτσι να πληρώνουμε έξτρα χρήματα για φάρμακα, εξετάσεις αίματος, γιατρούς, θεραπείες κλπ.
- κατά την  τελευταία απογραφή, το Μάιο του 2011, η Ελλάδα είχε περίπου 10,8  εκατομμύρια νόμιμους κάτοικους (Έλληνες, οικονομικοί μετανάστες κλπ). Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν και περίπου 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες ο αριθμός των οποίων  λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, αυξάνεται συνεχώς.
-  το Νοέμβριο του 2011 το σύνολο των απασχολουμένων ανήλθε σε μόλις 3.901.269 άτομα, αλλά από τότε μειώθηκε κατά πολύ. Σημειώστε παρακαλώ ότι ο καθαρός βασικός μισθός είναι πια 487,45 ευρώ για άτομα άνω των 25 χρονών, γύρω στα 400 ευρώ για τους υπόλοιπους ενώ το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι υψηλότερο σε σχέση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου  οι μισθοί  είναι υψηλότεροι. Και το θέμα είναι ότι αυτοί οι λίγοι και με αυτούς τους μιστούς, πρέπει να συντηρήσουν όλους τους υπόλοιπους.
Σύμφωνα με όλα αυτά δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να αντιληφθεί κανείς τις  προθέσεις. Ακόμα περισσότερο αν λογαριάζει ότι η επίσημη δικαιολογία είναι ότι, όλα αυτά γίνονται, και οι Έλληνες πρέπει να υποφέρουν, για την οικονομική  “σωτηρία” της Ελλάδας!
Μόνο που :
1. Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει.
2. Κράτος χωρίς εθνική κυριαρχία δεν είναι κράτος αλλά αποικία.
3. Λόγω των εξαιρετικών και μοναδικών πλεονεκτημάτων της  χώρας, αλλά και λόγω του όγκου των φυσικών αποθεμάτων που παραμένουν αναξιοποίητα, είναι φανερό ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι τεχνητό και είναι προφανές ότι στη πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι να σωθεί από τους ” σωτήρες” της.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας;  Ή καλύτερα ποια ήταν τα πλεονεκτήματα αυτά πριν αρχίσει η “σωτηρία” της χώρας;
- το μικρό συνολικό εξωτερικό χρέος, η στρατηγική γεωγραφική θέση και η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά,
- σημαντικοί τομείς στην Οικονομία, όπως ποιοτικά γεωργικά προϊόντα, τουρισμός και ναυτιλία, οι οποίοι δεν έχουν ουσιαστικά το φόβο του μισθολογικού ανταγωνισμού εκ μέρους των αναπτυσσόμενων χωρών (Κίνα, Ινδία, Ρωσία κλπ) όπως συμβαίνει με τις γερμανικές και άλλες βιομηχανίες
- το γεγονός ότι είναι μία από τις ελάχιστες δυτικές χώρες, οι οποίες διέθεταν ακόμα μεγάλη δημόσια περιουσία, ανεκμετάλλευτο πλούσιο υπέδαφος και πολύ κερδοφόρες κοινωφελείς εταιρείες στην ιδιοκτησία του κράτους.
Για του λόγου το αληθές, μερικά ενδεικτικά στοιχεία:
- η Ελλάδα είναι επί δεκαετίες η πρώτη ναυτιλιακή δύναμη στον κόσμο αλλά η έδρα των εφοπλιστικών εταιριών  βρίσκεται στην αλλοδαπή.
- το 2009, το συνολικό εξωτερικό χρέος συγκρινόμενο με το ΑΕΠ ήταν 167% και η Ελλάδα βρισκόταν πολύ πίσω στην παγκόσμια αλλά και στην Ευρωπαϊκή κατάταξη, όπου προηγούνταν η Ιρλανδία με περίπου 1000%, η Ολλανδία με περίπου 470%, η Βρετανία με 416% και η Πορτογαλία με 223%
- τα ανεκμετάλλευτα πλεονεκτήματα της χώρας όπως λχ. ο ορυκτός πλούτος, ήταν γνωστά στους πάντες, καθώς από το 1981 όλοι ήξεραν ότι η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ (των 9) με τρία πλεονεκτήματα: Την Εμπορική της Ναυτιλία, τον Ορυκτό της πλούτο και το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων (Γκαστόν Τορν, Πρόεδρος της ΕΟΚ το 1981)
Εννοείται ότι όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δεν αξιοποιήθηκαν και όπως τώρα φαίνεται, ο σκοπός ήταν εξαρχής, να “σωθεί” η Ελλάδα από τους Έλληνες και τα πλούτη της !
Και αυτό έγινε έγκαιρα αντιληπτό από πολλούς, παρόλες τις τεχνικές χειραγώγησης των μαζών και ψυχολογικού πολέμου, που χρησιμοποιήθηκαν. Έτσι,  από το Μάιο του 2010, ξεκίνησαν σφοδρές, μαζικές, ομαδικές και ατομικές αντιδράσεις όλων των ειδών. Διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, δοκιμασίες πολιτικών και προπηλακισμοί, εξώδικα, ανοιχτές επιστολές, μηνύσεις για έσχατη προδοσία και άλλα μέσα χρησιμοποιήθηκαν επανειλημμένα, από απλούς πολίτες, από καλλιτέχνες και ακαδημαϊκούς, αλλά μάταια. Τίποτα δεν άλλαξε. Οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις διαλύθηκαν με την χρήση απαράδεκτης σε μια δημοκρατία αστυνομικής βίας και όλα τα υπόλοιπα αγνοήθηκαν επιδεικτικά.
Ενδεικτικά, ο κ Παπανδρέου, ο οποίος είχε αναλάβει την εξουσία τον Οκτώβριο του 2009, έχει μηνυθεί για επανειλημμένο σφετερισμό της εξουσίας, για αλλοίωση και διατάραξη της λειτουργίας του πολιτεύματος, για συκοφαντική δυσφήμιση και άλλα. Κατηγορήθηκε επίσης ότι, οι πράξεις του, του εξασφάλισαν την αθέμιτη παραμονή στη κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και ότι με αυτόν τον τρόπο, αν μη τι άλλο, αποκόμισε οικονομικά και άλλα οφέλη λόγω των προνομιών της εξουσίας και του έχει ζητηθεί να επιστέψει έντοκα όλα τα χρήματα που εισέπραξε ως αμοιβή για τις “παροχές” του.
Πέραν τούτου όμως, από όσο φαίνεται, λόγω των πολιτικών δραστηριοτήτων του, υπήρχαν και άλλα μεγάλα, αθέμιτα, χρηματικά κέρδη για αυτόν και την οικογένειά του, από προμήθειες, από κερδοσκοπικά παιχνίδια μέσω των CDS, και από άλλες πηγές, τα οποία κέρδη ξεπερνούν κατά πολύ τα 2 δις ευρώ. Για το θέμα των CDS  έγινε και σχετική ερώτηση στην Κομισιόν (βλπ Question for written answer to the Commission ,Rule 117, Andreas Mölzer (NI) Subject: Greek Prime Minister speculating against his own country ).
Αυτές και πολλές άλλες κατηγορίες εναντίον του,  αγνοήθηκαν μέχρι τώρα, αρχειοθετήθηκαν η σκεπάστηκαν από τη Βουλή. Πάντως κατά κάνονα, οι ποινικές καταγγελίες εξετάζονται από τις Αρχές τουλάχιστον 1 χρόνο μετά την υποβολή τους. Σε περίπτωση όμως που σε κάποια από αυτές (μήνυση, έγκληση μήνυσης κλπ) εμπλέκονται ονόματα νυν ή πρώην κυβερνητικών στελεχών, η υπόθεση παραπέμπετε αμελλητί  στη Βουλή, η οποία θεωρείται ως η μόνη αρμόδια “εισαγγελική αρχή ” για την εξέταση των υποθέσεων αυτών. Η προαναφερόμενη μήνυση κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2011 αλλά ακόμα δεν εξετάστηκε.
Τελικά, εξαιτίας όλης της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας της χώρας, αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στα Διεθνή Δικαστήρια. Μέχρι τώρα κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δύο τουλάχιστον καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες πολίτες επιβεβαιώσαν τους ισχυρισμούς, έστειλαν αποδεικτικό υλικό και ζήτησαν από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, να εμποδίσει τη καταστροφή της Ελλάδας και του λαού της. Η δεύτερη καταγγελία συντάχτηκε και κατατέθηκε από την γράφουσα (2 Μαρτίου 2012)http://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/ελληνικά/ ενώ ταυτόχρονα άλλοι 25 πολίτες ζήτησαν  με την υπογραφή τους την αμεσότατη έναρξη της εισαγγελικής έρευνας.
Λίγο μετά την κατάθεση της πρώτης καταγγελίας στη Χάγη, ο κ. Παπανδρέου, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο με τον ίδιο τρόπο και έτσι, έφυγε από το προσκήνιο αλλά  συνέχισε το καταστροφικό του έργο από το παρασκήνιο.
Έτσι, στις 09.11.2011, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, παραιτήθηκε μαζί με τη κυβέρνηση του και αντί η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές έτσι όπως το Σύνταγμα επιτάσσει, στις 11.11.2011, μέρα κατά την οποία έληγε και η θητεία του ως αρχηγού του κυβερνώντος κόμματος, τοποθέτησε στη πρωθυπουργία έναν υπάλληλο του γραφείου του, τον κ. Λουκά Παπαδήμο, και στη “νέα” κυβέρνηση, 38 στελέχη της παραιτηθείσας. Η επίσημη αποστολή του παράνομα διορισμένου πρωθυπουργού και της κυβερνητικής ομάδας του; Η κατά γράμμα συνέχιση της πολιτικής Παπανδρέου. Και αυτό έκανε. Εφάρμοσε την ίδια ακριβώς συνταγή για την καταστροφή της οικονομίας, της κοινωνίας και του Κράτους Δικαίου.
Μετά την δεύτερη καταγγελία, η μη εκλεγμένη πολιτική ηγεσία της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει σε εκλογές, στις οποίες, μέσα από καινούργιους εκβιασμούς, απειλές και ψευτοδιλήμματα, ο τρομοκρατημένος λαός καλείται να “αποφασίσει” για ένα μέλλον που έχει προαποφασιστεί και υποθηκευτεί από τις κυβερνήσεις που παρέλασαν από το 2009 μέχρι σήμερα.  Εκλογές που έχουν ως μοναδικό σκοπό την ψευδό-νομιμοποίηση των ήδη ειλημμένων αποφάσεων.
Στις 19 Μαρτίου το Γραφείο του Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου γνωστοποίησε τη παραλαβή και την καταχώριση της πρώτης καταγγελίας, http://www.humansupport.gr/gr_icc.phphttp://www.humansupport.gr/uploads/hague.pdf.  Έχοντας υπόψη ότι αυτή είχε σταλεί τον Οκτώβριο του 2011, είναι σαφές ότι οι εν λόγω διαδικασίες απαιτούν πολύ χρόνο, χρόνο που εμείς όμως δεν έχουμε. Γι΄αυτό, και επειδή πρέπει να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο τα εγκλήματα, αποφασίσαμε με μερικούς φίλους να ζητήσουμε την στήριξη και της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Για την ακρίβεια, επειδή αποδείχτηκε ότι οι καταγγελίες έφεραν αποτέλεσμα και δεν αγνοήθηκαν από τους «σωτήρες», σκεφτήκαμε να τους τρομάξουμε πάλι, αυτή τη φορά με την ευρύτερη αποκάλυψη των εγκλημάτων τους. Έτσι, ελπίζουμε από την μία να τα φρενάρουμε και από την άλλη να πείσουμε τον Εισαγγελέα για τη κρισιμότητα της κατάστασης δίνοντας του ταυτόχρονα τον απαραίτητο χρόνο για την διεξαγωγή των ερευνών. Για τον σκοπό αυτό συντάχτηκε το παρόν κείμενο και φτιάχτηκε το συνοδευτικό μπλογκ όπου θα συγκεντρωθούν σταδιακά όλες οι νομικές και όχι μόνο προσπάθειες που έγιναν μετά το 2009, αποδεικτικό υλικό κλπ.
Σύμφωνα με όλα τα προαναφερθέντα και επειδή στην Ελλάδα δεν προβλέπεται  ούτε η διαδικασία για την διερεύνηση των εγκλημάτων που έχουν καταγγελθεί στη Χάγη, ούτε αρμόδιος Εισαγγελέας και, σε κάθε περίπτωση, όλοι οι νυν, οι πρώην αλλά και οι μελλοντικοί Έλληνες πολιτικοί και όλοι οι εταίροι τους καλύπτονται από πλήρη ασυλία για ποινικά αδικήματα που ενδεχομένως τελούνται κατά τη άσκηση των κυβερνητικών καθηκόντων τους, είναι περισσότερο από σαφές ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι η τελευταία ευκαιρία σωτηρίας μας .
Η Ελλάδα πεθαίνει και μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει. Ούτε τα χρήματα, ούτε οι εκλογές, ούτε μια νέα κυβέρνηση. Τίποτα. Μόνο η δικαιοσύνη! Όλα τα υπόλοιπα μετά. Γι΄αυτό στηρίξτε τον αγώνα για δικαιοσύνη που ξεκινήσαμε πολλοί. Ζητάμε το αυτονόητο: να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα. Βοηθήστε μας !
Petition/Αίτημα 
Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.
Για να υπογράψετε το αίτημα κάντε κλικ εδώ 


ΠΗΓΗ:http://justiceforgreece.wordpress.com
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !
Δημοσιεύτηκε από την Χριστίνα Σαλεμή
Προς: Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC)
Περιοχή : κόσμος
Ιστορικό (Προοίμιο):
english version here (αγγλικά)
Ως γνωστό, εδώ και περίπου τρία χρόνια, όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα και η γενική εντύπωση είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση μάχεται να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία και την καταστροφή (!). Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που όλον αυτόν τον καιρό, μάχονται να καταστρέψουν την χώρα και το λαό της και ήδη κατάφεραν πάρα πολλά
.Συγκεκριμένα, από το 2009, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα και βάση σχεδίου, την διαλύουν μεθοδικά.
Μερικά μόνο από τα ως τώρα επιτεύγματά τους είναι αυτά: Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές και δακτυλοδεικτούμενη, έχει χάσει το κύρος και την κυριαρχία της, έχει προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους με αποτέλεσμα να έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει και να βρίσκεται πια υπό ξένη διοίκηση. Ο κυβερνητικός δανεισμός αυξήθηκε κατακόρυφα και το δημόσιο χρέος είναι μη βιώσιμο, οι δείκτες επιχειρηματικότητας και η αγορά κατέρρευσαν,  το ΑΕΠ συρρικνώθηκε σημαντικά, η αξία της δημόσιας περιουσίας μειώθηκε δραματικά, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, η ανεργία αυξήθηκε κατά 242% και για πρώτη φορά στην ιστορία, οι απασχολούμενοι είναι λιγότεροι από εκείνους που δεν έχουν κανένα εισόδημα.
Η πλειοψηφία ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν την ελευθερία τους επειδή δεν έχουν πια καμία φοροδοτική ικανότητα. Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή και ιατρική περίθαλψη. Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε γκέτο, σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν, γονείς αναγκάζονται να αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τα συντηρήσουν, ενώ μαθητές δεν έχουν σχολικά βιβλία και λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία.
Το ελληνικό ενεργειακό σύστημα κατάρρευσε, άρχισαν διακοπές ηλεκτροδότησης, ο τουρισμός που είναι η ” βαριά βιομηχανία” της χώρας δέχτηκε μεγάλο πλήγμα και άλλα πολλά. Τέλος, λόγω της φτώχειας, των λαθρομεταναστών και της ελλιπέστατης υγειονομικής περίθαλψης επανεμφανίστηκαν ξεχασμένες ασθένειες και οι μεγάλες πόλεις γέμισαν αστέγους. Η κοινωνία ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί και ο λαός υποφέρει από εθνική κατάθλιψη.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή επειδή έως τώρα, κατά περίπτωση, πολλοί άνθρωποι επιβίωσαν είτε ζώντας από οικονομίες που ακόμα είχαν, είτε ξεπουλώντας περιουσιακά στοιχεία, είτε στηριζόμενοι από την οικογένεια τους, είτε χωρίς χρήματα με ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών, είτε λόγω της αλληλεγγύης, καθώς η κοινωνία ευαισθητοποιήθηκε και φρόντισε αμέσως τα αδύναμα μέλη της. Σε αυτό το πλαίσιο, συσσίτια, τράπεζες τροφίμων, κοινωνικά παντοπωλεία, ιατρεία και φαρμακεία στήθηκαν σε όλη τη χώρα και διένειμαν δωρεάν προϊόντα και παροχές σε όσους τα χρειάζονταν. Για να λειτουργήσουν όλα αυτά τα τελευταία, λήφθηκε πολλή βοήθεια και από το εξωτερικό. Από την Ομογένεια, από την Εκκλησία της Κύπρου και της Ρωσίας, από οργανώσεις όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και οι Γιατροί του Κόσμου κλπ.
Έχοντας όμως υπόψη ότι, οι δυσμενείς συνέπειες των πράξεων τους στην οικονομία και στην κοινωνία, αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου λογαριθμικά, σύντομα, ούτε καν αυτό το ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ μοντέλο επιβίωσης θα λειτουργεί πια.
Αν σκεφτούμε όμως ότι ήδη καταγράφηκε ραγδαία αύξηση της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας, των εκτρώσεων, της υπογεννητικότητας, των αυτοκτονιών, των ασθενειών και των ψυχασθενειών, των θανάτων από μη φυσικά αίτια, της μετανάστευσης Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας στο εξωτερικό, η ερώτηση είναι: τι ακολουθεί;
Μα σίγουρα η πλήρης καταστροφή. Το ολοκαύτωμα, και δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Δεδομένου ότι  ένα μέρος του ντόπιου πληθυσμού καταστράφηκε ήδη, ότι ένα άλλο μέρος αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, ότι μεγάλο μέρος του υπολοίπου έχει ήδη πρόβλημα επιβίωσης αλλά πάρα ταύτα  καινούργιες επιδρομές  είναι έτοιμες να ξεκινήσουν συντομότατα, όλα είναι ξεκάθαρα.
Τι είδος επιδρομές;; Μα οι ίδιες με τις έως τώρα. Σε ένα φόντο συνεχόμενων παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άσκησης αφόρητης ψυχολογικής βίας, θα γίνουν συντομότατα οι ήδη νομοθετημένες κατά των εισοδημάτων όλων εκείνων που ακόμα διαθέτουν κάτι τέτοιο. Καινούργιες αυξήσεις της φορολογίας, καινούργιες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, καινούργιες αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και πρόσθετες απολύσεις 15.οοο ατόμων για το 2012 και άλλων 150.000 μέχρι το 2015.
Σε αυτό το σημείο και για να γίνουν  καλύτερα αντιληπτές οι προθέσεις και οι συνέπειες, υπενθυμίζω μερικές μόνο από τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής πραγματικότητας :
- είμαστε οι μόνοι που ουσιαστικά υποχρεωνόμαστε να αγοράζουμε από το κράτος το δικαίωμα στην ηλεκτροδότηση. Η τιμή του δικαιώματος για ένα χρόνο, κυμαίνεται από 3 ως 16 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (Βλπ Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ). Το ίδιο ισχύει και για το δικαίωμα στην αυτοαπασχόληση/επιχειρηματικότητα,  το οποίο το αγοράζουμε έναντι τουλάχιστον 400 ευρώ ανά έτος (βλπ. τέλος επιτηδεύματος ). Έπειτα, παρότι είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε  ασφάλεια από το δημόσιο, και όχι της επιλογής μας, αυτή δεν μας καλύπτει, και πρέπει έτσι να πληρώνουμε έξτρα χρήματα για φάρμακα, εξετάσεις αίματος, γιατρούς, θεραπείες κλπ.
- κατά την  τελευταία απογραφή, το Μάιο του 2011, η Ελλάδα είχε περίπου 10,8  εκατομμύρια νόμιμους κάτοικους (Έλληνες, οικονομικοί μετανάστες κλπ). Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν και περίπου 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες ο αριθμός των οποίων  λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, αυξάνεται συνεχώς.
-  το Νοέμβριο του 2011 το σύνολο των απασχολουμένων ανήλθε σε μόλις 3.901.269 άτομα, αλλά από τότε μειώθηκε κατά πολύ. Σημειώστε παρακαλώ ότι ο καθαρός βασικός μισθός είναι πια 487,45 ευρώ για άτομα άνω των 25 χρονών, γύρω στα 400 ευρώ για τους υπόλοιπους ενώ το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι υψηλότερο σε σχέση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου  οι μισθοί  είναι υψηλότεροι. Και το θέμα είναι ότι αυτοί οι λίγοι και με αυτούς τους μιστούς, πρέπει να συντηρήσουν όλους τους υπόλοιπους.
Σύμφωνα με όλα αυτά δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να αντιληφθεί κανείς τις  προθέσεις. Ακόμα περισσότερο αν λογαριάζει ότι η επίσημη δικαιολογία είναι ότι, όλα αυτά γίνονται, και οι Έλληνες πρέπει να υποφέρουν, για την οικονομική  “σωτηρία” της Ελλάδας!
Μόνο που :
1. Ελλάδα χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει.
2. Κράτος χωρίς εθνική κυριαρχία δεν είναι κράτος αλλά αποικία.
3. Λόγω των εξαιρετικών και μοναδικών πλεονεκτημάτων της  χώρας, αλλά και λόγω του όγκου των φυσικών αποθεμάτων που παραμένουν αναξιοποίητα, είναι φανερό ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι τεχνητό και είναι προφανές ότι στη πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι να σωθεί από τους ” σωτήρες” της.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας;  Ή καλύτερα ποια ήταν τα πλεονεκτήματα αυτά πριν αρχίσει η “σωτηρία” της χώρας;
- το μικρό συνολικό εξωτερικό χρέος, η στρατηγική γεωγραφική θέση και η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά,
- σημαντικοί τομείς στην Οικονομία, όπως ποιοτικά γεωργικά προϊόντα, τουρισμός και ναυτιλία, οι οποίοι δεν έχουν ουσιαστικά το φόβο του μισθολογικού ανταγωνισμού εκ μέρους των αναπτυσσόμενων χωρών (Κίνα, Ινδία, Ρωσία κλπ) όπως συμβαίνει με τις γερμανικές και άλλες βιομηχανίες
- το γεγονός ότι είναι μία από τις ελάχιστες δυτικές χώρες, οι οποίες διέθεταν ακόμα μεγάλη δημόσια περιουσία, ανεκμετάλλευτο πλούσιο υπέδαφος και πολύ κερδοφόρες κοινωφελείς εταιρείες στην ιδιοκτησία του κράτους.
Για του λόγου το αληθές, μερικά ενδεικτικά στοιχεία:
- η Ελλάδα είναι επί δεκαετίες η πρώτη ναυτιλιακή δύναμη στον κόσμο αλλά η έδρα των εφοπλιστικών εταιριών  βρίσκεται στην αλλοδαπή.
- το 2009, το συνολικό εξωτερικό χρέος συγκρινόμενο με το ΑΕΠ ήταν 167% και η Ελλάδα βρισκόταν πολύ πίσω στην παγκόσμια αλλά και στην Ευρωπαϊκή κατάταξη, όπου προηγούνταν η Ιρλανδία με περίπου 1000%, η Ολλανδία με περίπου 470%, η Βρετανία με 416% και η Πορτογαλία με 223%
- τα ανεκμετάλλευτα πλεονεκτήματα της χώρας όπως λχ. ο ορυκτός πλούτος, ήταν γνωστά στους πάντες, καθώς από το 1981 όλοι ήξεραν ότι η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ (των 9) με τρία πλεονεκτήματα: Την Εμπορική της Ναυτιλία, τον Ορυκτό της πλούτο και το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων (Γκαστόν Τορν, Πρόεδρος της ΕΟΚ το 1981)
Εννοείται ότι όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δεν αξιοποιήθηκαν και όπως τώρα φαίνεται, ο σκοπός ήταν εξαρχής, να “σωθεί” η Ελλάδα από τους Έλληνες και τα πλούτη της !
Και αυτό έγινε έγκαιρα αντιληπτό από πολλούς, παρόλες τις τεχνικές χειραγώγησης των μαζών και ψυχολογικού πολέμου, που χρησιμοποιήθηκαν. Έτσι,  από το Μάιο του 2010, ξεκίνησαν σφοδρές, μαζικές, ομαδικές και ατομικές αντιδράσεις όλων των ειδών. Διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, δοκιμασίες πολιτικών και προπηλακισμοί, εξώδικα, ανοιχτές επιστολές, μηνύσεις για έσχατη προδοσία και άλλα μέσα χρησιμοποιήθηκαν επανειλημμένα, από απλούς πολίτες, από καλλιτέχνες και ακαδημαϊκούς, αλλά μάταια. Τίποτα δεν άλλαξε. Οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις διαλύθηκαν με την χρήση απαράδεκτης σε μια δημοκρατία αστυνομικής βίας και όλα τα υπόλοιπα αγνοήθηκαν επιδεικτικά.
Ενδεικτικά, ο κ Παπανδρέου, ο οποίος είχε αναλάβει την εξουσία τον Οκτώβριο του 2009, έχει μηνυθεί για επανειλημμένο σφετερισμό της εξουσίας, για αλλοίωση και διατάραξη της λειτουργίας του πολιτεύματος, για συκοφαντική δυσφήμιση και άλλα. Κατηγορήθηκε επίσης ότι, οι πράξεις του, του εξασφάλισαν την αθέμιτη παραμονή στη κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και ότι με αυτόν τον τρόπο, αν μη τι άλλο, αποκόμισε οικονομικά και άλλα οφέλη λόγω των προνομιών της εξουσίας και του έχει ζητηθεί να επιστέψει έντοκα όλα τα χρήματα που εισέπραξε ως αμοιβή για τις “παροχές” του.
Πέραν τούτου όμως, από όσο φαίνεται, λόγω των πολιτικών δραστηριοτήτων του, υπήρχαν και άλλα μεγάλα, αθέμιτα, χρηματικά κέρδη για αυτόν και την οικογένειά του, από προμήθειες, από κερδοσκοπικά παιχνίδια μέσω των CDS, και από άλλες πηγές, τα οποία κέρδη ξεπερνούν κατά πολύ τα 2 δις ευρώ. Για το θέμα των CDS  έγινε και σχετική ερώτηση στην Κομισιόν (βλπ Question for written answer to the Commission ,Rule 117, Andreas Mölzer (NI) Subject: Greek Prime Minister speculating against his own country ).
Αυτές και πολλές άλλες κατηγορίες εναντίον του,  αγνοήθηκαν μέχρι τώρα, αρχειοθετήθηκαν η σκεπάστηκαν από τη Βουλή. Πάντως κατά κάνονα, οι ποινικές καταγγελίες εξετάζονται από τις Αρχές τουλάχιστον 1 χρόνο μετά την υποβολή τους. Σε περίπτωση όμως που σε κάποια από αυτές (μήνυση, έγκληση μήνυσης κλπ) εμπλέκονται ονόματα νυν ή πρώην κυβερνητικών στελεχών, η υπόθεση παραπέμπετε αμελλητί  στη Βουλή, η οποία θεωρείται ως η μόνη αρμόδια “εισαγγελική αρχή ” για την εξέταση των υποθέσεων αυτών. Η προαναφερόμενη μήνυση κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2011 αλλά ακόμα δεν εξετάστηκε.
Τελικά, εξαιτίας όλης της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας της χώρας, αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στα Διεθνή Δικαστήρια. Μέχρι τώρα κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δύο τουλάχιστον καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες πολίτες επιβεβαιώσαν τους ισχυρισμούς, έστειλαν αποδεικτικό υλικό και ζήτησαν από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, να εμποδίσει τη καταστροφή της Ελλάδας και του λαού της. Η δεύτερη καταγγελία συντάχτηκε και κατατέθηκε από την γράφουσα (2 Μαρτίου 2012)http://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/ελληνικά/ ενώ ταυτόχρονα άλλοι 25 πολίτες ζήτησαν  με την υπογραφή τους την αμεσότατη έναρξη της εισαγγελικής έρευνας.
Λίγο μετά την κατάθεση της πρώτης καταγγελίας στη Χάγη, ο κ. Παπανδρέου, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο με τον ίδιο τρόπο και έτσι, έφυγε από το προσκήνιο αλλά  συνέχισε το καταστροφικό του έργο από το παρασκήνιο.
Έτσι, στις 09.11.2011, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, παραιτήθηκε μαζί με τη κυβέρνηση του και αντί η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές έτσι όπως το Σύνταγμα επιτάσσει, στις 11.11.2011, μέρα κατά την οποία έληγε και η θητεία του ως αρχηγού του κυβερνώντος κόμματος, τοποθέτησε στη πρωθυπουργία έναν υπάλληλο του γραφείου του, τον κ. Λουκά Παπαδήμο, και στη “νέα” κυβέρνηση, 38 στελέχη της παραιτηθείσας. Η επίσημη αποστολή του παράνομα διορισμένου πρωθυπουργού και της κυβερνητικής ομάδας του; Η κατά γράμμα συνέχιση της πολιτικής Παπανδρέου. Και αυτό έκανε. Εφάρμοσε την ίδια ακριβώς συνταγή για την καταστροφή της οικονομίας, της κοινωνίας και του Κράτους Δικαίου.
Μετά την δεύτερη καταγγελία, η μη εκλεγμένη πολιτική ηγεσία της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει σε εκλογές, στις οποίες, μέσα από καινούργιους εκβιασμούς, απειλές και ψευτοδιλήμματα, ο τρομοκρατημένος λαός καλείται να “αποφασίσει” για ένα μέλλον που έχει προαποφασιστεί και υποθηκευτεί από τις κυβερνήσεις που παρέλασαν από το 2009 μέχρι σήμερα.  Εκλογές που έχουν ως μοναδικό σκοπό την ψευδό-νομιμοποίηση των ήδη ειλημμένων αποφάσεων.
Στις 19 Μαρτίου το Γραφείο του Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου γνωστοποίησε τη παραλαβή και την καταχώριση της πρώτης καταγγελίας, http://www.humansupport.gr/gr_icc.phphttp://www.humansupport.gr/uploads/hague.pdf.  Έχοντας υπόψη ότι αυτή είχε σταλεί τον Οκτώβριο του 2011, είναι σαφές ότι οι εν λόγω διαδικασίες απαιτούν πολύ χρόνο, χρόνο που εμείς όμως δεν έχουμε. Γι΄αυτό, και επειδή πρέπει να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο τα εγκλήματα, αποφασίσαμε με μερικούς φίλους να ζητήσουμε την στήριξη και της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Για την ακρίβεια, επειδή αποδείχτηκε ότι οι καταγγελίες έφεραν αποτέλεσμα και δεν αγνοήθηκαν από τους «σωτήρες», σκεφτήκαμε να τους τρομάξουμε πάλι, αυτή τη φορά με την ευρύτερη αποκάλυψη των εγκλημάτων τους. Έτσι, ελπίζουμε από την μία να τα φρενάρουμε και από την άλλη να πείσουμε τον Εισαγγελέα για τη κρισιμότητα της κατάστασης δίνοντας του ταυτόχρονα τον απαραίτητο χρόνο για την διεξαγωγή των ερευνών. Για τον σκοπό αυτό συντάχτηκε το παρόν κείμενο και φτιάχτηκε το συνοδευτικό μπλογκ όπου θα συγκεντρωθούν σταδιακά όλες οι νομικές και όχι μόνο προσπάθειες που έγιναν μετά το 2009, αποδεικτικό υλικό κλπ.
Σύμφωνα με όλα τα προαναφερθέντα και επειδή στην Ελλάδα δεν προβλέπεται  ούτε η διαδικασία για την διερεύνηση των εγκλημάτων που έχουν καταγγελθεί στη Χάγη, ούτε αρμόδιος Εισαγγελέας και, σε κάθε περίπτωση, όλοι οι νυν, οι πρώην αλλά και οι μελλοντικοί Έλληνες πολιτικοί και όλοι οι εταίροι τους καλύπτονται από πλήρη ασυλία για ποινικά αδικήματα που ενδεχομένως τελούνται κατά τη άσκηση των κυβερνητικών καθηκόντων τους, είναι περισσότερο από σαφές ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι η τελευταία ευκαιρία σωτηρίας μας .
Η Ελλάδα πεθαίνει και μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να βοηθήσει. Ούτε τα χρήματα, ούτε οι εκλογές, ούτε μια νέα κυβέρνηση. Τίποτα. Μόνο η δικαιοσύνη! Όλα τα υπόλοιπα μετά. Γι΄αυτό στηρίξτε τον αγώνα για δικαιοσύνη που ξεκινήσαμε πολλοί. Ζητάμε το αυτονόητο: να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα. Βοηθήστε μας !
Petition/Αίτημα 
Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.
Για να υπογράψετε το αίτημα κάντε κλικ εδώ 


ΠΗΓΗ:http://justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου