PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: Ο Πάνος Καμμένος στην Ελλη Σταη. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗ ΝΕΤ 24-4-2012

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στην Ελλη Σταη. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗ ΝΕΤ 24-4-2012

Share This To YourBlog.biz


12 σχόλια:

  1. Την ψώνισε ο Καμμένος, θα έρθει πρώτο κόμμα λέει. Τι να πει κανείς; Δεν βλέπω να του επιτίθεται η Στάη, αυτός είναι επιθετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί να μην την ψωνίσει??? Βλέπεις κάποιον καλύτερο??? Μετά από αυτόν κάτι κωλοτούμπες ξέρω μόνο lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφίζω Συνασπισμό, η Στάη ήταν άκρως ηρωνική απέναντί του... Απορώ πως άντεξε, άλλος θα είχε σηκωθεί να φύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω κάποιον καλύτερο αλλά και αυτός δεν με πείθει και με ενοχλεί η στάση του, δεν μπορώ να πιστέψω έτσι εύκολα αυτά που λέει, νομίζω εκμεταλλεύεται την κατάστασή μας. Ειδικά αυτό που είπε για το αγγλικό δίκαιο, σαν απόφοιτη νομικής το κρίνω πολύ τραβηγμένο. Τώρα άμα βγει και κάνει και κυβέρνηση θα πω εντάξει δίκιο είχε αλλά τώρα φαίνεται ανέφικτο πραγματικά και εγώ θέλω να ακούσω κάτι που να μοάζει αληθινό, είναι οι πρώτες εκλογές που όλοι θα σκεφτούμε πριν ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σου θυμίσω πάντως ότι η Στάη εντάξει δεν είναι αγία αλλά τον ξέρει τον Καμμένο πολύ καλύτερα από μας και από τους υποστηρικτές του που πολλοί τον ανακάλυψαν σήμερα, γιατί υπήρξε υφυπουργός ναυτιλίας και παντρεμένος με την κόρη του ιδιοκτήτη της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ, και θα μου πεις τι σημαίνει αυτό, μπορεί τίποτα μπορεί και τα πάντα, αλλά αναμάρτητος και παρθένος δεν νομίζω να είναι. Θα μου πεις είναι οι άλλοι αναμάρτητοι, οπωσδήποτε όχι αλλά δεν τάζουν και τα πετραχήλια που τάζει ο Πάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω ακούσει κάτι λάθος μέχρι στιγμής από αυτά που υποστηρίζει ο Καμμένος. Η Στάη δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει μια φράση και συνεχώς ειρωνεύεται. Κάνει ερωτήσεις και πριν πάρει απάντηση ολοκληρωμένη πετάει άλλες ερωτήσεις και από μια φράση στέκεται μεμονομένα σε λέξεις και διαστρεβλώνει αυτά που ακούει.
    Επίσης ο Φελέκης τα ίδια κάνει.
    Απορώ αυτή η γυναίκα με το υφάκι της πώς κρατάει την εκπομπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτήν την τακτική έχει και με άλλους πολιτικούς και γενικότερα συνομιλητές, την έχω παρακολουθήσει, πετάει από το ένα θέμα στο άλλο, δεν το κάνει ειδικά για τον Καμμένο, αν δεις την εκπομπή στην αρχή θα δεις ότι ήταν υπέρμετρα ευγενική μέχρι που άρχισε να στραβώνει ο Καμμένος με το ύφος της το οποίο ύφος έχει πάντα, με όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι.
      Η τακτική της αλλάζει ανάλογα με το ποιόν έχει απέναντί της.
      Απόδειξη;
      Τα ματάκια της καλέ.
      Αυτή είχε στο μυαλό του αυτός που είπε το περίφημο
      "του γύρισε το μάτι ανάποδα"
      Θες άλλη μια απόδειξη;
      Όταν της γυρνάει το μάτι ανάποδα ο σκηνοθέτης δείχνει το λαμπατέεεεγ. (αλλοιώς; μαύρος όφις που τον ήφαγεν)
      Astillais

      Διαγραφή
  8. Αυτό το ύφος, όχι συγκεκριμένα προς τον Καμμένο, αλλά σε όλους τους καλεσμένους της, το απαιχθάνομαι γι'αυτό και δεν τη συμπαθώ καθόλου. Γενικότερα έχω ένα θέμα με την ειρωνία και θεωρώ ότι και λίγα της είπε έτσι όπως τον αντιμετώπιζε...
    Στο θέμα μας τώρα, ιδού μία απόδειξη ότι ο Καμμένος ξέρει πολύ καλά τι λέει. Από το Κρήτη TV.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SDH3kPYsq7s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η γυναίκα του Φελέκη (του δημοσιογράφου δίπλα στη Στάη) πρέπει να είναι ευρωβουλευτής του Πασοκ!

    Και γενικά το γεγονός ότι η Στάη δεν τον άφηνε να σταυρώσει λέξη και πιανόταν από λέξεις για να βγάλει συμπεράσματα μάλλον δείχνει οτι ο Καμμένος είναι καθαρός και τα μέσα του επιτείθενται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ). ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΤΑΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ..ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΝΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ... Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
    ΣΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''Κα'' ΣΤΑΗ!!!! ΑΝΑΦΩΝΗΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ : Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΓΕΝΕΙΑ -ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ- ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΡΙΑ. ΕΓΩ, ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ. Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ''Κα ΣΤΑΗ'' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο Κος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η' Ο Κος ΣΑΜΑΡΑΣ? ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο Κος ΦΕΛΕΚΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΑΛΑΞΑΤΕ ΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΑΣ (ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΑΣ ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ'' ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΕΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ . ΞΕΡΕΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΕΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΑΡΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ: ΑΓΕΝΕΙΑ, ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ :(ΣΤΑΗ,ΦΕΛΕΚΗΣ) / ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΜΥΝΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ: (ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΔΥΟ (2). ΠΟΝΑΕΙ! ΤΖΟΥΖΕΙ ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή