PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: Κλινγκ κλονγκ η καμπάνα χτυπά για τρίτη φορά...

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κλινγκ κλονγκ η καμπάνα χτυπά για τρίτη φορά...

Share This To YourBlog.biz

Επειδή αυτοί που αγαπάνε και νοιάζονται και πάνω απ' όλα έχουν καλές και αγνές προθέσεις, συνήθως λένε "αλήθειες που πονάνε", έτσι και εγώ,θα παραθέσω ένα άρθρο από την ιστοσελίδα proxeneio-stop.org με τίτλο :"Σε πλήρη εξέλιξη η τουρκική διείσδυση στη Ρόδο!" με κάποιες επισημάνσεις ιδιαιτέρου χαραχτήρα. Είναι η τρίτη φορά που θα χτυπήσω την καμπάνα , μετά τα : "ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΩ..." και "ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΆΡΕΙ...." που θα είναι και η τελευταία προειδοποιητική κρούση.... Μετά για μένα, το καράβι θα έχει βουλιάξει.


Υ.Γ. Από πότε  οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" έτειναν χείρα Ελληνοτουρκικής φιλίας;
Υπήρχε σε κάποια παράγραφο της ιδρυτικής διακήρυξης;
Αν όχι, γιατί  βουλευτές, ιδιαίτερα των ευαίσθητων παραμεθορίων περιοχών κάνουν αυθαίρετες κινήσεις;Αν είναι αυθαίρετες....Αν είναι αυθαίρετες, ποιος είναι υπεύθυνος να μαζέψει λίγο τις αυθαιρεσίες;;; Από πότε ο φεντεραλισμός του κατάπτυστου Θ. Πάγκαλου,που μετά βδελυγμίας απέρριπτε ο Πάνος Καμμένος, έγινε βατή πολιτική, ιδιαίτερα όσων αφορά τα θέματα της ΑΟΖ; Από πότε ο καθ' όλα εξαίρετος επιστήμονας Ν. Λυγερός είναι αντιπροσωπευτικός σύμβουλος για τους Ανεξάρτητους Ελληνες;;Κλινγ κλονγκ η καμπάνα χτυπά για τρίτη φορά...


Σε πλήρη εξέλιξη η τουρκική διείσδυση στη Ρόδο!


Εγκαίνια των νέων γραφείων του τουρκοσυλλόγου «Αδελφοσύνη», παρουσία του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, του Τούρκου προξένου στη Ρόδο, αλλά και ντόπιων βουλευτών της Ν.Δ. και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»!


     Σας γράφαμε τις προάλλες για τις επισκέψεις κάποιων τουρκοφρόνων της Ρόδου στη Θράκη, εντεταγμένες στην ευρύτερη προσπάθεια της Τουρκίας να εγείρει μειονοτικό ζήτημα και στα Δωδεκάνησα. Ήρθε λοιπόν η ώρα που ο τουρκοσύλλογος «Αδελφοσύνη» (για τον οποίο σας ενημερώσαμε), να κάνει και τα εγκαίνια των νέων γραφείων του, στην καρδιά της πόλης της Ρόδου. Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιουλίου, παραβρέθηκαν ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ρόδο Κερίμ Ουράς, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι, μουσουλμάνοι Ροδίτες που κατοικούνε στην Τουρκία, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ο Μάνος Κόνσολας της ΝΔ και η Μίκα Ιατρίδη των Ανεξάρτητων Ελλήνων!


     Λογικά εορταστικό λοιπόν το κλίμα και για την τούρκικη δημοσιογραφική ιστοσελίδα www.haberimport.com, από την οποία μαθαίνουμε πως «οι Τουρκομουσουλμάνοι της Ρόδου βιώνουν την χαρά να έχουν ένα νέο κτίριο για τον σύλλογο τους, όπου θα μπορέσουν να διδάξουν στα παιδιά τους τον πολιτισμό, την γλώσσα και την θρησκεία τους. Στα εγκαίνια του μοντέρνου νέου κτιρίου του συλλόγου που βρίσκεται 200 μέτρα από το κέντρο της Ρόδου, παραβρέθηκαν 600 Τούρκοι της Ρόδου (Έλληνες πολίτες)…Κατά την ομιλία που έκανε, ο πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του επ’ ευκαιρία των εγκαινίων για την μεταφορά του συλλόγου σε έναν νέο μοντέρνο χώρο. Ο Ουράς (τον βλέπετε τρίτο από αριστερά στην πρώτη φωτογραφία, αλλά και στη δεύτερη, λίγες ώρες πριν, μαζί με τον Ιλτέρ Μέτσο μέσα στο τζαμί Ιμπραήμ Πασά) ανέφερε πως «τα εγκαίνια αυτά είναι ένα ορόσημο», ευχαρίστησε όλους όσους μόχθησαν γι’ αυτά, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα είναι όχι μόνο για τους Ροδίτες αλλά και για τους τουρίστες που θα έρχονται από την Τουρκία ένας χώρος ανακούφισης. Περιέγραψε την περηφάνια που αισθάνθηκε για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά στην Ρόδο (σ.σ. Ποιαν, μωρέ, την τούρκικη; Θα μας αποτρελάνουν τελείως ετούτοι;) και είπε πως συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον δήμαρχο Ρόδου, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα Δωδεκάνησα, το Μπόντρουμ και την Μαρμαρίδα. Περαιτέρω, επικεντρώθηκε στην αύξηση των δρομολογίων των πλοίων, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του διότι έμαθε πως βρέθηκαν πόροι ύψους 1 εκ. ευρώ για την επισκευή του εν μέρει γκρεμισμένου τζαμιού Ρετζέπ Πασά. Είπε ακόμη πως τα συνεχιζόμενα ανοίγματα της Τουρκίας προς την μειονότητα των Ρωμιών, όπως η παράδοση περιουσιών, έχουν θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα».


     Από την πλευρά του, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι χαρακτήρισε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του συλλόγου ως ένα πολύ σημαντικό γεγονός, πρόσθεσε πως ο σύλλογος θα έχει πολύ σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες (σ.σ. ήδη φανταζόμαστε το ύφος και το περιεχόμενό τους), ενώ ακόμη δήλωσε πως «εδώ θα είναι σημείο ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης» (σ.σ. είμαστε…βέβαιοι)! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ιμάμης του τζαμιού Ιμπραήμ Πασά (και όργανο βέβαια του σεσημασμένου αρχιπράκτορα της Τουρκίας ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ) Ιλτέρ Μέτσο (στην 3η φωτογραφία, τον βλέπετε στο μικρόφωνο), που μοίρασε ευχαριστίες προς τους πάντες για την ηθική και υλική τους στήριξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες προς τις εθνικές και ηθικές αξίες, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις.


     Ε, και μετά δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην πάρει τον λόγο και ο πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου Μεχμέτ Ζαμανάκι, που δήλωσε πως ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του τους Τουρκομουσουλμάνους της Ρόδου για τις δωρεές τους και την υλική και ηθική στήριξη που παρείχαν, τόνισε πως πλέον ο σύλλογος θα λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις διάφορες δραστηριότητές του και κάλεσε τους μουσουλμάνους της Ρόδου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις και να στηρίξουν τις δραστηριότητές του. Ανέφερε επίσης πως σύντομα θα αρχίσουν μαθήματα παραδοσιακών χορών από έναν δάσκαλο παραδοσιακών χορών (σ.σ. ε, πάρτε στην 4η φωτογραφία ένα δείγμα από την επίδειξη το ίδιο βράδυ των εγκαινίων και μαντέψτε ποιας ακριβώς εθνικότητας θα είναι και οι χοροί και ο…δάσκαλος) και ακόμη αποκάλυψε πως θα οργανώσουν και μια μεγάλη επίδειξη για το Μπαϊράμι.


     Το ακόμη πιο θλιβερό όμως ήταν όσα είπαν οι δύο ελληνόφωνοι βουλευτές (ναι, δεν παρέστησαν μόνο, αλλά έκαναν και…δηλώσεις από πάνω)! Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας είπε λοιπόν πως παρακολουθεί και στηρίζει από το 2000 τις δραστηριότητες του συλλόγου (σ.σ. τα θερμά μας συγχαρητήρια) και εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταφορά του συλλόγου στα νέα του γραφεία. Είπε ακόμη πως ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει στο εξής πολλές εκδηλώσεις και ο ίδιος θα τους στηρίξει σε αυτό, ενώ τόνισε πως πάντοτε ζούσε μαζί με τους μουσουλμάνους, έχοντας μαζί τους μια ειλικρινή σχέση (σ.σ. το έχουμε…εμπεδώσει!) και εστίασε στην αδελφοσύνη μεταξύ των δύο κοινοτήτων που στηρίζεται σε μακρό ιστορικό παρελθόν.


     Όσο για τη βουλευτίνα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μίκα Ιατρίδη εξέφρασε κι αυτή την ικανοποίηση για την παρουσία της στα εγκαίνια των νέων κτιρίων, λέγοντας «ένα μεγάλο μπράβο στο Δ.Σ. που πέτυχε κάτι τέτοιο». Επίσης ανέφερε πως ο σύλλογος πραγματοποιεί με επιτυχία τις δραστηριότητες του και ότι μέσω αυτής της οδού, οι πολιτιστικές αξίες θα μεταδοθούν από γενιά σε γενιά!


     Τρομερό λοιπόν, ε; Έτσι απλά και ήσυχα, κυριολεκτικά εκ του μη όντος, η Τουρκία μέσω κάποιων ελαχίστων πρακτορίσκων της ανοίγει άλλο ένα μέτωπο σε βάρος της χώρας μας. Και τώρα μάλιστα δεν θα είναι πλέον μόνο οι διάφορες ευρωπαϊκές εκθέσεις για τη δήθεν τουρκική μειονότητα της Ρόδου. Θα έχουμε πια συνεχώς μες στα πόδια μας και την οργανωμένη (και τουρκο-επιδοτούμενη με άφθονο «μαύρο χρήμα») ντόπια προπαγάνδα, αυτήν που ζούμε εδώ και δεκαετίες στη Θράκη, αυτήν που ήδη μιλάει και στη Ρόδο για τις 2 κοινότητες, για την ανάπτυξη της τούρκικης κουλτούρας, κτλ. Άραγε υπάρχει κάποιος στο γελοίο αυτό κρατικό ψευδομόρφωμα που να έχει έστω ακούσει κάτι για τη νέα πληγή που ολοένα και διευρύνεται – ή όλοι χαίρονται για την…πολιτιστική ποικιλία, την άδολη και ανέφελη ελληνοτουρκική συνύπαρξη, την ανάγκη για…σεβασμό του διαφορετικού και τις λοιπές παραπλήσιες πομφόλυγες που εκστομίζουν κρουνηδόν από τα βλακώδη χείλη τους οι διάφοροι χαχόλοι; Υπάρχει κάποιος που μπορεί απλώς να κάτσει να σκεφτεί τι θα έκανε η Τουρκία αν πήγαινε λ.χ. ο πρέσβης μας στην Άγκυρα να στήσει σύλλογο στους ελληνόφωνους μουσουλμάνους του Πόντου; Και όσο για τους θλιβερούς ελληνέζους που παριστάνουν τους εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο και «νομιμοποιούν» με την παρουσία τους τέτοιες μαζώξεις πρακτόρων, εμείς ούτε για προδοσίες θα μιλήσουμε, ούτε θα αναρωτηθούμε αν η αιτία της στάσης τους είναι οποιοσδήποτε άλλος λόγος ή απλώς εκείνο το…άπειρο που έλεγε κι ο Αϊνστάιν (και χωρίς να εννοεί το…σύμπαν). Από την ώρα όμως που με τόση ευκολία κάθονται και προκαλούν δεδικασμένα και τετελεσμένα σε ύψιστα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όποιος κι αν είναι ο λόγος, κάποιος θα πρέπει να τους τραβήξει το αυτί. Κυρίως το κόμμα του Καμμένου που εμφανίζεται με σαφώς πατριωτικότερες θέσεις σε σχέση με το νεοδημοκρατικό τσίρκο των μνημονιακών ανθυπομηδενικών, θα έπρεπε να είναι κάπως προσεκτικότερο για τις απαράδεκτες ενέργειες κάποιων μελών του. Δεν κοιτάζουν να τους…ενημερώσουν τουλάχιστον για τις θέσεις που ως κόμμα έχουν άλλωστε επισήμως υιοθετήσει; Ε, κι αφού τους ενημερώσουν, ας τους συμμαζέψουν και λίγο, πριν κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά


Επειδή αυτοί που αγαπάνε και νοιάζονται και πάνω απ' όλα έχουν καλές και αγνές προθέσεις, συνήθως λένε "αλήθειες που πονάνε", έτσι και εγώ,θα παραθέσω ένα άρθρο από την ιστοσελίδα proxeneio-stop.org με τίτλο :"Σε πλήρη εξέλιξη η τουρκική διείσδυση στη Ρόδο!" με κάποιες επισημάνσεις ιδιαιτέρου χαραχτήρα. Είναι η τρίτη φορά που θα χτυπήσω την καμπάνα , μετά τα : "ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΩ..." και "ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΆΡΕΙ...." που θα είναι και η τελευταία προειδοποιητική κρούση.... Μετά για μένα, το καράβι θα έχει βουλιάξει.


Υ.Γ. Από πότε  οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" έτειναν χείρα Ελληνοτουρκικής φιλίας;
Υπήρχε σε κάποια παράγραφο της ιδρυτικής διακήρυξης;
Αν όχι, γιατί  βουλευτές, ιδιαίτερα των ευαίσθητων παραμεθορίων περιοχών κάνουν αυθαίρετες κινήσεις;Αν είναι αυθαίρετες....Αν είναι αυθαίρετες, ποιος είναι υπεύθυνος να μαζέψει λίγο τις αυθαιρεσίες;;; Από πότε ο φεντεραλισμός του κατάπτυστου Θ. Πάγκαλου,που μετά βδελυγμίας απέρριπτε ο Πάνος Καμμένος, έγινε βατή πολιτική, ιδιαίτερα όσων αφορά τα θέματα της ΑΟΖ; Από πότε ο καθ' όλα εξαίρετος επιστήμονας Ν. Λυγερός είναι αντιπροσωπευτικός σύμβουλος για τους Ανεξάρτητους Ελληνες;;Κλινγ κλονγκ η καμπάνα χτυπά για τρίτη φορά...


Σε πλήρη εξέλιξη η τουρκική διείσδυση στη Ρόδο!


Εγκαίνια των νέων γραφείων του τουρκοσυλλόγου «Αδελφοσύνη», παρουσία του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, του Τούρκου προξένου στη Ρόδο, αλλά και ντόπιων βουλευτών της Ν.Δ. και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»!


     Σας γράφαμε τις προάλλες για τις επισκέψεις κάποιων τουρκοφρόνων της Ρόδου στη Θράκη, εντεταγμένες στην ευρύτερη προσπάθεια της Τουρκίας να εγείρει μειονοτικό ζήτημα και στα Δωδεκάνησα. Ήρθε λοιπόν η ώρα που ο τουρκοσύλλογος «Αδελφοσύνη» (για τον οποίο σας ενημερώσαμε), να κάνει και τα εγκαίνια των νέων γραφείων του, στην καρδιά της πόλης της Ρόδου. Στα εγκαίνια, που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιουλίου, παραβρέθηκαν ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ρόδο Κερίμ Ουράς, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι, μουσουλμάνοι Ροδίτες που κατοικούνε στην Τουρκία, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ο Μάνος Κόνσολας της ΝΔ και η Μίκα Ιατρίδη των Ανεξάρτητων Ελλήνων!


     Λογικά εορταστικό λοιπόν το κλίμα και για την τούρκικη δημοσιογραφική ιστοσελίδα www.haberimport.com, από την οποία μαθαίνουμε πως «οι Τουρκομουσουλμάνοι της Ρόδου βιώνουν την χαρά να έχουν ένα νέο κτίριο για τον σύλλογο τους, όπου θα μπορέσουν να διδάξουν στα παιδιά τους τον πολιτισμό, την γλώσσα και την θρησκεία τους. Στα εγκαίνια του μοντέρνου νέου κτιρίου του συλλόγου που βρίσκεται 200 μέτρα από το κέντρο της Ρόδου, παραβρέθηκαν 600 Τούρκοι της Ρόδου (Έλληνες πολίτες)…Κατά την ομιλία που έκανε, ο πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του επ’ ευκαιρία των εγκαινίων για την μεταφορά του συλλόγου σε έναν νέο μοντέρνο χώρο. Ο Ουράς (τον βλέπετε τρίτο από αριστερά στην πρώτη φωτογραφία, αλλά και στη δεύτερη, λίγες ώρες πριν, μαζί με τον Ιλτέρ Μέτσο μέσα στο τζαμί Ιμπραήμ Πασά) ανέφερε πως «τα εγκαίνια αυτά είναι ένα ορόσημο», ευχαρίστησε όλους όσους μόχθησαν γι’ αυτά, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα είναι όχι μόνο για τους Ροδίτες αλλά και για τους τουρίστες που θα έρχονται από την Τουρκία ένας χώρος ανακούφισης. Περιέγραψε την περηφάνια που αισθάνθηκε για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά στην Ρόδο (σ.σ. Ποιαν, μωρέ, την τούρκικη; Θα μας αποτρελάνουν τελείως ετούτοι;) και είπε πως συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον δήμαρχο Ρόδου, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα Δωδεκάνησα, το Μπόντρουμ και την Μαρμαρίδα. Περαιτέρω, επικεντρώθηκε στην αύξηση των δρομολογίων των πλοίων, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του διότι έμαθε πως βρέθηκαν πόροι ύψους 1 εκ. ευρώ για την επισκευή του εν μέρει γκρεμισμένου τζαμιού Ρετζέπ Πασά. Είπε ακόμη πως τα συνεχιζόμενα ανοίγματα της Τουρκίας προς την μειονότητα των Ρωμιών, όπως η παράδοση περιουσιών, έχουν θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα».


     Από την πλευρά του, ο πρόξενος Ρόδου Αϊντίν Ιλχάν Ντουρουσόι χαρακτήρισε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του συλλόγου ως ένα πολύ σημαντικό γεγονός, πρόσθεσε πως ο σύλλογος θα έχει πολύ σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες (σ.σ. ήδη φανταζόμαστε το ύφος και το περιεχόμενό τους), ενώ ακόμη δήλωσε πως «εδώ θα είναι σημείο ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης» (σ.σ. είμαστε…βέβαιοι)! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ιμάμης του τζαμιού Ιμπραήμ Πασά (και όργανο βέβαια του σεσημασμένου αρχιπράκτορα της Τουρκίας ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ) Ιλτέρ Μέτσο (στην 3η φωτογραφία, τον βλέπετε στο μικρόφωνο), που μοίρασε ευχαριστίες προς τους πάντες για την ηθική και υλική τους στήριξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο σύλλογος θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες προς τις εθνικές και ηθικές αξίες, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις.


     Ε, και μετά δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην πάρει τον λόγο και ο πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου Μεχμέτ Ζαμανάκι, που δήλωσε πως ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του τους Τουρκομουσουλμάνους της Ρόδου για τις δωρεές τους και την υλική και ηθική στήριξη που παρείχαν, τόνισε πως πλέον ο σύλλογος θα λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις διάφορες δραστηριότητές του και κάλεσε τους μουσουλμάνους της Ρόδου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις και να στηρίξουν τις δραστηριότητές του. Ανέφερε επίσης πως σύντομα θα αρχίσουν μαθήματα παραδοσιακών χορών από έναν δάσκαλο παραδοσιακών χορών (σ.σ. ε, πάρτε στην 4η φωτογραφία ένα δείγμα από την επίδειξη το ίδιο βράδυ των εγκαινίων και μαντέψτε ποιας ακριβώς εθνικότητας θα είναι και οι χοροί και ο…δάσκαλος) και ακόμη αποκάλυψε πως θα οργανώσουν και μια μεγάλη επίδειξη για το Μπαϊράμι.


     Το ακόμη πιο θλιβερό όμως ήταν όσα είπαν οι δύο ελληνόφωνοι βουλευτές (ναι, δεν παρέστησαν μόνο, αλλά έκαναν και…δηλώσεις από πάνω)! Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας είπε λοιπόν πως παρακολουθεί και στηρίζει από το 2000 τις δραστηριότητες του συλλόγου (σ.σ. τα θερμά μας συγχαρητήρια) και εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταφορά του συλλόγου στα νέα του γραφεία. Είπε ακόμη πως ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει στο εξής πολλές εκδηλώσεις και ο ίδιος θα τους στηρίξει σε αυτό, ενώ τόνισε πως πάντοτε ζούσε μαζί με τους μουσουλμάνους, έχοντας μαζί τους μια ειλικρινή σχέση (σ.σ. το έχουμε…εμπεδώσει!) και εστίασε στην αδελφοσύνη μεταξύ των δύο κοινοτήτων που στηρίζεται σε μακρό ιστορικό παρελθόν.


     Όσο για τη βουλευτίνα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μίκα Ιατρίδη εξέφρασε κι αυτή την ικανοποίηση για την παρουσία της στα εγκαίνια των νέων κτιρίων, λέγοντας «ένα μεγάλο μπράβο στο Δ.Σ. που πέτυχε κάτι τέτοιο». Επίσης ανέφερε πως ο σύλλογος πραγματοποιεί με επιτυχία τις δραστηριότητες του και ότι μέσω αυτής της οδού, οι πολιτιστικές αξίες θα μεταδοθούν από γενιά σε γενιά!


     Τρομερό λοιπόν, ε; Έτσι απλά και ήσυχα, κυριολεκτικά εκ του μη όντος, η Τουρκία μέσω κάποιων ελαχίστων πρακτορίσκων της ανοίγει άλλο ένα μέτωπο σε βάρος της χώρας μας. Και τώρα μάλιστα δεν θα είναι πλέον μόνο οι διάφορες ευρωπαϊκές εκθέσεις για τη δήθεν τουρκική μειονότητα της Ρόδου. Θα έχουμε πια συνεχώς μες στα πόδια μας και την οργανωμένη (και τουρκο-επιδοτούμενη με άφθονο «μαύρο χρήμα») ντόπια προπαγάνδα, αυτήν που ζούμε εδώ και δεκαετίες στη Θράκη, αυτήν που ήδη μιλάει και στη Ρόδο για τις 2 κοινότητες, για την ανάπτυξη της τούρκικης κουλτούρας, κτλ. Άραγε υπάρχει κάποιος στο γελοίο αυτό κρατικό ψευδομόρφωμα που να έχει έστω ακούσει κάτι για τη νέα πληγή που ολοένα και διευρύνεται – ή όλοι χαίρονται για την…πολιτιστική ποικιλία, την άδολη και ανέφελη ελληνοτουρκική συνύπαρξη, την ανάγκη για…σεβασμό του διαφορετικού και τις λοιπές παραπλήσιες πομφόλυγες που εκστομίζουν κρουνηδόν από τα βλακώδη χείλη τους οι διάφοροι χαχόλοι; Υπάρχει κάποιος που μπορεί απλώς να κάτσει να σκεφτεί τι θα έκανε η Τουρκία αν πήγαινε λ.χ. ο πρέσβης μας στην Άγκυρα να στήσει σύλλογο στους ελληνόφωνους μουσουλμάνους του Πόντου; Και όσο για τους θλιβερούς ελληνέζους που παριστάνουν τους εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο και «νομιμοποιούν» με την παρουσία τους τέτοιες μαζώξεις πρακτόρων, εμείς ούτε για προδοσίες θα μιλήσουμε, ούτε θα αναρωτηθούμε αν η αιτία της στάσης τους είναι οποιοσδήποτε άλλος λόγος ή απλώς εκείνο το…άπειρο που έλεγε κι ο Αϊνστάιν (και χωρίς να εννοεί το…σύμπαν). Από την ώρα όμως που με τόση ευκολία κάθονται και προκαλούν δεδικασμένα και τετελεσμένα σε ύψιστα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όποιος κι αν είναι ο λόγος, κάποιος θα πρέπει να τους τραβήξει το αυτί. Κυρίως το κόμμα του Καμμένου που εμφανίζεται με σαφώς πατριωτικότερες θέσεις σε σχέση με το νεοδημοκρατικό τσίρκο των μνημονιακών ανθυπομηδενικών, θα έπρεπε να είναι κάπως προσεκτικότερο για τις απαράδεκτες ενέργειες κάποιων μελών του. Δεν κοιτάζουν να τους…ενημερώσουν τουλάχιστον για τις θέσεις που ως κόμμα έχουν άλλωστε επισήμως υιοθετήσει; Ε, κι αφού τους ενημερώσουν, ας τους συμμαζέψουν και λίγο, πριν κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου