PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: Το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος!

Share This To YourBlog.biz

Αρχίζουμε με το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.
Παρ.2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, και η αφοσίωση στη Πατρίδα και τη Δημοκρατία, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
(Αφιερούται στους εφιάλτες πολιτικούς που παραχωρούν εθνική κυριαρχία, με τα μνημόνια, και με τις μυστικές συμφωνίες για το Αιγαίο, και τον ορυκτό πλούτο, με τον εχθρό Τούρκο, και τους Γερμανούς με τη τρόικα, και γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες στρατό κατοχής.)
Παρ.3. Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας
και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή, διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.
(Σήμερα οι εφιάλτες πολιτικοί ψηφίζουν στη Βουλή ανθελληνικά νομοσχέδια που καταλύουν την λαϊκή και εθνική κυριαρχία).
Παρ.4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
(Οι εφιάλτες πολιτικοί καλυμμένοι με δημοκρατικό μανδύα, το καταλύουν με τις διεθνείς συμβάσεις που δουλοπρεπώς υπογράφουν.)


Ύποπτο το ταξίδι του ΓΑΠ στη Τουρκία! Ποιος τον εξουσιοδότησε να συνομιλεί με τους Τούρκους, και να συνάπτει μυστικές συμφωνίες, για τα εθνικά μας θέματα Αιγαίο, ΑΟΖ, και ορυκτό πλούτο;
Ποιος τον κατέστησε πλανώμενο ανά την υδρόγειο εκπρόσωπο των Ελληνικών συμφερόντων; και υπερ-πρέσβη της Ελλάδος;
Περιβεβλημένος (σαν Μέγας Αρχιερεύς), με το μανδύα του Προέδρου της Σιωνιστικής Σοσιαλιστικής Διεθνούς περιοδεύει ανά την υφήλιο, διαπραγματευόμενος τα εθνικά μας συμφέροντα.
Του έχετε εμπιστοσύνη; αφού απεδείχθη καταστροφέας της Ελλάδος.


Οι παμπόνηροι Τούρκοι τώρα θυμήθηκαν τη Θεολογική σχολή της Χάλκης. Όμως η συναλλαγή δεν έγινε από ευγενική θέληση και δωρεά των Τούρκων. Έλαβαν υποσχέσεις και ανταλλάγματα πανάκριβα επαχθή και επονείδιστα για τον Ελληνισμό.
Έλαβαν υποσχέσεις για μερίδιο από την Ελληνική ΑΟΖ.
Ο Jeffrey είναι ικανός ακόμη και το Καστελόριζο με την ΑΟΖ να παραχωρήσει στον εχθρό, φτάνει να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Αυτό δεν μας λέει ολοένα; «We need a global governance» κραυγάζει, δηλαδή, χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση! (Σιωνιστική).
Σε αντάλλαγμα του Αιγαίου και της ΑΟΖ, οι Τούρκοι μας δίνουν τη σχολή των παπάδων! Οι εφιάλτες ξεπουλάνε τον εθνικό πλούτο!
Καλά από τον Jeffrey δεν περιμέναμε κάτι καλό, αλλά ποιος του έδωκε το δικαίωμα να εμφανίζεται στα διεθνή φόρα σαν εθνικός διαπραγματευτής, αφού απέτυχε σε όλα, αφού με πρόγραμμα της ΝΤΠ κατάστρεψε την Ελλάδα, και σήμερα είναι ένα απλός βουλευτής. Θαυμάστε κόσμε διαπραγματευτική ικανότητα των εφιαλτών πολιτικών. Οι Τούρκοι μας προσφέρουν το τυρί, (τη σχολή των παπάδων), και εμείς μπήκαμε στη φάκα.
Έλληνες θαυμάστε υποτέλεια και δουλοπρέπεια (προδοσία;) στα μνημόνια και στα εθνικά θέματα, του πρώην πρωθυπουργού σας, αλλά και του νύν.
Ο δε Πρόεδρος Παπούλιας τα υπογράφει όλα με μεγάλη οσφυοκαμψία!
Είναι αυτό που λέει ο Παπαδήμιος, «Σκέψου τι μπορείς να κάνεις για τη πατρίδα»!
Αυτός με το ΓΑΠ το έκαναν ήδη, υπόγραψαν όλα τα επαχθή για το λαό μνημόνια, και έφεραν τους Τούρκους στο Αιγαίο, από τις ακτές της Αττικής, μέχρι τη Κύπρο, έδωσαν τα πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο στο προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, για καλή γειτονία, (όπως λένε), και σε αντάλλαγμα πήραν τη σχολή των παπάδων!
Οι Τούρκοι άραγε θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο;


Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται η προδοσία του ΓΑΠ σε βάρος του λαού και της χώρας. Ο τύπος σήμερα γράφει, «Στο ειδικό Δικαστήριο στέλνει ο Αλμούνια το Jeffrey και τους υπουργούς του. Ο πρώην επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. με έγγραφό του στη Βουλή ομολογεί ότι κακώς
συνυπολογίστηκαν στο έλλειμμα, και τα χρέη των ΔΕΚΟ.»
Το έκαναν για να διογκώσουν το χρέος, και να βάλλουν τη χώρα στο ΔΝΤ. Παράλληλα βλέπε τα γεγονότα στην ΕΛΣΤΑΤ.


Έλληνες θαυμάστε διπλωματική επιτυχία, και τεράστια εθνική προδοσία! Όμως δεν έχουμε να κάνουμε ΜΟΝΟ με τους Τούρκους,
έχουμε και τους Σιωνιστές Αμερικανούς, με τους Σιωνιστές Ευρωπαίους «εταίρους» εχθρούς, οι οποίοι με τα διάφορα μνημόνια υποδούλωσαν τη χώρα και τους Έλληνες, και άρπαξαν ότι απέμεινε από τους Τούρκους.


Παραμύθι τα 130 δις. του Μνημονίου. Ανατριχιαστικές και αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις από τη Γερμανία. Οι προδότες πολιτικοί ΧΑΡΙΣΑΝ στη Γερμανία τη δημόσια περιουσία της χώρας, και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι για 130 δις. αλλά για 15,2 δις.
Αυτό παίζει σήμερα η Γερμανική Τηλεόραση, και πανηγυρίζει!
Στέλνουμε μηνύματα ενότητας και ξεσηκωμού!
Μπορούμε να αντισταθούμε εκλέγοντας πατριώτες πολιτικούς στις εκλογές. Όσα κάνουν οι σημερινοί εφιάλτες είναι παράνομα και άκυρα, όπως άκυρα είναι και τα μνημόνια. Η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας δεν προβλέπεται, αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση Παπαδήμου με την εφιαλτική συμμετοχή της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις προηγούμενες παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις τους. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, και θα αντιδράσουμε όπως προβλέπει το άρθρο 120 του Συντάγματος.


Η αποχώρηση της Ελλάδος από το Ευρώ και την οικονομική νομισματική ένωση, θα ήταν καταστροφή για την Ε.Ε. δήλωσαν η κυρία Μέρκελ , ο κ. Σό’ι’μπλε, και ο κ. Γιούνγκερ του EUROGROUP.
Αυτό οι «πατάτες» πολιτικοί μας δεν το είχαν καταλάβει, υπέγραφαν αβλεπί όλα τα μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, και μας τρομοκρατούσαν αναφέροντας όλες τις τραγικές συνέπειες της χρεοκοπίας.
Σήμερα οι οπαδοί τους προεκλογικά κινδυνολογούν τρομοκρατώντας τον αφελή λαό λέγοντας, ότι χωρίς τη διαρχία ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. θα έλθει το χάος, και το μπάχαλο. Έτσι τους είπαν να λένε στο λαό...


Ο ΓΑΠ έκανε ότι μπορούσε για να χρεοκοπήσει η χώρα, παράδειγμα το ΔΝΤ, οι λαθρομετανάστες, και άλλα, «ων ουκ έστιν αριθμός...»
Οι λαθρομετανάστες είναι μια βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδος. Είναι άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλεια της πατρίδας. Έγινε κατάληψη της Ελλάδος με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης, και ουδείς αντέδρασε. Τη δύναμη των νεαρών ένοπλων λαθρομεταναστών (βλέπε ΣΥΡΙΑ)
θα χρησιμοποιήσουν οι εχθροί της πατρίδος μόλις τη χρειασθούν...


Οι διάφορες δανειακές συμβάσεις είναι αντισυνταγματικές, στημένες, και ταπεινωτικές για την Ελλάδα και τον Έλληνα.
Όσοι στηρίζουν τη Κυβέρνηση Παπαδήμιου (λέγε GOLDMAN SACHS), ας καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να υποκύψουμε!
Πίσω από το στημένο χρέος μας, υπάρχει σχέδιο εγκληματικής οργάνωσης των διεθνών Σιωνιστικών τραπεζών, στην οποία συμμετέχουν οι εφιάλτες πολιτικοί. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί!
Τώρα είναι η ώρα! Έλληνες όταν έλθετε μπροστά στη κάλπη σκεφθείτε τη πατρίδα, και όχι το προσωπικό ρουσφέτι!
Όχι για ένα ρουσφετάκι που σας υπόσχονται να στηρίξετε πάλι τους σάπιους, οσφυοκάμπτες, υποτελείς, και διεφθαρμένους πολιτικούς.
Σκεφθείτε τι θα αφήσετε στα εγγονάκια σας! Χάος ή ευημερία;


Ας μας πούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που πήγαν τα 300 δις. Ευρώ που κατά καιρούς μας έδινε η Ε.Ε. υπό μορφή Μεσογειακών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων (Μ.Ο.Π.) ή όπως τα λένε σήμερα.
Όλα αυτά έγιναν βίλες στην Εκάλη, Μύκονο, Σαντορίνη, πολυτελή κότερα, βίλες στις Άλπεις, και άλλα θέρετρα του διεθνούς Jet Set.
Περιμένουμε από τους ξένους φιλέλληνες Ευρωβουλευτές να αγωνιστούν για την Ελλάδα, όπως ο Άγγλος NIGEL FARANGE, και ο Γάλλος CON BETIT οι οποίοι δίνουν σκληρό αγώνα για τη προστασία της Ελλάδος, και τους ευχαριστούμε, ενώ οι δικοί μας ευρωβουλευτές παραμένουν άφωνοι ιχθείς.


Ο Πρόεδρος της GOLDMAN SACHS πρόσφατα δήλωσε,
«Ποιά Ελλάδα; ΜΟΝΟ το πετρέλαιο μας νοιάζει!
Με κυνικό τρόπο αναφέρθηκε στη χώρα μας ο πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management κ. Τζίμ Ο΄ Νίλ. που είπε,
«Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Ποιος;» διερωτήθηκε ο Ο΄Νίλ, χαρακτηρίζοντας υπερβολική τη σημασία που δίδεται στο πρόβλημα χρέους στη χώρα μας...
Σύμφωνα με τον Ο΄ Νίλ, οι συνέπειες της Ελληνικής κρίσης στη παγκόσμια οικονομία δεν είναι μεγάλες, υποστηρίζοντας ότι η σημασία της χώρας μας θα παραμένει περιορισμένη όσο η Ε.Ε. θα στηρίζει την Ιταλία και την Ισπανία.
Όπως πληροφορούμεθα από το διαδίκτυο, και από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα «τρικλοποδιά», ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού «Russia today», όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο οικονομικός αναλυτής δήλωσε,
«Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει στη πραγματικότητα συσσωρευθεί σε διάφορες Σιωνιστικές τράπεζες ανά τον κόσμο, και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας», και περιέγραψε τη κατάσταση της Ελλάδος ως «οικονομικό ολοκαύτωμα».
«Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα», είπε ο Max Keiser.
«Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η «Ελληνική» κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο φουκαράς Ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος του Ελληνικού Λαού.»
«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», έλεγον οι πρόγονοί μας.


Περιμένουμε από τους ξένους φιλέλληνες Ευρωβουλευτές και διεθνείς αναλυτές, να μας πούν την αλήθεια, ενώ οι προδότες πολιτικοί μας, λένε συνεχώς ψέματα, και προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον Ελληνικό Λαό, με τα ΜΜΕ, λέγοντας φανφάρες, αερολογίες, και Μπούρδες, σαν τους διάφορους Βουβουζέλους.


Στο Ελληνικό κοινοβούλιο ψηφίστηκε το νέο Μνημόνιο, όπως το απαιτούν οι δανειστές με το Αγγλικό δίκαιο, το PSI, και τη νέα δανειακή σύμβαση, για να χορηγήσουν στη χώρα ένα νέο δάνειο ύψους 130 δις. ευρώ, όπως λένε. Αυτό το δάνειο(αν το έδωσαν), πηγαίνει όλο για τοκοχρεωλύσια στους τοκογλύφους των διεθνών Σιωνιστικών τραπεζών, και δεν μένει τίποτε για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος το φορτώνεται. Έτσι οι εφιάλτες πολιτικοί αλυσόδεσαν τον Ελληνικό λαό.


Το νέο Μνημόνιο προβλέπει περαιτέρω περικοπές μισθών και συντάξεων σε επίπεδα Βαλκανικών χωρών, και μια συμφωνία με τους ιδιώτες κατόχους του Ελληνικού χρέους.
Κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, και στέλνουν τα χρήματα στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, στα αφεντικά τους. Eπίσης, τα χαράτσια της ΔΕΗ πάνε όλα στις Τράπεζες του Rothschild, με την απειλή ότι αν δεν πληρώσουμε θα μας κόψουν το φώς.
Έτσι κάνουν το Rothschild μισητό στο λαό. Το ξέρει άραγε αυτό ο Rothschild; Άμα το μάθει θα τους κόψει τα «παπάρια».


Φέρονται βασιλικότεροι του Βασιλέως Rothschild!
Έτσι θα κυβερνήσει ο κ. Rothschild τον κόσμο; με τέτοια στελέχη; με τοπικούς λαομίσητους Βουβουζέλους πολιτικούς δικτατορίσκους;
Δεν το καταλαβαίνει ότι αυτοί του κάνουν ζημιά;
Αν συνειδητοποιήσει ο κ.Rothschild τι ακριβώς συμβαίνει θα πάθει Σοκ, το Σόκ & Δέος που ετοιμάζει για μας θα το πάθει αυτός!
Μπορούμε να διαγράψουμε αυτό το χρέος από το λαιμό του λαού μας, εάν οι νέοι πατριώτες πολιτικοί που θα προέλθουν από τις εκλογές, χαρακτηρίσουν αυτό στους διεθνείς δανειστές, αλλά και στο διεθνές δικαστήριο, σαν απεχθές και επονείδιστο για το λαό μας.
Αυτός ο χαρακτηρισμός του χρέους προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο.


Kατά τη γνώμη του Max Keiser: 
«Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας, δηλαδή των Σιωνιστικών Γερμανικών τραπεζών. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Και τη πλήρωσε ο Ελληνικός Λαός.
Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει σαν πεινασμένος λύκος στην Ευρώπη, και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία».
Ο παρουσιαστής του δελτίου έθεσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα στον Max Keiser, που αφορά στα πιθανά κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τη χορήγηση δανείων με τρομακτικά υψηλό επιτόκιο στην Ελλάδα, από την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, και τους Σιωνιστές Ευρωκράτες των Βρυξελλών, και παρομοίωσε αυτό που γίνεται εις βάρος της Ελλάδος, σαν μια θηλιά γύρω από το λαιμό της που δένεται όλο και πιο σφιχτά.
Στο ερώτημα αυτό ο Max Keiser απάντησε, «Τα τελευταία δέκα χρόνια από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες τα’ί’ζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με το ζόρι, με λογιστικά κόλπα μέσω των διεθνών Σιωνιστικών τραπεζών. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο της Goldman Sachs, & J.P. Morgan, και άλλες, σε αυτή την υπόθεση, και πως οι τράπεζες αυτές με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχαν (βλέπε Lehman Brothers), φρόντισαν ώστε η Ελλάδα να συμπεριληφθεί στη ζώνη του ευρώ, ώστε να χρησιμοποιηθεί αργότερον ανάλογα...


Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Και βρήκαν το κατάλληλο πολιτικό όργανο το Jeffrey να τα εφαρμόσει. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε, και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα σε πετρέλαια, φυσικό αέριο, και άλλα πολύτιμα ορυκτά, μέχρι αρχαία κειμήλια.


Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλλει στην Ελλάδα με επιτρόπους-κομισάριους, και είναι έτοιμη να εισβάλλει και στην Πορτογαλία και Ισπανία. Η Γερμανία λειτουργεί σαν «Βρυκόλακας» στην Ευρώπη. Πίνει το αίμα των Ευρωπαίων.
Οι Γερμανοί κερδίζουν χρήματα από τη κρίση στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί Βιομήχανοι λένε έχουμε πάρα πολλές παραγγελίες από την Ελλάδα σε εξοπλιστικές ανάγκες και προγράμματα, επίσης σε ηλεκτρικά είδη νοικοκυριού. Έκλεισαν οι προδότες πολιτικοί τα Ελληνικά εργοστάσια, και τις δουλειές τους ανέλαβαν τα Γερμανικά.
Έχουμε να κάνουμε με ένα 4! Ράϊχ. Η Γερμανία έχει σήμερα όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει το παιχνίδι πανέξυπνα».


Όσον αφορά το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, ο Max Keiser δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται. Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας, η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς τη «τελική λύση» που είναι η αρπαγή του ορυκτού πλούτου, γι αυτό οι προδότες πολιτικοί δεν οριοθετούν την ΑΟΖ που περιέχει αυτό το πλούτο. Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις πηγές πλούτου της Ελλάδος και έτσι θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς
αυτή τη «τελική λύση» προς δόξαν των «Ελλήνων» προδοτών πολιτικών.
Με το μνημόνιο Νο:2 οι ιδιώτες κάτοχοι του Ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70% μείωση στην αξία των επενδύσεών τους. Ωστόσο αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να τους γίνει «κούρεμα», έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS , και ακόμα και αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους.


Επιπλέον ο Max Keiser τόνισε, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέγγενη.
Τα ομόλογα του λαουτζίκου κουρεύτηκαν, της Goldman Sachs, και των άλλων Σιωνιστικών τραπεζών δεν κουρεύτηκαν. Αυτοί πρόλαβαν...
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των Σιωνιστικών τραπεζών στη Γερμανία, στη Βρετανία, στις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδος. Τώρα η «Ελληνική» κυβέρνηση των εφιαλτών του Ελληνισμού, έχει την απαίτηση να πληρώσει ο Ελληνικός λαός, για όλο αυτό το τοξικό χρέος που μας φόρτωσαν οι ξένοι.
Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες.
Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους.


Σαν ερώτηση γύρω από αν θα τεθούν νέοι όροι στην Ελλάδα στο προσεχές μέλλον, ο Max Keiser υπενθύμισε:
«Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι διεθνείς τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση (του Jeffrey),εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ κυρία Christine Lagarde.
Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης.
Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή τη κυβέρνηση-πιόνια και μαριονέτες, των Σιωνιστών τραπεζιτών, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία».


Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε τις θεωρίες συνομωσίας για τους Rothschilds & Rockefellers, σαν ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης, ο Max Keiser είπε, «δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα
συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία.
Το είδαμε αυτό στην πράξη όταν, από τη τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια που ανήκαν σε απλούς καταθέτες έκαναν φτερά. Και δεν έγινε ούτε μία εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι που να θίγουν τη Σιωνιστική ΝΤΠ!. Οι διωκτικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, και της Ισπανίας».


Όποιο κράτος θέλει να μπει στην Ε.Ε. ας ετοιμαστεί για χρεοκοπία, και δυστυχία του Λαού του...
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα γίνει για το δολάριο, των Σιωνιστικών τραπεζών των κ.κ. Rothschild & Rockefellers.
Όσον αφορά εμάς εδώ στην Ελλάδα, οι εφιάλτες πολιτικοί παπαγάλοι των μεγάλων αφεντικών και Βουβουζέλοι φαφλατάδες και αερολόγοι, το 2009 παρέλαβον κράτος και παραδίδουν προτεκτοράτο και αποικία.
Δύστυχη Ελλάς με τους πολιτικούς μαριονέτες που κουβαλάς!

Αρχίζουμε με το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.
Παρ.2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, και η αφοσίωση στη Πατρίδα και τη Δημοκρατία, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
(Αφιερούται στους εφιάλτες πολιτικούς που παραχωρούν εθνική κυριαρχία, με τα μνημόνια, και με τις μυστικές συμφωνίες για το Αιγαίο, και τον ορυκτό πλούτο, με τον εχθρό Τούρκο, και τους Γερμανούς με τη τρόικα, και γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες στρατό κατοχής.)
Παρ.3. Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας
και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή, διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.
(Σήμερα οι εφιάλτες πολιτικοί ψηφίζουν στη Βουλή ανθελληνικά νομοσχέδια που καταλύουν την λαϊκή και εθνική κυριαρχία).
Παρ.4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
(Οι εφιάλτες πολιτικοί καλυμμένοι με δημοκρατικό μανδύα, το καταλύουν με τις διεθνείς συμβάσεις που δουλοπρεπώς υπογράφουν.)


Ύποπτο το ταξίδι του ΓΑΠ στη Τουρκία! Ποιος τον εξουσιοδότησε να συνομιλεί με τους Τούρκους, και να συνάπτει μυστικές συμφωνίες, για τα εθνικά μας θέματα Αιγαίο, ΑΟΖ, και ορυκτό πλούτο;
Ποιος τον κατέστησε πλανώμενο ανά την υδρόγειο εκπρόσωπο των Ελληνικών συμφερόντων; και υπερ-πρέσβη της Ελλάδος;
Περιβεβλημένος (σαν Μέγας Αρχιερεύς), με το μανδύα του Προέδρου της Σιωνιστικής Σοσιαλιστικής Διεθνούς περιοδεύει ανά την υφήλιο, διαπραγματευόμενος τα εθνικά μας συμφέροντα.
Του έχετε εμπιστοσύνη; αφού απεδείχθη καταστροφέας της Ελλάδος.


Οι παμπόνηροι Τούρκοι τώρα θυμήθηκαν τη Θεολογική σχολή της Χάλκης. Όμως η συναλλαγή δεν έγινε από ευγενική θέληση και δωρεά των Τούρκων. Έλαβαν υποσχέσεις και ανταλλάγματα πανάκριβα επαχθή και επονείδιστα για τον Ελληνισμό.
Έλαβαν υποσχέσεις για μερίδιο από την Ελληνική ΑΟΖ.
Ο Jeffrey είναι ικανός ακόμη και το Καστελόριζο με την ΑΟΖ να παραχωρήσει στον εχθρό, φτάνει να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Αυτό δεν μας λέει ολοένα; «We need a global governance» κραυγάζει, δηλαδή, χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση! (Σιωνιστική).
Σε αντάλλαγμα του Αιγαίου και της ΑΟΖ, οι Τούρκοι μας δίνουν τη σχολή των παπάδων! Οι εφιάλτες ξεπουλάνε τον εθνικό πλούτο!
Καλά από τον Jeffrey δεν περιμέναμε κάτι καλό, αλλά ποιος του έδωκε το δικαίωμα να εμφανίζεται στα διεθνή φόρα σαν εθνικός διαπραγματευτής, αφού απέτυχε σε όλα, αφού με πρόγραμμα της ΝΤΠ κατάστρεψε την Ελλάδα, και σήμερα είναι ένα απλός βουλευτής. Θαυμάστε κόσμε διαπραγματευτική ικανότητα των εφιαλτών πολιτικών. Οι Τούρκοι μας προσφέρουν το τυρί, (τη σχολή των παπάδων), και εμείς μπήκαμε στη φάκα.
Έλληνες θαυμάστε υποτέλεια και δουλοπρέπεια (προδοσία;) στα μνημόνια και στα εθνικά θέματα, του πρώην πρωθυπουργού σας, αλλά και του νύν.
Ο δε Πρόεδρος Παπούλιας τα υπογράφει όλα με μεγάλη οσφυοκαμψία!
Είναι αυτό που λέει ο Παπαδήμιος, «Σκέψου τι μπορείς να κάνεις για τη πατρίδα»!
Αυτός με το ΓΑΠ το έκαναν ήδη, υπόγραψαν όλα τα επαχθή για το λαό μνημόνια, και έφεραν τους Τούρκους στο Αιγαίο, από τις ακτές της Αττικής, μέχρι τη Κύπρο, έδωσαν τα πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο στο προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, για καλή γειτονία, (όπως λένε), και σε αντάλλαγμα πήραν τη σχολή των παπάδων!
Οι Τούρκοι άραγε θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο;


Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται η προδοσία του ΓΑΠ σε βάρος του λαού και της χώρας. Ο τύπος σήμερα γράφει, «Στο ειδικό Δικαστήριο στέλνει ο Αλμούνια το Jeffrey και τους υπουργούς του. Ο πρώην επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. με έγγραφό του στη Βουλή ομολογεί ότι κακώς
συνυπολογίστηκαν στο έλλειμμα, και τα χρέη των ΔΕΚΟ.»
Το έκαναν για να διογκώσουν το χρέος, και να βάλλουν τη χώρα στο ΔΝΤ. Παράλληλα βλέπε τα γεγονότα στην ΕΛΣΤΑΤ.


Έλληνες θαυμάστε διπλωματική επιτυχία, και τεράστια εθνική προδοσία! Όμως δεν έχουμε να κάνουμε ΜΟΝΟ με τους Τούρκους,
έχουμε και τους Σιωνιστές Αμερικανούς, με τους Σιωνιστές Ευρωπαίους «εταίρους» εχθρούς, οι οποίοι με τα διάφορα μνημόνια υποδούλωσαν τη χώρα και τους Έλληνες, και άρπαξαν ότι απέμεινε από τους Τούρκους.


Παραμύθι τα 130 δις. του Μνημονίου. Ανατριχιαστικές και αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις από τη Γερμανία. Οι προδότες πολιτικοί ΧΑΡΙΣΑΝ στη Γερμανία τη δημόσια περιουσία της χώρας, και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι για 130 δις. αλλά για 15,2 δις.
Αυτό παίζει σήμερα η Γερμανική Τηλεόραση, και πανηγυρίζει!
Στέλνουμε μηνύματα ενότητας και ξεσηκωμού!
Μπορούμε να αντισταθούμε εκλέγοντας πατριώτες πολιτικούς στις εκλογές. Όσα κάνουν οι σημερινοί εφιάλτες είναι παράνομα και άκυρα, όπως άκυρα είναι και τα μνημόνια. Η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας δεν προβλέπεται, αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση Παπαδήμου με την εφιαλτική συμμετοχή της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις προηγούμενες παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις τους. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, και θα αντιδράσουμε όπως προβλέπει το άρθρο 120 του Συντάγματος.


Η αποχώρηση της Ελλάδος από το Ευρώ και την οικονομική νομισματική ένωση, θα ήταν καταστροφή για την Ε.Ε. δήλωσαν η κυρία Μέρκελ , ο κ. Σό’ι’μπλε, και ο κ. Γιούνγκερ του EUROGROUP.
Αυτό οι «πατάτες» πολιτικοί μας δεν το είχαν καταλάβει, υπέγραφαν αβλεπί όλα τα μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, και μας τρομοκρατούσαν αναφέροντας όλες τις τραγικές συνέπειες της χρεοκοπίας.
Σήμερα οι οπαδοί τους προεκλογικά κινδυνολογούν τρομοκρατώντας τον αφελή λαό λέγοντας, ότι χωρίς τη διαρχία ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. θα έλθει το χάος, και το μπάχαλο. Έτσι τους είπαν να λένε στο λαό...


Ο ΓΑΠ έκανε ότι μπορούσε για να χρεοκοπήσει η χώρα, παράδειγμα το ΔΝΤ, οι λαθρομετανάστες, και άλλα, «ων ουκ έστιν αριθμός...»
Οι λαθρομετανάστες είναι μια βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδος. Είναι άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλεια της πατρίδας. Έγινε κατάληψη της Ελλάδος με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης, και ουδείς αντέδρασε. Τη δύναμη των νεαρών ένοπλων λαθρομεταναστών (βλέπε ΣΥΡΙΑ)
θα χρησιμοποιήσουν οι εχθροί της πατρίδος μόλις τη χρειασθούν...


Οι διάφορες δανειακές συμβάσεις είναι αντισυνταγματικές, στημένες, και ταπεινωτικές για την Ελλάδα και τον Έλληνα.
Όσοι στηρίζουν τη Κυβέρνηση Παπαδήμιου (λέγε GOLDMAN SACHS), ας καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να υποκύψουμε!
Πίσω από το στημένο χρέος μας, υπάρχει σχέδιο εγκληματικής οργάνωσης των διεθνών Σιωνιστικών τραπεζών, στην οποία συμμετέχουν οι εφιάλτες πολιτικοί. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί!
Τώρα είναι η ώρα! Έλληνες όταν έλθετε μπροστά στη κάλπη σκεφθείτε τη πατρίδα, και όχι το προσωπικό ρουσφέτι!
Όχι για ένα ρουσφετάκι που σας υπόσχονται να στηρίξετε πάλι τους σάπιους, οσφυοκάμπτες, υποτελείς, και διεφθαρμένους πολιτικούς.
Σκεφθείτε τι θα αφήσετε στα εγγονάκια σας! Χάος ή ευημερία;


Ας μας πούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που πήγαν τα 300 δις. Ευρώ που κατά καιρούς μας έδινε η Ε.Ε. υπό μορφή Μεσογειακών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων (Μ.Ο.Π.) ή όπως τα λένε σήμερα.
Όλα αυτά έγιναν βίλες στην Εκάλη, Μύκονο, Σαντορίνη, πολυτελή κότερα, βίλες στις Άλπεις, και άλλα θέρετρα του διεθνούς Jet Set.
Περιμένουμε από τους ξένους φιλέλληνες Ευρωβουλευτές να αγωνιστούν για την Ελλάδα, όπως ο Άγγλος NIGEL FARANGE, και ο Γάλλος CON BETIT οι οποίοι δίνουν σκληρό αγώνα για τη προστασία της Ελλάδος, και τους ευχαριστούμε, ενώ οι δικοί μας ευρωβουλευτές παραμένουν άφωνοι ιχθείς.


Ο Πρόεδρος της GOLDMAN SACHS πρόσφατα δήλωσε,
«Ποιά Ελλάδα; ΜΟΝΟ το πετρέλαιο μας νοιάζει!
Με κυνικό τρόπο αναφέρθηκε στη χώρα μας ο πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management κ. Τζίμ Ο΄ Νίλ. που είπε,
«Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Ποιος;» διερωτήθηκε ο Ο΄Νίλ, χαρακτηρίζοντας υπερβολική τη σημασία που δίδεται στο πρόβλημα χρέους στη χώρα μας...
Σύμφωνα με τον Ο΄ Νίλ, οι συνέπειες της Ελληνικής κρίσης στη παγκόσμια οικονομία δεν είναι μεγάλες, υποστηρίζοντας ότι η σημασία της χώρας μας θα παραμένει περιορισμένη όσο η Ε.Ε. θα στηρίζει την Ιταλία και την Ισπανία.
Όπως πληροφορούμεθα από το διαδίκτυο, και από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα «τρικλοποδιά», ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού «Russia today», όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο οικονομικός αναλυτής δήλωσε,
«Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει στη πραγματικότητα συσσωρευθεί σε διάφορες Σιωνιστικές τράπεζες ανά τον κόσμο, και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας», και περιέγραψε τη κατάσταση της Ελλάδος ως «οικονομικό ολοκαύτωμα».
«Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα», είπε ο Max Keiser.
«Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η «Ελληνική» κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο φουκαράς Ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος του Ελληνικού Λαού.»
«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», έλεγον οι πρόγονοί μας.


Περιμένουμε από τους ξένους φιλέλληνες Ευρωβουλευτές και διεθνείς αναλυτές, να μας πούν την αλήθεια, ενώ οι προδότες πολιτικοί μας, λένε συνεχώς ψέματα, και προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον Ελληνικό Λαό, με τα ΜΜΕ, λέγοντας φανφάρες, αερολογίες, και Μπούρδες, σαν τους διάφορους Βουβουζέλους.


Στο Ελληνικό κοινοβούλιο ψηφίστηκε το νέο Μνημόνιο, όπως το απαιτούν οι δανειστές με το Αγγλικό δίκαιο, το PSI, και τη νέα δανειακή σύμβαση, για να χορηγήσουν στη χώρα ένα νέο δάνειο ύψους 130 δις. ευρώ, όπως λένε. Αυτό το δάνειο(αν το έδωσαν), πηγαίνει όλο για τοκοχρεωλύσια στους τοκογλύφους των διεθνών Σιωνιστικών τραπεζών, και δεν μένει τίποτε για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος το φορτώνεται. Έτσι οι εφιάλτες πολιτικοί αλυσόδεσαν τον Ελληνικό λαό.


Το νέο Μνημόνιο προβλέπει περαιτέρω περικοπές μισθών και συντάξεων σε επίπεδα Βαλκανικών χωρών, και μια συμφωνία με τους ιδιώτες κατόχους του Ελληνικού χρέους.
Κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, και στέλνουν τα χρήματα στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, στα αφεντικά τους. Eπίσης, τα χαράτσια της ΔΕΗ πάνε όλα στις Τράπεζες του Rothschild, με την απειλή ότι αν δεν πληρώσουμε θα μας κόψουν το φώς.
Έτσι κάνουν το Rothschild μισητό στο λαό. Το ξέρει άραγε αυτό ο Rothschild; Άμα το μάθει θα τους κόψει τα «παπάρια».


Φέρονται βασιλικότεροι του Βασιλέως Rothschild!
Έτσι θα κυβερνήσει ο κ. Rothschild τον κόσμο; με τέτοια στελέχη; με τοπικούς λαομίσητους Βουβουζέλους πολιτικούς δικτατορίσκους;
Δεν το καταλαβαίνει ότι αυτοί του κάνουν ζημιά;
Αν συνειδητοποιήσει ο κ.Rothschild τι ακριβώς συμβαίνει θα πάθει Σοκ, το Σόκ & Δέος που ετοιμάζει για μας θα το πάθει αυτός!
Μπορούμε να διαγράψουμε αυτό το χρέος από το λαιμό του λαού μας, εάν οι νέοι πατριώτες πολιτικοί που θα προέλθουν από τις εκλογές, χαρακτηρίσουν αυτό στους διεθνείς δανειστές, αλλά και στο διεθνές δικαστήριο, σαν απεχθές και επονείδιστο για το λαό μας.
Αυτός ο χαρακτηρισμός του χρέους προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο.


Kατά τη γνώμη του Max Keiser: 
«Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας, δηλαδή των Σιωνιστικών Γερμανικών τραπεζών. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Και τη πλήρωσε ο Ελληνικός Λαός.
Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει σαν πεινασμένος λύκος στην Ευρώπη, και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία».
Ο παρουσιαστής του δελτίου έθεσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα στον Max Keiser, που αφορά στα πιθανά κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τη χορήγηση δανείων με τρομακτικά υψηλό επιτόκιο στην Ελλάδα, από την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, και τους Σιωνιστές Ευρωκράτες των Βρυξελλών, και παρομοίωσε αυτό που γίνεται εις βάρος της Ελλάδος, σαν μια θηλιά γύρω από το λαιμό της που δένεται όλο και πιο σφιχτά.
Στο ερώτημα αυτό ο Max Keiser απάντησε, «Τα τελευταία δέκα χρόνια από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες τα’ί’ζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με το ζόρι, με λογιστικά κόλπα μέσω των διεθνών Σιωνιστικών τραπεζών. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο της Goldman Sachs, & J.P. Morgan, και άλλες, σε αυτή την υπόθεση, και πως οι τράπεζες αυτές με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχαν (βλέπε Lehman Brothers), φρόντισαν ώστε η Ελλάδα να συμπεριληφθεί στη ζώνη του ευρώ, ώστε να χρησιμοποιηθεί αργότερον ανάλογα...


Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Και βρήκαν το κατάλληλο πολιτικό όργανο το Jeffrey να τα εφαρμόσει. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε, και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα σε πετρέλαια, φυσικό αέριο, και άλλα πολύτιμα ορυκτά, μέχρι αρχαία κειμήλια.


Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλλει στην Ελλάδα με επιτρόπους-κομισάριους, και είναι έτοιμη να εισβάλλει και στην Πορτογαλία και Ισπανία. Η Γερμανία λειτουργεί σαν «Βρυκόλακας» στην Ευρώπη. Πίνει το αίμα των Ευρωπαίων.
Οι Γερμανοί κερδίζουν χρήματα από τη κρίση στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί Βιομήχανοι λένε έχουμε πάρα πολλές παραγγελίες από την Ελλάδα σε εξοπλιστικές ανάγκες και προγράμματα, επίσης σε ηλεκτρικά είδη νοικοκυριού. Έκλεισαν οι προδότες πολιτικοί τα Ελληνικά εργοστάσια, και τις δουλειές τους ανέλαβαν τα Γερμανικά.
Έχουμε να κάνουμε με ένα 4! Ράϊχ. Η Γερμανία έχει σήμερα όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει το παιχνίδι πανέξυπνα».


Όσον αφορά το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, ο Max Keiser δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται. Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας, η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς τη «τελική λύση» που είναι η αρπαγή του ορυκτού πλούτου, γι αυτό οι προδότες πολιτικοί δεν οριοθετούν την ΑΟΖ που περιέχει αυτό το πλούτο. Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις πηγές πλούτου της Ελλάδος και έτσι θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς
αυτή τη «τελική λύση» προς δόξαν των «Ελλήνων» προδοτών πολιτικών.
Με το μνημόνιο Νο:2 οι ιδιώτες κάτοχοι του Ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70% μείωση στην αξία των επενδύσεών τους. Ωστόσο αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να τους γίνει «κούρεμα», έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS , και ακόμα και αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους.


Επιπλέον ο Max Keiser τόνισε, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέγγενη.
Τα ομόλογα του λαουτζίκου κουρεύτηκαν, της Goldman Sachs, και των άλλων Σιωνιστικών τραπεζών δεν κουρεύτηκαν. Αυτοί πρόλαβαν...
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των Σιωνιστικών τραπεζών στη Γερμανία, στη Βρετανία, στις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδος. Τώρα η «Ελληνική» κυβέρνηση των εφιαλτών του Ελληνισμού, έχει την απαίτηση να πληρώσει ο Ελληνικός λαός, για όλο αυτό το τοξικό χρέος που μας φόρτωσαν οι ξένοι.
Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες.
Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους.


Σαν ερώτηση γύρω από αν θα τεθούν νέοι όροι στην Ελλάδα στο προσεχές μέλλον, ο Max Keiser υπενθύμισε:
«Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι διεθνείς τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση (του Jeffrey),εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ κυρία Christine Lagarde.
Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης.
Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή τη κυβέρνηση-πιόνια και μαριονέτες, των Σιωνιστών τραπεζιτών, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία».


Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε τις θεωρίες συνομωσίας για τους Rothschilds & Rockefellers, σαν ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης, ο Max Keiser είπε, «δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα
συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία.
Το είδαμε αυτό στην πράξη όταν, από τη τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια που ανήκαν σε απλούς καταθέτες έκαναν φτερά. Και δεν έγινε ούτε μία εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι που να θίγουν τη Σιωνιστική ΝΤΠ!. Οι διωκτικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, και της Ισπανίας».


Όποιο κράτος θέλει να μπει στην Ε.Ε. ας ετοιμαστεί για χρεοκοπία, και δυστυχία του Λαού του...
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα γίνει για το δολάριο, των Σιωνιστικών τραπεζών των κ.κ. Rothschild & Rockefellers.
Όσον αφορά εμάς εδώ στην Ελλάδα, οι εφιάλτες πολιτικοί παπαγάλοι των μεγάλων αφεντικών και Βουβουζέλοι φαφλατάδες και αερολόγοι, το 2009 παρέλαβον κράτος και παραδίδουν προτεκτοράτο και αποικία.
Δύστυχη Ελλάς με τους πολιτικούς μαριονέτες που κουβαλάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου