PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: ΣΑΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ FERROSTAAL !!!!!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΣΑΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ FERROSTAAL !!!!!

Share This To YourBlog.biz

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της FERROSTAAL οι οποίες και αναρτήθηκαν για πρώτη φορά εδώhttp://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/06/top-secret.html#.T-hP1LXHW1i και έχουν πάρει μορφή επιδημίας σε όλη την Ευρώπη!!! Γερμανική πηγή  πιστοποίησε ότι τα έγγραφα  είναι αληθινά, έγγυρα και λένε οι υπεύθυνοι ότι δεν ξέρουν πως βγήκαν στη δημοσιότητα. Αναφέρουν ότι μπορεί να δέχτηκαν επίθεση από χάκερς ή βγήκαν με κάποιο άλλο τρόπο, πάντως παραδέχονται ότι είναι αληθινά. Στο κείμενο αυτό που έγραψαν οι φίλοι και συνεργάτες Γερμανοί λένε, ότι δεν ήταν μόνο η υπόθεση της Siemens με δωροδοκίες σε πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας  και της Πορτογαλίας, αλλά είναι και άλλες γερμανικές εταιρίες εξαγωγής όπλων όπως η Ferrostaal κ.ά. Αναφέρουν ότι η κρίση χρέους στην πραγματικότητα είναι κρίση των τραπεζών και του καπιταλισμού και αποδεικνύεται με αυτά τα έγγραφα ότι εδώ και χρόνια κάποιες τέτοιες εταιρείες λάδωσαν και προφανώς λαδώνουν ακόμη πολιτικούς στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία αλλά και σε πολλές ακόμη χώρες. Η Suddeutsche Zeitung, εφημερίδα, τον Ιούλιο του 2011 είχε γράψει για το θέμα αλλά δεν είχε αρκετά στοιχεία σαν αυτά που έχουμε εμείς τώρα στα χέρια μας με τα έγγραφα που μας έστειλαν μέσω διαδικτίου.


 στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Ντίσελντορφ 06.24.2012 Δελτίο Τύπου: Η ομάδα Δράσης «Εκδίκηση των πνευμάτων της Φλώρια» παρέχει στο διαδίκτυο έγγραφα σχετικά με τις δωροδοκίες από τον γερμανικό εξαγωγέα όπλων «Ferrostaal». «Η εκδίκηση των πνευμάτων της Φλώρια» έχουν εμπιστευτικά έγγραφα σχετικά με δωροδοκίες από την γερμανική εταιρία όπλων Ferrostaal για να συμπεριλαμβάνουν Έλληνες πολιτικούς για υποβρύχια που προστέθηκαν. Είτε αυτά τα αρχεία διέρρευσαν μέσω μιας αμυχής επίθεσης είτε με κάποιον άλλο τρόπο είναι άνευ σημασίας. Το θέμα είναι ότι αυτά τα έγγραφα είναι αυθεντικά και αποκαλύπτουν πως οι εξαγωγείς όπλων της Γερμανίας όπως η Ferrostaal δωροδοκούσαν πολιτικούς με σκοπό το κέρδος. Η οικονομική κρίση η οποία είναι πραγματικά μια τραπεζική κρίση και μια κρίση των καπιταλισμού ,έχει όλα αυτά τα χρόνια τροφοδοτηθεί από άλλες γερμανικές εταιρίες καθώς «κατατρόπωναν» πολιτικούς αναγκάζοντας τους να βρίσκουν δουλεία χρηματοδοτούμενοι από δάνεια. Μετά την δωροδοκία της Siemens στην Ελλάδα, στην οποία βάζουμε έγγραφα στο διαδίκτυο ότι δεν είναι η μόνη-ακόμα και εξαγωγείς όπλων όπως η Ferrostaal «λέρωσαν» σε μεγάλη κλίμακα Έλληνες πολιτικούς. Το σκάνδαλο της δωροδοκίας της Ferrostaal έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό κι εμείς τώρα έχουμε κάνει κάποια εμπιστευτικά έγγραφα σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο. Τόσο στην Γερμανία όσο στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και άλλες χώρες, όπου η Ferrostaal "λερώνει" πολιτικούς, έχουν το δικαίωμα να διαβάσουν τις πληροφορίες που βρίσκονται στα εμπιστευτικά έγγραφα.

H έκθεση που ζητήθηκε από εμάς στο διαδίκτυο γράφτηκε από την αμερικάνικη νομική εταιρία Debevoive & Plimpton (D & P), για λογαριασμό της Ferrostaal. Η Sueddeutsche Zeitung, δημοσίευσε τον Ιούλιο του 2011 μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτή την έκθεση, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες για να ολοκληρωθεί η έκθεση αυτή και στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες αυτές δείχνουν ότι η Ferrostaal μετά το 1999, όπως στην Γερμανία, η ξένη διαφθορά τιμωρείται, με περίπου 246 εκατομμύρια ευρώ σε αμφισβητήσιμες πληρωμές που γίνονταν σε πολλές χώρες. Συχνά σε Ελβετικούς λογαριασμούς. Χρονολογημένες προειδοποιήσεις που στάλθηκαν αγνοήθηκαν «με συνέπεια» από το διοικητικό συμβούλιο της Ferrostaal. Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Ferrostaal έπραξε ακριβώς όπως η πρώην θυγατρική εταιρία Ferrostaal στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, και είχε δωροδοκήσει παντός είδους πολιτικούς. Τον Δεκέμβριο του 2011, δύο πρώην διευθυντικά στελέχη του ομίλου είχαν καταδικαστεί από το επαρχιακό δικαστήριο του Μονάχου να είναι υπό επιτήρηση και να πληρώσουν πρόστιμο, επιπλέον η εταιρία που εδρεύει στο Essen έλαβε πρόστιμο περίπου 140 εκατομμύρια ευρώ. Οι «δικαιούχοι» θα έχουν ακούσει ανάμεσα και σε άλλα πράγματα τον πρώην υπουργό άμυνας της Ελλάδας Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο. Στις 11 Απριλίου του 2012, συνελήφθη γιατί υπήρχαν υποψίες σχετικά με διαφθορά και για μια περαιτέρω εξέταση εξαιτίας της υποψίας που υπήρχε αλλά και του ρίσκου της διαφυγής και νέων εγκλημάτων, τα οποία παραδέχτηκε στις 16 Απριλίου στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Στην σελίδα 36 των εγγράφων που παρέχονται από εμάς για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ρόλο του πρώην υπουργού άμυνας. Στην σελίδα 37 διαβάσαμε για ένα σύνδεσμο της Ferrostaal τον κύριο Μπέλτσιο που είχε εξαιρετικές σχέσεις με το τότε κυβερνών, ΠΑΣΟΚ. Τα δύο έγγραφα περιγράφουν πως ο τρόπος με τον οποίο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ferrostaal να δέχονται διαταγές μέσα από την πληρωμή των δωροδοκιών, ήταν πολύ φυσιολογικός κι ίσως είναι ακόμα. Επίσης τα διοικητικά στελέχη δεν τα ένοιαζε εάν πρόκειται για ένα ζήτημα των εξαγωγών όπλων σε δικτατορίες. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στην απειλούμενη έξωση από τις «κατασκηνώσεις» σε Φρανκφούρτη και Ντιζελντόρφ. Ακτιβιστές και στις δύο κατασκηνώσεις διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην δύναμη και τις ίντριγκες των τραπεζών και των επιχειρήσεων ξανά και ξανά για περισσότερα ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία. Ζητούν από την τρόικα ξανά να σταματήσει άμεσα την απάνθρωπη υπαγόρευση για εξοικονόμηση όπως στην Ισπανία και την Ελλάδα και αντίθετα να ιδρύσει μια πολιτική για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Τέλος, βάζουμε έγγραφα στο διαδίκτυο τα οποία κάνουν ξεκάθαρο ότι η διαφθορά δεν είναι πρόβλημα της Νότιας Ευρώπης. Οι δωροδοκίες εκτελούνται από μεγάλες γερμανικές εταιρίες. Είναι η απληστία τους για περισσότερο κέρδος όπως η Ferrostaal, με την οποία υποφέρουν οι άνθρωποι της Ελλάδας και άλλων χωρών εξαιτίας της υπαγόρευσης για εξοικονόμηση. Σταματήστε το! Ζήτω η επανάσταση. Η καταλαμβανόμενες Ντιζελντόρφ και Φρανκφούρτη παραμένουν καταλαμβανόμενες.

Το 1999 στη Ferrostaal επιβλήθηκε πρόστιμο και της έχουν στείλει πολλές προειδοποιήσεις για όλα αυτά τα παράνομα παιχνίδια της στο εξωτερικό, αλλά η εταιρεία τα αγνόησε όλα. Τα έγγραφα δείχνουν ακριβώς το έργο της εταιρείας στο εξωτερικό. Αναφέρεται το άρθρο των γερμανών στις σελίδες 36 και 37 όπου φαίνεται τι συνέβη με τον Τσοχατζόπουλο αλλά και έναν άλλο ενδιάμεσο τον Μπέλτσιο και την τότε ελληνική κυβέρνηση του πασοκ. Και τελειώνει το άρθρο λέγοντας ότι, εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό όλων αυτών των λαών, θα αντισταθούμε μέχρι να αποκατασταθεί η πραγματική δημοκρατία. Καλούμε την ευρωπαϊκή ένωση και την τρόικα να σταματήσουν αμέσως τα οικονομικά πακέτα μέτρα, που έχουν επιβάλει σε αυτούς τους λαούς. Τέλος αυτά τα έγγραφα που πήραμε μέσω διαδικτίου μας δείχνουν ότι δεν είναι μία κρίση της νότιας ευρώπης αλλά μία οικονομική δικτατορία η οποία θα εξαπλωθεί παντού. Φτάνει πια! Ζήτω η επανάσταση!


Το κείμενο των Γερμανών φίλων στα ΑΓΓΛΙΚΑ:

"Düsseldorf 06.24.2012 Press Release: Action Group "Revenge of the spirits of Floria" provides documents on payment of bribes by the German arms exporter "Ferrostaal" online. We, "The revenge of the spirits of Floria," have confidential documents on payment of bribes by the German company "Ferrostaal" to include Greek politicians for submarines added. Whether we came by a hack attack on these documents, they were leaked, or were in a different way is irrelevant. The fact is that these documents are authentic and reveal how German arms exporters, such as Have "Ferrostaal" bribed politicians for profit. The debt crisis, which is really a banking crisis and a crisis of capitalism has been, over the years by others German big business fueled by smearing politicians to get jobs funded by loans. After the bribery scandal at Siemens in Greece, which we put on-line documents make clear that Siemens is not alone - even arms exporters such as "Ferrostaal" smeared on a large scale Greek politicians. The "Ferrostaal" bribery scandal has been known for some time now we have made some confidential documents about the scandal online. For both the population in Germany, as well as in Greece, Portugal and many other countries where "Ferrostaal" smearing politicians, have a right to the information that should be read in the confidential documents. The report asked of us now online, written by the U.S. law firm Debevoise & Plimpton (D & P), on behalf of "Ferrostaal". The Sueddeutsche Zeitung, published in July 2011 some information about this report, but we believe it is important that we provide this information to complete online. They show that "Ferrostaal" after 1999, as in Germany, the foreign corruption was punishable, about 246 million euros in questionable payments made in many different countries. Often in Swiss accounts. Warnings were dated "Ferrostaal" Board ("red flags") consistently ignored. The documents show, it did exactly as the former daughter company "Ferrostaal" Portugal, Greece and many other countries, and has bribed various politicians. In December 2011, two former managers of the Group by the Munich District Court to probation and fined were convicted, in addition, the Essen-based company got itself in a fine of almost 140 million euros. The recipients will have heard, among other things, the former Greek Defense Minister Apostolos-Athanasios Tsochatzopoulos. On 11 April 2012, he was arrested on suspicion of corruption and on for a further examination because of suspected, and the risk of flight and new crimes, 16 April in the prison of Korydallos admitted. On page 36 of the documents provided to us online to learn more about the role of the former Greek Minister of Defence. On page 37 we read that "Ferrostaal" a liaison (Mr. Beltsios), who had excellent contacts within the then ruling party, PASOK. The two documents describe how the board members of "Ferrostaal" was completely normal, and perhaps still is, to get orders through the payment of bribes. It was also the managers not matter if it is a question of arms exports to dictatorships. We declare our solidarity with the threatened eviction of Occupy camp in Frankfurt and Dusseldorf. Activists in both camps to protest again against the power and intrigues of the banks and corporations and to protest again and again for more human rights and democracy. They call for the EU Troika on again to end their inhumane saving dictations in countries like Spain and Greece immediately and instead to establish a policy for the people and their Bedürnisse. Finally, we now put on-line documents make clear that corruption is not a southern European problem. Bribes are operated by major German corporations active. It is their greed for more profit from companies such as "Ferrostaal", by which the people of Greece and many other countries are now suffering by saving dictations. Stop it! Viva La (r) evolution. Occupy Duesseldorf and Frankfurt remain Occupy!


ΙΣΠΑΝΙΚΑ:

"Düsseldorf 06.24.2012 Comunicado de Prensa: Grupo de Acción" La venganza de los espíritus de Floria "ofrece documentos sobre el pago de sobornos por parte del exportador de armas alemán" Ferrostaal ". En línea Nosotros," La venganza de los espíritus de Floria, "tienen documentos confidenciales en pago de sobornos por parte de la empresa alemana "Ferrostaal" para incluir a los políticos griegos para submarinos adicionales. Si llegamos por un ataque hack en estos documentos, que fueron filtrados, o eran de una manera diferente es irrelevante. El hecho es que estos documentos son auténticos y revelar cómo los exportadores de armas alemán, como han "Ferrostaal" sobornar políticos con fines de lucro. La crisis de la deuda, que es realmente una crisis bancaria y una crisis del capitalismo ha sido, a lo largo de los años por otras grandes empresas alemanas alimentada por los políticos para conseguir untando puestos de trabajo financiados por préstamos Después del escándalo de los sobornos de Siemens en Grecia, que poner en línea los documentos dejan claro que Siemens no es el único -.. incluso los exportadores de armas como "Ferrostaal" untado en gran escala los políticos griegos El "Ferrostaal" soborno el escándalo ha sido conocido desde hace algún tiempo hemos hecho algunos documentos confidenciales sobre la línea escándalo. Por tanto la población en Alemania, así como en Grecia, Portugal y muchos otros países donde "Ferrostaal" políticos manchas, tienen derecho a la información que se debe leer en los documentos confidenciales. El informe nos pide ahora en línea, escrito por la empresa de EE.UU. ley de Debevoise & Plimpton (D & P), en nombre de "Ferrostaal". El Sueddeutsche Zeitung, publicado en julio de 2011 cierta información sobre este informe, pero creemos que es importante que proporcionemos esta información para completar en línea. Ellos muestran que "Ferrostaal" después de 1999, como en Alemania, la corrupción en el extranjero es punible, a unos 246 millones de euros en pagos cuestionables hechos en muchos países diferentes. A menudo, en cuentas suizas. Las advertencias fueron fechados "Ferrostaal" Board ("banderas rojas") son ignoradas. Los documentos muestran, tal y como lo hizo la empresa la hija del ex "Ferrostaal" Portugal, Grecia y muchos otros países, y tiene sobornado a varios políticos. En diciembre de 2011, dos ex gerentes del Grupo por el Tribunal de Distrito de Munich, a la libertad condicional y una multa fueron condenados, además, la compañía con sede en Essen se metió en una multa de casi 140 millones de euros. Los destinatarios han oído hablar, entre otras cosas , el ex ministro de Defensa griego Apostolos-Athanasios Tsochatzopoulos. El 11 de abril de 2012, fue arrestado bajo sospecha de corrupción y de un examen más detenido por sospecha, y el riesgo de fuga y nuevos delitos, 16 de abril en la prisión de Korydallos admitió . En la página 36 de los documentos que nos ha proporcionado en línea para aprender más sobre el papel del ex Ministro de Defensa griego. En la página 37, leemos que "Ferrostaal" de enlace (Sr. Beltsios), que tenía excelentes contactos dentro de la sentencia a continuación partido, el PASOK. Los dos documentos se describe cómo los miembros de la junta de "Ferrostaal" era completamente normal, y quizá todavía lo es, para obtener las órdenes a través del pago de sobornos. También fueron los gerentes no importa si se trata de una cuestión de las exportaciones de armas a las dictaduras. Declaramos nuestra solidaridad con la amenaza de desalojo de ocupar el campamento en Frankfurt y Dusseldorf. Los activistas en ambos campos para protestar nuevamente contra el poder y las intrigas de los bancos y las empresas y para protestar y otra vez por más derechos humanos y la democracia. Lo llaman de la troika de la UE de nuevo para poner fin a sus dictados de ahorro inhumanas en países como España y Grecia, de inmediato y en su lugar de establecer una política para el pueblo y su Bedürnisse. Por último, ahora poner en línea los documentos dejan claro que la corrupción no es una del sur de Europa problema. Los sobornos son operados por las principales empresas activas en Alemania. Es su codicia para obtener más ganancias de compañías como "Ferrostaal", por el cual el pueblo de Grecia y muchos otros países están sufriendo por el ahorro de los dictados. ¡Basta! Viva La (r ) la evolución. Ocupar Dusseldorf y Frankfurt siguen siendo Ocupar!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

"Düsseldorf 2012/06/24 Pressmeddelande: Task Force" Revenge of andar Floria "erbjuder dokument om betalning av mutor från den tyska vapenexportören" Ferrostaal Revenge of andar "Online Us." Floria, "har konfidentiella dokument om betalning av mutor av det tyska företaget" Ferrostaal "till att omfatta grekiska politiker för ytterligare ubåtar. Om vi får ett hack attack i dessa dokument, som läckt ut, eller var på ett annat sätt är irrelevant. Faktum är att dessa dokument är äkta och visar hur tyska vapenexportörer, liksom "Ferrostaal" politiska muta för vinst. Skuldkrisen, som egentligen är en bankkris och en kris för kapitalismen har under årens lopp av andra stora tyska bolag som drivs av politiker för att få smeta jobb som finansieras med lån efter mutskandal på Siemens i Grekland, som förde online-dokument klargöra att Siemens inte är den enda - .. och med exportörer av vapen som "Ferrostaal" utsmetad på en stor skala grekiska politikerna "Ferrostaal" mutskandal har varit känt en längre tid har vi några konfidentiella dokument på nätet skandalen därför befolkningen i Tyskland. samt Grekland, Portugal och många andra länder där "Ferrostaal" politiska fläckar har rätt till information att läsa i handlingarna konfidentiella. den rapport som krävs av oss nu på nätet, skriven av amerikanska bolagsrätten Debevoise & Plimpton (D & P) på uppdrag av "Ferrostaal". Den Sueddeutsche Zeitung, som publicerades i juli 2011 en del information om denna rapport, men vi tror att det är viktigt att vi tillhandahåller denna information för att slutföra online. De visar att "Ferrostaal "efter 1999, som i Tyskland, är den utländska korruption straffbart uppskattningsvis 246 miljoner tvivelaktiga betalningar i många olika länder. Ofta i schweiziska konton. Varningar var daterade" Ferrostaal "Board (" flaggor röda ") ignoreras. De dokument som visar som företaget gjorde dotter tidigare" Ferrostaal "Portugal, Grekland och många andra länder, och har mutat olika politiker. I december 2011 två tidigare chefer koncernen för District Court i München, skyddstillsyn och böter dömdes dessutom fick Essen-baserade företaget till böter på nästan 140 miljoner euro. mottagarna har hört bland annat den tidigare ministern Defense Apostolos-Athanasios grekiska Tsochatzopoulos. Den 11 april 2012 greps misstänkt för korruption och en ytterligare undersökning på misstänksamhet och risk för flygningen och nya brott den 16 april i fängelset för att få delta Korydallos. I Sidan 36 av de handlingar som till oss på nätet för att lära sig mer om betydelsen av tidigare försvarsminister i Grekland. På sidan 37 läser vi att "Ferrostaal" link (Mr Beltsios), som hade goda kontakter inom då styrande partiet, PASOK. Båda dokumenten beskriver hur medlemmar i styrelsen för "Ferrostaal" var helt normalt, och kanske fortfarande är, för att få de beställningar genom betalning av mutor. De var också de chefer inte spelar någon roll om detta är en fråga om vapenexport till diktaturer. förklarar vår solidaritet med hot om vräkning att ockupera lägret i Frankfurt och Düsseldorf. Aktivister i båda lägren att protestera igen mot makt och intriger av banker och företag och att protestera och om igen för mer mänskliga rättigheter och demokrati. De kallar det EU-trojkan igen för att avsluta sina omänskliga diktat av besparingar i länder som Spanien och Grekland, omedelbart och i stället inrätta en politik för människor och deras Bedürnisse. Slutligen, nu lägger på nätet dokument klargöra att korruption är inte ett problem i södra Europa. Mutor drivs av stora företag som är verksamma i Tyskland. Det är deras girighet för mer Resultat från företag som "Ferrostaal", genom vilket folket i Grekland och många andra länder lider av dikterar att spara. Nog! Viva La (r) evolution. Lägg på Düsseldorf och Frankfurt förblir Lägg på!ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ FERROSTAAL!!!

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ FERROSTAALruj9zdtk7pkrihyowwp4hs3dotgadncz4vw61it2fxib6wkcy2

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της FERROSTAAL οι οποίες και αναρτήθηκαν για πρώτη φορά εδώhttp://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/06/top-secret.html#.T-hP1LXHW1i και έχουν πάρει μορφή επιδημίας σε όλη την Ευρώπη!!! Γερμανική πηγή  πιστοποίησε ότι τα έγγραφα  είναι αληθινά, έγγυρα και λένε οι υπεύθυνοι ότι δεν ξέρουν πως βγήκαν στη δημοσιότητα. Αναφέρουν ότι μπορεί να δέχτηκαν επίθεση από χάκερς ή βγήκαν με κάποιο άλλο τρόπο, πάντως παραδέχονται ότι είναι αληθινά. Στο κείμενο αυτό που έγραψαν οι φίλοι και συνεργάτες Γερμανοί λένε, ότι δεν ήταν μόνο η υπόθεση της Siemens με δωροδοκίες σε πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας  και της Πορτογαλίας, αλλά είναι και άλλες γερμανικές εταιρίες εξαγωγής όπλων όπως η Ferrostaal κ.ά. Αναφέρουν ότι η κρίση χρέους στην πραγματικότητα είναι κρίση των τραπεζών και του καπιταλισμού και αποδεικνύεται με αυτά τα έγγραφα ότι εδώ και χρόνια κάποιες τέτοιες εταιρείες λάδωσαν και προφανώς λαδώνουν ακόμη πολιτικούς στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία αλλά και σε πολλές ακόμη χώρες. Η Suddeutsche Zeitung, εφημερίδα, τον Ιούλιο του 2011 είχε γράψει για το θέμα αλλά δεν είχε αρκετά στοιχεία σαν αυτά που έχουμε εμείς τώρα στα χέρια μας με τα έγγραφα που μας έστειλαν μέσω διαδικτίου.


 στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Ντίσελντορφ 06.24.2012 Δελτίο Τύπου: Η ομάδα Δράσης «Εκδίκηση των πνευμάτων της Φλώρια» παρέχει στο διαδίκτυο έγγραφα σχετικά με τις δωροδοκίες από τον γερμανικό εξαγωγέα όπλων «Ferrostaal». «Η εκδίκηση των πνευμάτων της Φλώρια» έχουν εμπιστευτικά έγγραφα σχετικά με δωροδοκίες από την γερμανική εταιρία όπλων Ferrostaal για να συμπεριλαμβάνουν Έλληνες πολιτικούς για υποβρύχια που προστέθηκαν. Είτε αυτά τα αρχεία διέρρευσαν μέσω μιας αμυχής επίθεσης είτε με κάποιον άλλο τρόπο είναι άνευ σημασίας. Το θέμα είναι ότι αυτά τα έγγραφα είναι αυθεντικά και αποκαλύπτουν πως οι εξαγωγείς όπλων της Γερμανίας όπως η Ferrostaal δωροδοκούσαν πολιτικούς με σκοπό το κέρδος. Η οικονομική κρίση η οποία είναι πραγματικά μια τραπεζική κρίση και μια κρίση των καπιταλισμού ,έχει όλα αυτά τα χρόνια τροφοδοτηθεί από άλλες γερμανικές εταιρίες καθώς «κατατρόπωναν» πολιτικούς αναγκάζοντας τους να βρίσκουν δουλεία χρηματοδοτούμενοι από δάνεια. Μετά την δωροδοκία της Siemens στην Ελλάδα, στην οποία βάζουμε έγγραφα στο διαδίκτυο ότι δεν είναι η μόνη-ακόμα και εξαγωγείς όπλων όπως η Ferrostaal «λέρωσαν» σε μεγάλη κλίμακα Έλληνες πολιτικούς. Το σκάνδαλο της δωροδοκίας της Ferrostaal έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό κι εμείς τώρα έχουμε κάνει κάποια εμπιστευτικά έγγραφα σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο. Τόσο στην Γερμανία όσο στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και άλλες χώρες, όπου η Ferrostaal "λερώνει" πολιτικούς, έχουν το δικαίωμα να διαβάσουν τις πληροφορίες που βρίσκονται στα εμπιστευτικά έγγραφα.

H έκθεση που ζητήθηκε από εμάς στο διαδίκτυο γράφτηκε από την αμερικάνικη νομική εταιρία Debevoive & Plimpton (D & P), για λογαριασμό της Ferrostaal. Η Sueddeutsche Zeitung, δημοσίευσε τον Ιούλιο του 2011 μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτή την έκθεση, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες για να ολοκληρωθεί η έκθεση αυτή και στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες αυτές δείχνουν ότι η Ferrostaal μετά το 1999, όπως στην Γερμανία, η ξένη διαφθορά τιμωρείται, με περίπου 246 εκατομμύρια ευρώ σε αμφισβητήσιμες πληρωμές που γίνονταν σε πολλές χώρες. Συχνά σε Ελβετικούς λογαριασμούς. Χρονολογημένες προειδοποιήσεις που στάλθηκαν αγνοήθηκαν «με συνέπεια» από το διοικητικό συμβούλιο της Ferrostaal. Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Ferrostaal έπραξε ακριβώς όπως η πρώην θυγατρική εταιρία Ferrostaal στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, και είχε δωροδοκήσει παντός είδους πολιτικούς. Τον Δεκέμβριο του 2011, δύο πρώην διευθυντικά στελέχη του ομίλου είχαν καταδικαστεί από το επαρχιακό δικαστήριο του Μονάχου να είναι υπό επιτήρηση και να πληρώσουν πρόστιμο, επιπλέον η εταιρία που εδρεύει στο Essen έλαβε πρόστιμο περίπου 140 εκατομμύρια ευρώ. Οι «δικαιούχοι» θα έχουν ακούσει ανάμεσα και σε άλλα πράγματα τον πρώην υπουργό άμυνας της Ελλάδας Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο. Στις 11 Απριλίου του 2012, συνελήφθη γιατί υπήρχαν υποψίες σχετικά με διαφθορά και για μια περαιτέρω εξέταση εξαιτίας της υποψίας που υπήρχε αλλά και του ρίσκου της διαφυγής και νέων εγκλημάτων, τα οποία παραδέχτηκε στις 16 Απριλίου στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Στην σελίδα 36 των εγγράφων που παρέχονται από εμάς για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ρόλο του πρώην υπουργού άμυνας. Στην σελίδα 37 διαβάσαμε για ένα σύνδεσμο της Ferrostaal τον κύριο Μπέλτσιο που είχε εξαιρετικές σχέσεις με το τότε κυβερνών, ΠΑΣΟΚ. Τα δύο έγγραφα περιγράφουν πως ο τρόπος με τον οποίο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ferrostaal να δέχονται διαταγές μέσα από την πληρωμή των δωροδοκιών, ήταν πολύ φυσιολογικός κι ίσως είναι ακόμα. Επίσης τα διοικητικά στελέχη δεν τα ένοιαζε εάν πρόκειται για ένα ζήτημα των εξαγωγών όπλων σε δικτατορίες. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στην απειλούμενη έξωση από τις «κατασκηνώσεις» σε Φρανκφούρτη και Ντιζελντόρφ. Ακτιβιστές και στις δύο κατασκηνώσεις διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην δύναμη και τις ίντριγκες των τραπεζών και των επιχειρήσεων ξανά και ξανά για περισσότερα ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία. Ζητούν από την τρόικα ξανά να σταματήσει άμεσα την απάνθρωπη υπαγόρευση για εξοικονόμηση όπως στην Ισπανία και την Ελλάδα και αντίθετα να ιδρύσει μια πολιτική για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Τέλος, βάζουμε έγγραφα στο διαδίκτυο τα οποία κάνουν ξεκάθαρο ότι η διαφθορά δεν είναι πρόβλημα της Νότιας Ευρώπης. Οι δωροδοκίες εκτελούνται από μεγάλες γερμανικές εταιρίες. Είναι η απληστία τους για περισσότερο κέρδος όπως η Ferrostaal, με την οποία υποφέρουν οι άνθρωποι της Ελλάδας και άλλων χωρών εξαιτίας της υπαγόρευσης για εξοικονόμηση. Σταματήστε το! Ζήτω η επανάσταση. Η καταλαμβανόμενες Ντιζελντόρφ και Φρανκφούρτη παραμένουν καταλαμβανόμενες.

Το 1999 στη Ferrostaal επιβλήθηκε πρόστιμο και της έχουν στείλει πολλές προειδοποιήσεις για όλα αυτά τα παράνομα παιχνίδια της στο εξωτερικό, αλλά η εταιρεία τα αγνόησε όλα. Τα έγγραφα δείχνουν ακριβώς το έργο της εταιρείας στο εξωτερικό. Αναφέρεται το άρθρο των γερμανών στις σελίδες 36 και 37 όπου φαίνεται τι συνέβη με τον Τσοχατζόπουλο αλλά και έναν άλλο ενδιάμεσο τον Μπέλτσιο και την τότε ελληνική κυβέρνηση του πασοκ. Και τελειώνει το άρθρο λέγοντας ότι, εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό όλων αυτών των λαών, θα αντισταθούμε μέχρι να αποκατασταθεί η πραγματική δημοκρατία. Καλούμε την ευρωπαϊκή ένωση και την τρόικα να σταματήσουν αμέσως τα οικονομικά πακέτα μέτρα, που έχουν επιβάλει σε αυτούς τους λαούς. Τέλος αυτά τα έγγραφα που πήραμε μέσω διαδικτίου μας δείχνουν ότι δεν είναι μία κρίση της νότιας ευρώπης αλλά μία οικονομική δικτατορία η οποία θα εξαπλωθεί παντού. Φτάνει πια! Ζήτω η επανάσταση!


Το κείμενο των Γερμανών φίλων στα ΑΓΓΛΙΚΑ:

"Düsseldorf 06.24.2012 Press Release: Action Group "Revenge of the spirits of Floria" provides documents on payment of bribes by the German arms exporter "Ferrostaal" online. We, "The revenge of the spirits of Floria," have confidential documents on payment of bribes by the German company "Ferrostaal" to include Greek politicians for submarines added. Whether we came by a hack attack on these documents, they were leaked, or were in a different way is irrelevant. The fact is that these documents are authentic and reveal how German arms exporters, such as Have "Ferrostaal" bribed politicians for profit. The debt crisis, which is really a banking crisis and a crisis of capitalism has been, over the years by others German big business fueled by smearing politicians to get jobs funded by loans. After the bribery scandal at Siemens in Greece, which we put on-line documents make clear that Siemens is not alone - even arms exporters such as "Ferrostaal" smeared on a large scale Greek politicians. The "Ferrostaal" bribery scandal has been known for some time now we have made some confidential documents about the scandal online. For both the population in Germany, as well as in Greece, Portugal and many other countries where "Ferrostaal" smearing politicians, have a right to the information that should be read in the confidential documents. The report asked of us now online, written by the U.S. law firm Debevoise & Plimpton (D & P), on behalf of "Ferrostaal". The Sueddeutsche Zeitung, published in July 2011 some information about this report, but we believe it is important that we provide this information to complete online. They show that "Ferrostaal" after 1999, as in Germany, the foreign corruption was punishable, about 246 million euros in questionable payments made in many different countries. Often in Swiss accounts. Warnings were dated "Ferrostaal" Board ("red flags") consistently ignored. The documents show, it did exactly as the former daughter company "Ferrostaal" Portugal, Greece and many other countries, and has bribed various politicians. In December 2011, two former managers of the Group by the Munich District Court to probation and fined were convicted, in addition, the Essen-based company got itself in a fine of almost 140 million euros. The recipients will have heard, among other things, the former Greek Defense Minister Apostolos-Athanasios Tsochatzopoulos. On 11 April 2012, he was arrested on suspicion of corruption and on for a further examination because of suspected, and the risk of flight and new crimes, 16 April in the prison of Korydallos admitted. On page 36 of the documents provided to us online to learn more about the role of the former Greek Minister of Defence. On page 37 we read that "Ferrostaal" a liaison (Mr. Beltsios), who had excellent contacts within the then ruling party, PASOK. The two documents describe how the board members of "Ferrostaal" was completely normal, and perhaps still is, to get orders through the payment of bribes. It was also the managers not matter if it is a question of arms exports to dictatorships. We declare our solidarity with the threatened eviction of Occupy camp in Frankfurt and Dusseldorf. Activists in both camps to protest again against the power and intrigues of the banks and corporations and to protest again and again for more human rights and democracy. They call for the EU Troika on again to end their inhumane saving dictations in countries like Spain and Greece immediately and instead to establish a policy for the people and their Bedürnisse. Finally, we now put on-line documents make clear that corruption is not a southern European problem. Bribes are operated by major German corporations active. It is their greed for more profit from companies such as "Ferrostaal", by which the people of Greece and many other countries are now suffering by saving dictations. Stop it! Viva La (r) evolution. Occupy Duesseldorf and Frankfurt remain Occupy!


ΙΣΠΑΝΙΚΑ:

"Düsseldorf 06.24.2012 Comunicado de Prensa: Grupo de Acción" La venganza de los espíritus de Floria "ofrece documentos sobre el pago de sobornos por parte del exportador de armas alemán" Ferrostaal ". En línea Nosotros," La venganza de los espíritus de Floria, "tienen documentos confidenciales en pago de sobornos por parte de la empresa alemana "Ferrostaal" para incluir a los políticos griegos para submarinos adicionales. Si llegamos por un ataque hack en estos documentos, que fueron filtrados, o eran de una manera diferente es irrelevante. El hecho es que estos documentos son auténticos y revelar cómo los exportadores de armas alemán, como han "Ferrostaal" sobornar políticos con fines de lucro. La crisis de la deuda, que es realmente una crisis bancaria y una crisis del capitalismo ha sido, a lo largo de los años por otras grandes empresas alemanas alimentada por los políticos para conseguir untando puestos de trabajo financiados por préstamos Después del escándalo de los sobornos de Siemens en Grecia, que poner en línea los documentos dejan claro que Siemens no es el único -.. incluso los exportadores de armas como "Ferrostaal" untado en gran escala los políticos griegos El "Ferrostaal" soborno el escándalo ha sido conocido desde hace algún tiempo hemos hecho algunos documentos confidenciales sobre la línea escándalo. Por tanto la población en Alemania, así como en Grecia, Portugal y muchos otros países donde "Ferrostaal" políticos manchas, tienen derecho a la información que se debe leer en los documentos confidenciales. El informe nos pide ahora en línea, escrito por la empresa de EE.UU. ley de Debevoise & Plimpton (D & P), en nombre de "Ferrostaal". El Sueddeutsche Zeitung, publicado en julio de 2011 cierta información sobre este informe, pero creemos que es importante que proporcionemos esta información para completar en línea. Ellos muestran que "Ferrostaal" después de 1999, como en Alemania, la corrupción en el extranjero es punible, a unos 246 millones de euros en pagos cuestionables hechos en muchos países diferentes. A menudo, en cuentas suizas. Las advertencias fueron fechados "Ferrostaal" Board ("banderas rojas") son ignoradas. Los documentos muestran, tal y como lo hizo la empresa la hija del ex "Ferrostaal" Portugal, Grecia y muchos otros países, y tiene sobornado a varios políticos. En diciembre de 2011, dos ex gerentes del Grupo por el Tribunal de Distrito de Munich, a la libertad condicional y una multa fueron condenados, además, la compañía con sede en Essen se metió en una multa de casi 140 millones de euros. Los destinatarios han oído hablar, entre otras cosas , el ex ministro de Defensa griego Apostolos-Athanasios Tsochatzopoulos. El 11 de abril de 2012, fue arrestado bajo sospecha de corrupción y de un examen más detenido por sospecha, y el riesgo de fuga y nuevos delitos, 16 de abril en la prisión de Korydallos admitió . En la página 36 de los documentos que nos ha proporcionado en línea para aprender más sobre el papel del ex Ministro de Defensa griego. En la página 37, leemos que "Ferrostaal" de enlace (Sr. Beltsios), que tenía excelentes contactos dentro de la sentencia a continuación partido, el PASOK. Los dos documentos se describe cómo los miembros de la junta de "Ferrostaal" era completamente normal, y quizá todavía lo es, para obtener las órdenes a través del pago de sobornos. También fueron los gerentes no importa si se trata de una cuestión de las exportaciones de armas a las dictaduras. Declaramos nuestra solidaridad con la amenaza de desalojo de ocupar el campamento en Frankfurt y Dusseldorf. Los activistas en ambos campos para protestar nuevamente contra el poder y las intrigas de los bancos y las empresas y para protestar y otra vez por más derechos humanos y la democracia. Lo llaman de la troika de la UE de nuevo para poner fin a sus dictados de ahorro inhumanas en países como España y Grecia, de inmediato y en su lugar de establecer una política para el pueblo y su Bedürnisse. Por último, ahora poner en línea los documentos dejan claro que la corrupción no es una del sur de Europa problema. Los sobornos son operados por las principales empresas activas en Alemania. Es su codicia para obtener más ganancias de compañías como "Ferrostaal", por el cual el pueblo de Grecia y muchos otros países están sufriendo por el ahorro de los dictados. ¡Basta! Viva La (r ) la evolución. Ocupar Dusseldorf y Frankfurt siguen siendo Ocupar!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

"Düsseldorf 2012/06/24 Pressmeddelande: Task Force" Revenge of andar Floria "erbjuder dokument om betalning av mutor från den tyska vapenexportören" Ferrostaal Revenge of andar "Online Us." Floria, "har konfidentiella dokument om betalning av mutor av det tyska företaget" Ferrostaal "till att omfatta grekiska politiker för ytterligare ubåtar. Om vi får ett hack attack i dessa dokument, som läckt ut, eller var på ett annat sätt är irrelevant. Faktum är att dessa dokument är äkta och visar hur tyska vapenexportörer, liksom "Ferrostaal" politiska muta för vinst. Skuldkrisen, som egentligen är en bankkris och en kris för kapitalismen har under årens lopp av andra stora tyska bolag som drivs av politiker för att få smeta jobb som finansieras med lån efter mutskandal på Siemens i Grekland, som förde online-dokument klargöra att Siemens inte är den enda - .. och med exportörer av vapen som "Ferrostaal" utsmetad på en stor skala grekiska politikerna "Ferrostaal" mutskandal har varit känt en längre tid har vi några konfidentiella dokument på nätet skandalen därför befolkningen i Tyskland. samt Grekland, Portugal och många andra länder där "Ferrostaal" politiska fläckar har rätt till information att läsa i handlingarna konfidentiella. den rapport som krävs av oss nu på nätet, skriven av amerikanska bolagsrätten Debevoise & Plimpton (D & P) på uppdrag av "Ferrostaal". Den Sueddeutsche Zeitung, som publicerades i juli 2011 en del information om denna rapport, men vi tror att det är viktigt att vi tillhandahåller denna information för att slutföra online. De visar att "Ferrostaal "efter 1999, som i Tyskland, är den utländska korruption straffbart uppskattningsvis 246 miljoner tvivelaktiga betalningar i många olika länder. Ofta i schweiziska konton. Varningar var daterade" Ferrostaal "Board (" flaggor röda ") ignoreras. De dokument som visar som företaget gjorde dotter tidigare" Ferrostaal "Portugal, Grekland och många andra länder, och har mutat olika politiker. I december 2011 två tidigare chefer koncernen för District Court i München, skyddstillsyn och böter dömdes dessutom fick Essen-baserade företaget till böter på nästan 140 miljoner euro. mottagarna har hört bland annat den tidigare ministern Defense Apostolos-Athanasios grekiska Tsochatzopoulos. Den 11 april 2012 greps misstänkt för korruption och en ytterligare undersökning på misstänksamhet och risk för flygningen och nya brott den 16 april i fängelset för att få delta Korydallos. I Sidan 36 av de handlingar som till oss på nätet för att lära sig mer om betydelsen av tidigare försvarsminister i Grekland. På sidan 37 läser vi att "Ferrostaal" link (Mr Beltsios), som hade goda kontakter inom då styrande partiet, PASOK. Båda dokumenten beskriver hur medlemmar i styrelsen för "Ferrostaal" var helt normalt, och kanske fortfarande är, för att få de beställningar genom betalning av mutor. De var också de chefer inte spelar någon roll om detta är en fråga om vapenexport till diktaturer. förklarar vår solidaritet med hot om vräkning att ockupera lägret i Frankfurt och Düsseldorf. Aktivister i båda lägren att protestera igen mot makt och intriger av banker och företag och att protestera och om igen för mer mänskliga rättigheter och demokrati. De kallar det EU-trojkan igen för att avsluta sina omänskliga diktat av besparingar i länder som Spanien och Grekland, omedelbart och i stället inrätta en politik för människor och deras Bedürnisse. Slutligen, nu lägger på nätet dokument klargöra att korruption är inte ett problem i södra Europa. Mutor drivs av stora företag som är verksamma i Tyskland. Det är deras girighet för mer Resultat från företag som "Ferrostaal", genom vilket folket i Grekland och många andra länder lider av dikterar att spara. Nog! Viva La (r) evolution. Lägg på Düsseldorf och Frankfurt förblir Lägg på!ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ FERROSTAAL!!!

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ FERROSTAALruj9zdtk7pkrihyowwp4hs3dotgadncz4vw61it2fxib6wkcy2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου