PS WEB SOLUTION ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!: Το σχέδιο εκποίησης της χώρας απο το ΔΝΤ ξεκινάει απο την Χαλκιδική με πρωτεργάτη τον Γ.Μπομπολα!

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το σχέδιο εκποίησης της χώρας απο το ΔΝΤ ξεκινάει απο την Χαλκιδική με πρωτεργάτη τον Γ.Μπομπολα!

Share This To YourBlog.biz














Αυτή ειναι η δημοκρατία που θα υπονομεύσουν τα ακραία στοιχειά κατα τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ και χρειάζεται ακροβολισμένους ελεύθερους σκοπευτες και σωματικό ελεγχο των πολιτών κατα την προσέλευση τους στις εθνικές εορτές!


Η Ελεύθερη πατρίδα που έχυσαν το αίμα τους οι αγωνιστές κατά τον κ.Μπαμπινιωτη με φόντο την καγκελόφραχτη Αθηνά, φαίνεται είναι αποκλειστικό προνόμιο του εθνικού μας εργολάβου κου.Γ.Μπόμπολα που αυτή την ώρα με τους "πραίτορες της δημοκρατίας",για μια ακόμη μέρα στις πολιορκουμενες "ΣΚΟΥΡΙΕΣ"της Χαλκιδικής ξυλοκοπούν και κάνουν χρήση χημικών κόντρα στους εξεγερμένους κατοίκους της περιοχής που αρνούνται την δημιουργία νέων μεταλλείων για χάρη της ίδιας της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.


Μια νεα Κερατέα και πάλι με δάκτυλο του ίδιου "εθνικού ευεργέτη" και μεγαλοκαναλαρχη/διαμορφωτή συνειδήσεων εχει στηθεί και για άλλη μια φορά τα δίκτυα προπαγάνδας της Παπαδημιας δημοκρατίας κλείνουν το στόμα και τα ματιά τους,με τον Μανώλη Καψη αδερφό υπουργου και τα άλλα παιδιά του συστήματος να μας λένε για την αξία της δημοκρατίας ΤΟΥΣ!!!!


 
Επεισόδια στο δρόμο προς τις...Σκουριές - «Βροχή» τα χημικά από τα ΜΑΤ


Με τις αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν περίπου 400 άτομα κάτοικοι της Χαλκιδικής και αλληλέγγυοι στις Επιτροπές Αγώνα εναντίον των νέων μεταλλευτικών
δραστηριοτήτων και μεταλλουργιών χρυσού. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι αστυνομικοί έκαναν εκτατεμένη χρήση χημικών όταν οι συγκεκτρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν το μπλόκο στη περιοχή Χοντρό Δέντρο της Μεγάλης Παναγίας. Οι αστυνομικοί έχουν κλείσει τις εισόδους πρός Σκουριές, όπου πρόκειται να ξεκινήσουν μεταλλευτικές δραστηριότητες από την εταιρία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ. Σύμφωνα με τους κατοίκους υπάρχουν τραυματίες.
seleo.gr


Σήμερα ολοκληρώνεται το τριήμερο δράσεων και κινητοποιήσεων των κατοίκων της Β. Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους.


Στον χώρο των κινητοποιήσεων στην Μ. Παναγιά υπάρχει ισχυρή δύναμη ανδρών των ΜΑΤ, η οποία έχει αποκλείσει την δίοδο προς τις Σκουριές στις οποίες παραμένουν οι εργαζόμενοι της  «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.».


Στην περιοχή αναμένεται να φτάσουν λεωφορεία και οχήματα με τους διαδηλωτές από την Θεσσαλονίκη και την Ιερισσό.


«Οι κάτοικοι της Β. Χαλκιδικής δεν τρομοκρατήθηκαν από την δολοφονική επίθεση των τραμπούκων της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» αναφέρουν.  Σε ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι αναφορικά με τα γεγονότα της προηγούμενης Τρίτης τονίζουν ότι «τα προχθεσινά σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ κατοίκων της Β. Χαλκιδικής που αντιδρούν στις μεταλλευτικές δραστηριότητες και των εργαζόμενων στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», δυστυχώς είναι η αρχή μιας επικίνδυνης κλιμάκωσης της κατάστασης και ταυτόχρονα είναι ενδεικτική για τις πραγματικές προθέσεις μιας αδίστακτης εταιρίας απέναντι και στην τοπική κοινωνία και στο περιβάλλον. Μετατρέπει φτωχούς ανθρώπους σε δολοφόνους, φτάνει να εξυπηρετήσει τα κερδοφόρα σχέδιά της. Με μεθόδους τύπου φαρ ουέστ, στρατολογεί ή εκβιάζει 400 νυν και μελλοντικούς δήθεν εργαζόμενους να στραφούν εναντίον συγχωριανών τους που το μόνο που υπερασπίζονται είναι το δικαίωμα χιλιάδων κατοίκων της περιοχής να ζήσουν σε έναν τόπο που δεν θα καταστραφεί για καμία χρυσοκάνθαρη επιχείρηση». 
πηγή: NewsKosmos.Com/tvxs.gr



AKINHTOΠΟΙΗΣΗ των αλληλέγγυων απο τις δυνάμεις καταστολής 
Δημοσιεύτηκε από  babylonmedia


18 : 05 - Οι μπάτσοι ακινητοποίησαν το λεωφορείο και αυτοκίνητα των αλληλέγγυων που επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη στην διασταύρωση Πλανά-Πολύγυρος
             Οι μπάτσοι κλείσαν τις εισόδους του λεωφορείου με περιπολικά για να μην μπορεί να κατέβει κανένας.    

Οι μπάτσοι βγάζαν φωτογραφίες τις ταυτότητες των οδηγών που περνούσαν απο το μπλόκο των δυνάμεων καταστολής

Στο σημείο που ακινητοποίησαν τους αλληλέγγυους έχει μεταφερθεί κλούβα τις αστυνομίας  και διμοιρίες των ΜΑΤ (μπλε - πράσινοι) και υπάρχει περίπτωση μαζικών προσαγωγών.

18 : 40
Οι μπάτσοι ζητάνε τα στοιχεία των αλληλέγγυων (ταυτότητες) για να τους αφήσουν ελεύθερους. Οι αλληλλέγγυοι αποφάσισαν να μην δώσει ΚΑΝΕΝΑΣ τα στοιχεία του. Μάλλον οι μπάτσοι θα προχωρήσουν σε μαζικές προσαγωγές

18 : 45
Αυτή τη στιγμή οι μπάτσοι κατεβάζουν έναν έναν τους αλληλέγγυους από το λεωφορείο

18 : 55 
Ασφαλίτες με κουκούλες φωτογραφίζουν τους αλληλέγγυους και τις πινακίδες των αυτοκινήτων

19:10 
Μία προσαγώγη, μεχρι στιγμής, από τους αλληλέγγυους που παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι απο τις δυνάμεις καταστολής.
Η προσαγωγή έγινε σε έναν φοιτητή της γεοπονικής ο οποίος μέσα στον σάκο του μαζί με τα βιβλία είχε και ένα κλαδευτήρη, το οποίο θεωρήθηκε όπλο.
Οι αλληλέγγυοι ενώ είναι περικυκλωμένοι απο ΜΑΤ φωνάζουν συνθήματα όπως : "Εναντια στην κρατική καταστολή, σε όλους τους αγώνες είμαστε μαζί" και έχουν πολύ δυναμικό παλμό.

19:50
Τρείς προσαγωγές από το λεωφορείο των αλληλέγυων
Το λεωφορείο αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πολύγυρου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,  ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ



Aς δούμε όμως αν ο κος Μπόμπολας εμπλέκεται μέσω των εταιριών του σε μια ακόμη πολιορκία πόλης μετά της Κερατέας.


απο Bικιπαιδεια την ελευθερη εγκυκλοπαιδεια
Η Ελλάκτωρ Α.Ε. είναι ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των κατασκευών και της ενέργειας.
Προέκυψε το 1999 από τη συγχώνευση των Άκτωρ ΑΤΕ και Ελληνική Τεχνοδομική ΑΕ. Ιδιοκτήτης είναι ο επιχειρηματίας Γεώργιος Μπόμπολας.


Θηγατρικές/Συμμετοχές
Στις θυγατρικές του Ομίλου Ελλάκτωρ ανήκουν επίσης οι:
Τομή ΑΒΕΤΕ (κατασκευαστική)
Κάστωρ ΑΕ (κατασκευαστική)
Παντεχνική ΑΕ (κατασκευαστική)
Ηλέκτωρ (φωτοβολταϊκά)
Ελληνική Τεχνοδομική Άνεμος (αιολικά πάρκα)
Βιοσάρ (φωτοβολταϊκά)
Reds (ανάπτυξη ακινήτων)
Ελληνικά Λατομεία ΑΕ
Συμμετέχει επίσης στις European Goldfields και Ελληνικός Χρυσός.


Σημαντικότερα Έργα
Στα σημαντικότερα έργα που έχει αναλάβει περιλαμβάνονται:
η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
η Αττική Οδός
το Ολυμπιακό Χωριό
το Νέο Μουσείο Ακρόπολης
το ΟΑΚΑ
τους βιολογικούς καθαρισμούς Ψυττάλειας και Θεσσαλονίκης


























Μήπως έτσι εξηγείται εν μέρη και η λατρεία των ΜΜΕ που ελέγχει ο κος. Μπόμπολας με το μνημόνιο κατόπιν και της δημοσίευσης των θέσεων του ΔΝΤ περί εκμεταλλεύσης των φυσικών πόρων απο εταιρίες των οικονομικά αδύναμων κρατών;
Έτσι λοιπόν ορίζουν την δημοκρατία και την ελευθεριά τα πολιτικά σκύβαλα; Υπηρετώντας τους μεγαλοεργολαβους διαθέτοντας δημόσιους πραίτορες που καλούμαστε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ μέσω φορών για να μας δέρνουν και μεταλλάσσονται σε προσωπικοί στρατοί των εταιριών;
Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα ΜΜΕ και η τρόικα, είναι κατά της υγείας των κατοίκων και υπέρ της περιούσιας των μεγαλοεργολαβων;
Τελικά η εσωτερική υποτίμηση που φωνασκώντας ο υπάνθρωπος δημοσιολόγος αδερφός υπουργού, οδηγεί μέσω της απαλλοτρίωσης των οικογενειακών περιούσιων προς χάριν της επιβίωσης, στην μετατροπή της χώρας σε εργοτάξιο με τους κατοίκους να πεθαίνουν εκτός απο την πεινά και την έλλειψη φυσικών πορων και απο την καταστροφή του περιβάλλοντος;;



Η Ιστορια...

Αυτή είναι η ιστορία πρόκριμα για όσα θα συμβούν μετά από τις εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας και δημοσίων επιχειρήσεων και στην υπόλοιπη χώρα.


 Εχουν όλα σχεδιαστεί προσεκτικά χρόνια τώρα. Ο Πάχτας όταν ήταν βουλευτής του νομού εκμεταλλεύτηκε την θέση του και τη δύναμη του και έκανε κάποια έργα στα χωριά για να πάρει κόσμο με το μέρος του, όπως τους ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια!!  


Ξεπούλησε όλο το βουνό και νομοθέτησε σκανδαλωδώς υπέρ των εταιρειών που εμπλέκονται. Με νόμο οι εταιρείες δεν φέρουν καμία ευθύνη για την καταστροφή στο περιβάλλον ή για τις συνέπειες στην υγεία των κατοίκων. 


Όταν εμπλέχθηκε στο σκάνδαλο του Καρρά αποσύρθηκε  για να επανέλθει ως δήμαρχος Αριστοτέλη μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του. Γνωρίζοντας εδώ και μιά δεκαετία ότι από τη λειτουργεί της TVX ότι ο υδροφόρος  ορίζοντας έχει μολυνθεί....(δεν ενημέρωσε φυσικά κανέναν πολίτη, με αποτέλεσμα σήμερα στη Μ.Παναγία να υπάρχει τεράστια αύξηση καρκινοπαθών καθώς και παθήσεων που σχετίζονται με τοξικές ουσίες)...όπως επίσης  οτι κλάδος του ποταμού που υδρεύει την περιοχή κατακρημνίσθηκε σε στοά που άνοιξε η TVX  , ενέκρινε σχέδιο δημιουργίας φράγματος σε γειτονικό χωριό (Γομάτι) για να υδροδοτηθεί η Μ. Παναγία.


Εχει πάρει με το μέρος του άνεργους και εξαθλιωμένους πολίτες τάζοντας θέσεις και μισθούς στην νέα μεταλλευτική εταιρεία που είναι παρακλάδι της Eldorado gold που για να μεγιστοποιήσει το κέρδος της θα κάνει εξόρυξη ανοικτού τύπου ενώ η εξόρυξη με στοές θα είχε λιγότερες συνέπειες,όχι καθόλου!!


 Εχει δε δημιουργήσει (ο Πάχτας) ομάδα που ονομάζεται Πολίτες Αριστοτέλη που βγαίνει στα μέσα λέγοντας ότι οι κάτοικοι που αντιδρούν είναι κατά της ανάπτυξης και ευμάρειας του τόπου.!! Στέλνουν δε μηνύματα και σε Κιλκίς και Εβρο όπου πρόκειται να γίνουν επίσης μεταλλεία. Δυστυχώς το κακό δεν μπορεί να αναχαιτιστεί και πολύ φοβάμαι δεν θα είναι το μόνο. Θα δούμε την χώρα μας να γίνεται τρίτος κόσμος στο όνομα της ανάπτυξης και της διάσωσης.



Παραχωρήθηκαν οι δασικές εκτάσεις στην Ελληνικός Χρυσός
Παραχωρήθηκε δημόσιο δάσος σε Σκουριές και Μαντέμ Λάκκος στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για την υλοποίηση των έργων


Παραχωρήθηκε με χρηματικό αντάλλαγμα, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης κ. Θύμιου Σώκου, κατά χρήση και κατά κυριότητα δημόσιο δάσος στην Εταιρεία «HELLAS GOLD – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» για την υλοποίηση των έργων των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων στις θέσεις Σκουριές και Μαντέμ Λάκκος στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με την απόφαση:
Α. Σε ό,τι αφορά το υποέργο «Σκουριών» παραχωρήθηκε δημόσιο δάσος α) κατά κυριότητα έκτασης συνολικού εμβαδού 1.471,25866 στρεμμάτων (δηλαδή «ενός εκατομμυρίου τετρακοσίων εβδομήντα μίας χιλιάδων διακοσίων πενήντα οκτώ τετραγωνικών μέτρων και εξήντα έξι εκατοστών του τετραγωνικού μέτρου» ήτοι: 1.471.258,66 τ.μ.)και β) κατά χρήση έκτασης συνολικού εμβαδού 1.802.123,67 στρεμμάτων (δηλαδή «ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων δύο χιλιάδων εκατόν είκοσι τριών τετραγωνικών μέτρων και εξήντα επτά εκατοστών του τετραγωνικού μέτρου» ήτοι: 1.802.123,67 τ.μ.).
Β. Σε ό,τι αφορά το υποέργο «Μαντέμ Λάκκος» περιφέρειας Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης του Δήμου Αριστοτέλη Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, παραχώρηση κατά κυριότητα δημοσίου δάσους έκτασης συνολικού εμβαδού 826,49437 στρεμμάτων (δηλαδή «οκτακοσίων είκοσι έξι χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων και τριάντα επτά εκατοστών του τετραγωνικού μέτρου» ήτοι: 826.494,37 τ.μ.).
Με την εν λόγω απόφαση καθορίστηκαν όροι με τους οποίους προστατεύεται το δημόσιο συμφέρον και το φυσικό περιβάλλον και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας.
voria.gr


ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ–ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ»ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ



Apantitiko Ypomnima Pros Tee
4ΑΣΔ0-ΩΔ0-signed
12-11














Αυτή ειναι η δημοκρατία που θα υπονομεύσουν τα ακραία στοιχειά κατα τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ και χρειάζεται ακροβολισμένους ελεύθερους σκοπευτες και σωματικό ελεγχο των πολιτών κατα την προσέλευση τους στις εθνικές εορτές!


Η Ελεύθερη πατρίδα που έχυσαν το αίμα τους οι αγωνιστές κατά τον κ.Μπαμπινιωτη με φόντο την καγκελόφραχτη Αθηνά, φαίνεται είναι αποκλειστικό προνόμιο του εθνικού μας εργολάβου κου.Γ.Μπόμπολα που αυτή την ώρα με τους "πραίτορες της δημοκρατίας",για μια ακόμη μέρα στις πολιορκουμενες "ΣΚΟΥΡΙΕΣ"της Χαλκιδικής ξυλοκοπούν και κάνουν χρήση χημικών κόντρα στους εξεγερμένους κατοίκους της περιοχής που αρνούνται την δημιουργία νέων μεταλλείων για χάρη της ίδιας της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.


Μια νεα Κερατέα και πάλι με δάκτυλο του ίδιου "εθνικού ευεργέτη" και μεγαλοκαναλαρχη/διαμορφωτή συνειδήσεων εχει στηθεί και για άλλη μια φορά τα δίκτυα προπαγάνδας της Παπαδημιας δημοκρατίας κλείνουν το στόμα και τα ματιά τους,με τον Μανώλη Καψη αδερφό υπουργου και τα άλλα παιδιά του συστήματος να μας λένε για την αξία της δημοκρατίας ΤΟΥΣ!!!!


 
Επεισόδια στο δρόμο προς τις...Σκουριές - «Βροχή» τα χημικά από τα ΜΑΤ


Με τις αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν περίπου 400 άτομα κάτοικοι της Χαλκιδικής και αλληλέγγυοι στις Επιτροπές Αγώνα εναντίον των νέων μεταλλευτικών
δραστηριοτήτων και μεταλλουργιών χρυσού. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι αστυνομικοί έκαναν εκτατεμένη χρήση χημικών όταν οι συγκεκτρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν το μπλόκο στη περιοχή Χοντρό Δέντρο της Μεγάλης Παναγίας. Οι αστυνομικοί έχουν κλείσει τις εισόδους πρός Σκουριές, όπου πρόκειται να ξεκινήσουν μεταλλευτικές δραστηριότητες από την εταιρία Ελληνικός Χρυσός ΑΕ. Σύμφωνα με τους κατοίκους υπάρχουν τραυματίες.
seleo.gr


Σήμερα ολοκληρώνεται το τριήμερο δράσεων και κινητοποιήσεων των κατοίκων της Β. Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους.


Στον χώρο των κινητοποιήσεων στην Μ. Παναγιά υπάρχει ισχυρή δύναμη ανδρών των ΜΑΤ, η οποία έχει αποκλείσει την δίοδο προς τις Σκουριές στις οποίες παραμένουν οι εργαζόμενοι της  «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.».


Στην περιοχή αναμένεται να φτάσουν λεωφορεία και οχήματα με τους διαδηλωτές από την Θεσσαλονίκη και την Ιερισσό.


«Οι κάτοικοι της Β. Χαλκιδικής δεν τρομοκρατήθηκαν από την δολοφονική επίθεση των τραμπούκων της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» αναφέρουν.  Σε ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι αναφορικά με τα γεγονότα της προηγούμενης Τρίτης τονίζουν ότι «τα προχθεσινά σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ κατοίκων της Β. Χαλκιδικής που αντιδρούν στις μεταλλευτικές δραστηριότητες και των εργαζόμενων στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», δυστυχώς είναι η αρχή μιας επικίνδυνης κλιμάκωσης της κατάστασης και ταυτόχρονα είναι ενδεικτική για τις πραγματικές προθέσεις μιας αδίστακτης εταιρίας απέναντι και στην τοπική κοινωνία και στο περιβάλλον. Μετατρέπει φτωχούς ανθρώπους σε δολοφόνους, φτάνει να εξυπηρετήσει τα κερδοφόρα σχέδιά της. Με μεθόδους τύπου φαρ ουέστ, στρατολογεί ή εκβιάζει 400 νυν και μελλοντικούς δήθεν εργαζόμενους να στραφούν εναντίον συγχωριανών τους που το μόνο που υπερασπίζονται είναι το δικαίωμα χιλιάδων κατοίκων της περιοχής να ζήσουν σε έναν τόπο που δεν θα καταστραφεί για καμία χρυσοκάνθαρη επιχείρηση». 
πηγή: NewsKosmos.Com/tvxs.gr



AKINHTOΠΟΙΗΣΗ των αλληλέγγυων απο τις δυνάμεις καταστολής 
Δημοσιεύτηκε από  babylonmedia


18 : 05 - Οι μπάτσοι ακινητοποίησαν το λεωφορείο και αυτοκίνητα των αλληλέγγυων που επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη στην διασταύρωση Πλανά-Πολύγυρος
             Οι μπάτσοι κλείσαν τις εισόδους του λεωφορείου με περιπολικά για να μην μπορεί να κατέβει κανένας.    

Οι μπάτσοι βγάζαν φωτογραφίες τις ταυτότητες των οδηγών που περνούσαν απο το μπλόκο των δυνάμεων καταστολής

Στο σημείο που ακινητοποίησαν τους αλληλέγγυους έχει μεταφερθεί κλούβα τις αστυνομίας  και διμοιρίες των ΜΑΤ (μπλε - πράσινοι) και υπάρχει περίπτωση μαζικών προσαγωγών.

18 : 40
Οι μπάτσοι ζητάνε τα στοιχεία των αλληλέγγυων (ταυτότητες) για να τους αφήσουν ελεύθερους. Οι αλληλλέγγυοι αποφάσισαν να μην δώσει ΚΑΝΕΝΑΣ τα στοιχεία του. Μάλλον οι μπάτσοι θα προχωρήσουν σε μαζικές προσαγωγές

18 : 45
Αυτή τη στιγμή οι μπάτσοι κατεβάζουν έναν έναν τους αλληλέγγυους από το λεωφορείο

18 : 55 
Ασφαλίτες με κουκούλες φωτογραφίζουν τους αλληλέγγυους και τις πινακίδες των αυτοκινήτων

19:10 
Μία προσαγώγη, μεχρι στιγμής, από τους αλληλέγγυους που παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι απο τις δυνάμεις καταστολής.
Η προσαγωγή έγινε σε έναν φοιτητή της γεοπονικής ο οποίος μέσα στον σάκο του μαζί με τα βιβλία είχε και ένα κλαδευτήρη, το οποίο θεωρήθηκε όπλο.
Οι αλληλέγγυοι ενώ είναι περικυκλωμένοι απο ΜΑΤ φωνάζουν συνθήματα όπως : "Εναντια στην κρατική καταστολή, σε όλους τους αγώνες είμαστε μαζί" και έχουν πολύ δυναμικό παλμό.

19:50
Τρείς προσαγωγές από το λεωφορείο των αλληλέγυων
Το λεωφορείο αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πολύγυρου.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,  ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ



Aς δούμε όμως αν ο κος Μπόμπολας εμπλέκεται μέσω των εταιριών του σε μια ακόμη πολιορκία πόλης μετά της Κερατέας.


απο Bικιπαιδεια την ελευθερη εγκυκλοπαιδεια
Η Ελλάκτωρ Α.Ε. είναι ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των κατασκευών και της ενέργειας.
Προέκυψε το 1999 από τη συγχώνευση των Άκτωρ ΑΤΕ και Ελληνική Τεχνοδομική ΑΕ. Ιδιοκτήτης είναι ο επιχειρηματίας Γεώργιος Μπόμπολας.


Θηγατρικές/Συμμετοχές
Στις θυγατρικές του Ομίλου Ελλάκτωρ ανήκουν επίσης οι:
Τομή ΑΒΕΤΕ (κατασκευαστική)
Κάστωρ ΑΕ (κατασκευαστική)
Παντεχνική ΑΕ (κατασκευαστική)
Ηλέκτωρ (φωτοβολταϊκά)
Ελληνική Τεχνοδομική Άνεμος (αιολικά πάρκα)
Βιοσάρ (φωτοβολταϊκά)
Reds (ανάπτυξη ακινήτων)
Ελληνικά Λατομεία ΑΕ
Συμμετέχει επίσης στις European Goldfields και Ελληνικός Χρυσός.


Σημαντικότερα Έργα
Στα σημαντικότερα έργα που έχει αναλάβει περιλαμβάνονται:
η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
η Αττική Οδός
το Ολυμπιακό Χωριό
το Νέο Μουσείο Ακρόπολης
το ΟΑΚΑ
τους βιολογικούς καθαρισμούς Ψυττάλειας και Θεσσαλονίκης


























Μήπως έτσι εξηγείται εν μέρη και η λατρεία των ΜΜΕ που ελέγχει ο κος. Μπόμπολας με το μνημόνιο κατόπιν και της δημοσίευσης των θέσεων του ΔΝΤ περί εκμεταλλεύσης των φυσικών πόρων απο εταιρίες των οικονομικά αδύναμων κρατών;
Έτσι λοιπόν ορίζουν την δημοκρατία και την ελευθεριά τα πολιτικά σκύβαλα; Υπηρετώντας τους μεγαλοεργολαβους διαθέτοντας δημόσιους πραίτορες που καλούμαστε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ μέσω φορών για να μας δέρνουν και μεταλλάσσονται σε προσωπικοί στρατοί των εταιριών;
Η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τα ΜΜΕ και η τρόικα, είναι κατά της υγείας των κατοίκων και υπέρ της περιούσιας των μεγαλοεργολαβων;
Τελικά η εσωτερική υποτίμηση που φωνασκώντας ο υπάνθρωπος δημοσιολόγος αδερφός υπουργού, οδηγεί μέσω της απαλλοτρίωσης των οικογενειακών περιούσιων προς χάριν της επιβίωσης, στην μετατροπή της χώρας σε εργοτάξιο με τους κατοίκους να πεθαίνουν εκτός απο την πεινά και την έλλειψη φυσικών πορων και απο την καταστροφή του περιβάλλοντος;;



Η Ιστορια...

Αυτή είναι η ιστορία πρόκριμα για όσα θα συμβούν μετά από τις εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας και δημοσίων επιχειρήσεων και στην υπόλοιπη χώρα.


 Εχουν όλα σχεδιαστεί προσεκτικά χρόνια τώρα. Ο Πάχτας όταν ήταν βουλευτής του νομού εκμεταλλεύτηκε την θέση του και τη δύναμη του και έκανε κάποια έργα στα χωριά για να πάρει κόσμο με το μέρος του, όπως τους ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια!!  


Ξεπούλησε όλο το βουνό και νομοθέτησε σκανδαλωδώς υπέρ των εταιρειών που εμπλέκονται. Με νόμο οι εταιρείες δεν φέρουν καμία ευθύνη για την καταστροφή στο περιβάλλον ή για τις συνέπειες στην υγεία των κατοίκων. 


Όταν εμπλέχθηκε στο σκάνδαλο του Καρρά αποσύρθηκε  για να επανέλθει ως δήμαρχος Αριστοτέλη μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του. Γνωρίζοντας εδώ και μιά δεκαετία ότι από τη λειτουργεί της TVX ότι ο υδροφόρος  ορίζοντας έχει μολυνθεί....(δεν ενημέρωσε φυσικά κανέναν πολίτη, με αποτέλεσμα σήμερα στη Μ.Παναγία να υπάρχει τεράστια αύξηση καρκινοπαθών καθώς και παθήσεων που σχετίζονται με τοξικές ουσίες)...όπως επίσης  οτι κλάδος του ποταμού που υδρεύει την περιοχή κατακρημνίσθηκε σε στοά που άνοιξε η TVX  , ενέκρινε σχέδιο δημιουργίας φράγματος σε γειτονικό χωριό (Γομάτι) για να υδροδοτηθεί η Μ. Παναγία.


Εχει πάρει με το μέρος του άνεργους και εξαθλιωμένους πολίτες τάζοντας θέσεις και μισθούς στην νέα μεταλλευτική εταιρεία που είναι παρακλάδι της Eldorado gold που για να μεγιστοποιήσει το κέρδος της θα κάνει εξόρυξη ανοικτού τύπου ενώ η εξόρυξη με στοές θα είχε λιγότερες συνέπειες,όχι καθόλου!!


 Εχει δε δημιουργήσει (ο Πάχτας) ομάδα που ονομάζεται Πολίτες Αριστοτέλη που βγαίνει στα μέσα λέγοντας ότι οι κάτοικοι που αντιδρούν είναι κατά της ανάπτυξης και ευμάρειας του τόπου.!! Στέλνουν δε μηνύματα και σε Κιλκίς και Εβρο όπου πρόκειται να γίνουν επίσης μεταλλεία. Δυστυχώς το κακό δεν μπορεί να αναχαιτιστεί και πολύ φοβάμαι δεν θα είναι το μόνο. Θα δούμε την χώρα μας να γίνεται τρίτος κόσμος στο όνομα της ανάπτυξης και της διάσωσης.



Παραχωρήθηκαν οι δασικές εκτάσεις στην Ελληνικός Χρυσός
Παραχωρήθηκε δημόσιο δάσος σε Σκουριές και Μαντέμ Λάκκος στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για την υλοποίηση των έργων


Παραχωρήθηκε με χρηματικό αντάλλαγμα, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης κ. Θύμιου Σώκου, κατά χρήση και κατά κυριότητα δημόσιο δάσος στην Εταιρεία «HELLAS GOLD – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» για την υλοποίηση των έργων των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων στις θέσεις Σκουριές και Μαντέμ Λάκκος στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με την απόφαση:
Α. Σε ό,τι αφορά το υποέργο «Σκουριών» παραχωρήθηκε δημόσιο δάσος α) κατά κυριότητα έκτασης συνολικού εμβαδού 1.471,25866 στρεμμάτων (δηλαδή «ενός εκατομμυρίου τετρακοσίων εβδομήντα μίας χιλιάδων διακοσίων πενήντα οκτώ τετραγωνικών μέτρων και εξήντα έξι εκατοστών του τετραγωνικού μέτρου» ήτοι: 1.471.258,66 τ.μ.)και β) κατά χρήση έκτασης συνολικού εμβαδού 1.802.123,67 στρεμμάτων (δηλαδή «ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων δύο χιλιάδων εκατόν είκοσι τριών τετραγωνικών μέτρων και εξήντα επτά εκατοστών του τετραγωνικού μέτρου» ήτοι: 1.802.123,67 τ.μ.).
Β. Σε ό,τι αφορά το υποέργο «Μαντέμ Λάκκος» περιφέρειας Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης του Δήμου Αριστοτέλη Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, παραχώρηση κατά κυριότητα δημοσίου δάσους έκτασης συνολικού εμβαδού 826,49437 στρεμμάτων (δηλαδή «οκτακοσίων είκοσι έξι χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων και τριάντα επτά εκατοστών του τετραγωνικού μέτρου» ήτοι: 826.494,37 τ.μ.).
Με την εν λόγω απόφαση καθορίστηκαν όροι με τους οποίους προστατεύεται το δημόσιο συμφέρον και το φυσικό περιβάλλον και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας.
voria.gr


ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ–ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ»ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ



Apantitiko Ypomnima Pros Tee
4ΑΣΔ0-ΩΔ0-signed
12-11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου